Pola Cene | Komentari
*
* 180 din umesto 360 din za dva unikatna foto magneta formata 7x9 cm u Foto studiju Zrak! Foto magnet za Vaše drage uspomene! Zamislite koliko puta dnevno prosečan čovek otvori frižider. Svaki prolaz pored frižidera će biti momenat povratka na neke lepe događaje i drage osobe.

Nećete ni biti svesni da u toku dana stotinu puta bacite pogled na ta draga lica, koja će uvek biti tu da Vas oraspolože, čak i ako su daleko od Vas.

Čak i oni koji nisu kolekcionari magneta za frižider rado će prilepiti dragu fotografiju. Uz to, magnet je i praktičan i ne ostavlja tragove lepka, lako se pere sapunicom i premešta s jednog mesta na drugo.

Magnetne fotografije mogu biti idealan poklon koji će oduševiti vaše prijatelje. Za Vas smo omogućili odabir nekoliko dimenzija, te možete praviti kombinacije koje Vam odgovaraju.

Poručite svoj kupon i ukrasite svoj frižider uz ovu specijalnu PolaCene ponudu.
*
  • *

    Vreme: 10:01h 17.01.2013 Svetlana: Kako iskoristiti kupone do 18. kada je danas vec 17. ?

  • *

    Vreme: 01:12h 12.12.2012 PolaCene: Dragi Zorane, u pitanju je jedan magnet 7x9, sa ramom, pogladejate, ima par slika u ponudi. Obratite se Foto studiju Zrak kako biste dobili informaciju u vezi slanja poštom. Pozdrav.

  • *

    Vreme: 08:12h 12.12.2012 zoran: Pozdrav, \r\n1.\r\nvidim na slikama na sajtu polacene, da postoje magneti sastavljeni iz 3 dela, pa me zanima jer to jedan magnet podeljen na 3 tako da daje sliku 7x9 ili su to tri magneta\r\n\r\n2.\r\nda li saljete postexpresom ili nekom drugom kurirskom sluzbom uradjene magnete?

Morate biti ulogovani da biste napisali komentar

Nazad na ponudu