*
67 %
20
Poruči kupon telefonom ili putem SMS-a
011 322 58 50, 063 222 102
 • Vrednost3.000 din
 • Ušteda2.010 din
 • Popust67 %

Napomene za ovu ponudu

 • Jedna osoba može
  kupiti više kupona
 • Jedan kupon važi
  za jednu osobu,
  muškog ili ženskog pola
 • Obavezno je zakazivanje
  unapred putem telefona
  011 2629 664, 065 618 13 55
 • Ukoliko morate otkazati
  zakazani termin obavezno je
  to učiniti minimum dan ranije!
 • Radno vreme
  od ponedeljka do petka,
  09 - 20h,
  subotom, 09 - 16h
 • Rok iskoristivosti
  do 12. februara 2013.g.

 

990 RSD umesto 3.000 RSD

990 din umesto 3.000 din za
TRETMAN LICA MATIČNIM ĆELIJAMA
IZ ZELENE JABUKE
BIODROGA KOZMETIČKE KUĆE!
Lice bez bora, osveženo i hidrirano
uz pomoć tretmana Nemačkog instituta
za biotehnologuju - BIODROGA!

Tretman lica matičnim ćelijama nemačke kozmetičke kuće BIODROGA Institut, predstavlja budućnost u anti-age nezi kože, predstavlja izuzetno popularan tretman u svetu.

Kada napunimo 30 godina, dolazi do laganih ostećenja kože i postepeno počinju da se javljaju prvi znaci starenja.

Istraživači su otkrili novi, medicinski tretman protiv starenja kože koji pokazuje neverovatne rezultate. Baziran je na aktuelnim naučnim istraživanjima i novom pristupu u zaštiti matičnih ćelija ljudske kože pomoću biljnih matičnih ćelija.

Matične ćelije zelene jabuke su prve biljne matične ćelije koje su kao aktivni sastojci upotrebljene za anti-aging negu kože. Ovaj jedinstven i revolucionaran sastojak u stanju je da zaštiti dragocene matične ćelije kože od preranog starenja i poboljša vitalnost naše kože.

Tretman matičnim ćelijama iz zelene jabuke, pruža revolucionaran tretman protiv starenja. Deluje kao podrška stem ćelijama, štiti od UV zračenja, održava PH – balans kože, smanjuje linije i bore. Stimuliše stvaranje kolagena i elastina, ojačava dermis, poboljšava nivo hidratacije, poboljšava barijernu funkciju kože, sprečava prevremeno starenje kože.

Ovim tretmanom utiče se na znatno smanjivanje bora, zdraviji i lepši izgled kože, uklanjanje žutila kod pušačkih koža, sjajno deluje na podočnjake i na kompletnu sliku lica.

Tretman se radi u serijama, najbolje je uraditi 5 tretmana na 7-10 dana, a i jedan tretman pomaže i čini dosta toga značajnog za našu kožu lica, kako kod žena tako i kod muškaraca.

Komentari (2)
Podaci o ponuđaču
The Beauty Room

A Kapetan Mišina 20, Beograd
F 011 2629 664
M 065 618 1355

Radno vreme
od ponedeljka do petka, 09 - 20h,
subotom, 09 - 16h


Rok iskoristivosti
do 12. februara 2013.g.
Tretman obuhvata:
-uklanjanje šminke, čišćenje lice i priprema za tretman
-blagi piling lica
-nanošenje ampule sa matičnim ćelijama zelene jabuke
-maska sa matičnim ćelijama
-masaža lica i vrata sa masažnom kremom sa matičnim ćelijama zelene jabuke
-završna krema za lice sa matičnim ćelijama zelene jabuke

Sve matične ćelije, nezavisno od njihovog porekla (biljne, životinjske i ljudske) sadrže specifične faktore koji održavaju kapacitet samoobnavljanja. Stoga se matične ćelije, u anti-age tretmanu, koriste da pomognu očuvanju vitalnosti naših matičnih ćelija delujući neposredno i direktno na osnovne faktore hronološkog starenja kože. Istraživači su otkrili novi, medicinski tretman protiv starenja kože koji pokazuje neverovatne rezultate. Baziran je na aktuelnim naučnim istraživanjima i novom pristupu u zaštiti matičnih ćelija ljudske kože pomoću biljnih matičnih ćelija.

Delo je nove švajcarske tehnologije koja nastaje dediferencijacijom matičniih ćelija veoma retke vrste švajcarske jabuke Malus Domestica. Ova posebna i zasticena vrsta jabuke poseduje karakteristike veoma dobre održivosti i potencijalne dugovečnosti. Matične ćelije zelene jabuke su prve biljne matične ćelije koje su kao aktivni sastojci upotrebljene za anti-ageing negu kože.

Ovaj jedinstven i revolucionaran sastojak u stanju je da zaštiti dragocene matične ćelije kože od preranog starenja i poboljša vitalnost naše kože.
Tretman matičnim ćelijama iz zelene jabuke ,pruža revolucionaran tretman protiv starenja. Deluje kao podška stem ćelijama,štiti od UV zracenja, odrzava PH – balans kože,smanjuje linije i bore. Stimuliše stvaranje kolagena i elastina,ojačava dermis, poboljšava nivo hidratacije, poboljšava barijernu funkciju kože,sprečava prevremeno starenje kože. Ovim tretmanom utiče se na znatno smanjivanje bora,zdraviji i lepši izgled kože,uklanjanje žutila kod pušačkih koža,sjajno deluje na podočnjake i na kompletnu sliku lica .
Tretman se radi u serijama , najbolje je uraditi 5 tretmana na 7-10 dana a i jedan tretman pomaže i čini dosta toga značajnog za našu kožu lica, kako kod žena tako i kod muškaraca.
Biodroga je nemacki brend ,koristi Prirodne supstance i biljni sastojci su kombinovani sa sastojcima dobijenih biotehnologijom - praveći temelj za sve BIODROGA proizvode.

Svi su istraženi, razvijeni i napravljeni u laboratorijama u Badenu u Nemačkoj, omogućujući nam da garantujemo stalan nivo kvaliteta širom sveta, nebitno gde ili kada. Baden-Baden je izvor lepote. Sa termalnim izvorima i kupatilima grad je još od Rimljana visoko plasiran i prepoznavan je kao grad lepote i nege kože. BIODROGA INSISTUT ovaj brend veoma uspešno vodi od 50-ih god. 20 veka.

• Rezultat je nešto što ćete iskusiti svakoga dana, kod kuće ili kada posećujeste svog BIODROGA terapeuta: savršena nega kože, proizvodi koji veoma odgovaraju koži, korisni tretmani i osećaj kompletne svežine od glave do pete.
Uživajte u trenutku čiste radosti svakoga dana. I ne zaboravite da svojoj koži date pažnju i brigu koju zaslužuje. Osećaj je predivan.

 
LOKACIJA

SLIČNE PONUDE
*
90%
*
2.690 RSD umesto 28.000 RSD

On-line dvomesečni kurs enleskog jezika!

POGLEDAJ
20130112
*
50%
*
1.250 RSD umesto 2.500 RSD

Internistički pregled u ordinaciji Dynamic Medic!

POGLEDAJ
20130112
*
44%
*
1.000 RSD umesto 1.800 RSD

Spermogram i spermokultura u Poliklinici LaboMedica!

POGLEDAJ
20130112
  • Pola Cene - Beograd
  • Korisnički servis i prodaja
  •  
  • A Majke Jevrosime 45/6
  • T 011 322 4749, 322 5850
  • F 011 322 6737, 322 9297
  • M 063 222 102
  • E info@polacene.rs
  •  
  •