*
75 %
23
Poruči kupon telefonom ili putem SMS-a
011 322 58 50, 063 222 102
 • Vrednost2.800 din
 • Ušteda2.110 din
 • Popust75 %

Napomene za ovu ponudu

 • Kupon važi
  za jednu osobu
 • Možete kupiti više kupona
 • Obavezno zakazivanje
  jedan dan unapred
  putem telefona 
  060 637 3031, 060 360 0660
 • Radno vreme
  od ponedeljka do petka, 7 - 21h
 • Rok iskoristivosti kupona
  do 20. marta 2013.g.
690 RSD umesto 2.800 RSD

690 din umesto 2.800 din za
60 minuta profesionalne relax masaže!
Odaberite indijsku-ajurveda masažu,
švedsku, šiacu ili lomi lomi-havajsku masažu!

Pravi je trenutak da posle praznika svoje telo obradujete jednim profesionalnim tretmanom za opuštanje.

Potpuna relaksacija uz eliminaciju svih toksina iz vašeg organizma.

Uz indijsku, havajsku, šiacu ili neku od ostalih masaža egzotičnog imena, moćićete da potpuno osveženi krenete u nove radne pobede ove godine.

Glavna svrha masaže je da poboljša protok kiseonika u krvi, pomaže izbacivanje toksina iz mišića i skraćuje vreme oporavka od mišićnog naprezanja, koje nastaje usled nakupljanja mlečne kiseline, mokraćne kiseline i drugih metaboličkih otpada. Smiriće i napete nerve te pružiti olakšanje simptoma mnogih hroničnih bolesti.

U salonu za masažu i relaksaciju "Renovo" profesionalni fizioterapeuti pobrinuće se za vas.

Vaše je samo da iskoristite popust i uživate u ovim sjanim tretmanima.

Komentari (2)
Podaci o ponuđaču
Salon za masažu, rehabilitaciju
i relaksaciju RENOVO


A Kisele vode 12
M 060 637 3031
M 060 360 0660
W www.renovo.rs

Rok iskoristivosti
do 20. marta 2013.g.
Lomi lomi je poznata masaža koja potiče sa Havaja. Praktikovanje lomi lomi masaže apsolutno vrši relaksaciju čitavog tela, ali i duha. Ova masaža oslobodiće vas svakodnevnog nagomilanog stresa.
Intenzitet masaže nije sve vreme isti. Fizioteraput ili maser koji je rade, menjaju tempo osluškujući telo pacijenta i njegove potrebe. Nije se malo puta dešavalo da od tolike prijatnosti neki čak i zaspe dubokim snom. Bude se preporođeni. Opušta telo, duh, podstiče koncentraciju, balansira čitav organizam.

Švedska masaza
Švedska masaža je standardna terapeutska masaža. Koristi 5 osnovnih pokreta za poboljšanje cirkulacije i izbacivanje toksina iz mišića. Uvijek masirajući prema srcu, maser udružuje te tehnike u jedan tok tretmana masaže, što pacijenta čini fizički i psihički opuštenim.
Švedska masaža popularnost je stekla još u XIX veku, ali joj je poreklo misteroizno. Ipak, smatra se da je njen osnivač je instruktor mačevanja Per Henrik Ling, koji je svoju povredu laktova navodno izlečio "kuckanjem" oko bolnih područja...

Može se reći da švedska masaža predstavlja svojevrstan pandan orijentalnim oblicima masaže i dok je u SAD nazivaju švedskom, Evropljani je smatraju – klasičnom.
U švedskoj masaži pokreti su specifični i njima se ulje vešto utrljava u telo, što je kombinacija koja čini čuda za cirkulaciju krvi i limfe. Najbolje za upotrebu je hladno ceđeno biljno ulje (susamovo npr.), nerafinisano i bez aditiva. Ova ulja sadrže hranjive materije i ne začepljuju pore kao mineralna. Mogu im se dodati i etarska ulja, da vas dodatno opuste.

Šiacu masaza
Shiatsu je japanska tehnika masaže i u prevodu shiatsu znači pritisak prstima. Ova tehnika je idealna za smanjenje bola a koristi se i za smanjenje hormona koji izazivaju stres.

Ayurveda predstavlja tradicionalnu indijsku medicinu kao i indijsko učenje o životu. Smatra se da je ayuvredsa stara preko 4000 godina. Ayurveda masaža samim tim potiče sa Istoka, pretočena u Ayurvedaprogram predstavlja masažu koja podstiče duhovno blaženstvo i uravnoteženje. Obnavljanje energije u telu se postiže upravo Ayurveda masažom, kojom se harmonično deluje na kožu i sva čula.
Indijska masaža celog tela se radi toplim uljima. Masažom se uklanjaju mrtve ćelije kože tako da ona postaje zategnutija i elastičnija čime se usporava njeno starenje. Ručnim pristupom postiže se bolja cirkulacija, relaksiraju se mišići i opušta spazam.
Ayuvreda masaža je imala veliki uticaj i na tradicionalnu tajlandsku masažu.

Renovo je ustanova koja svojim pacijentima izlazi u susret i poboljšava moderan način života. Sastoji se od srdačnog i ljubaznog osoblja koji svojim pacijentima pružaju podršku i pomoć 24h dnevno. Renovo, što u prevodu znači preporod, ozdravljenje, nov početak, trudi se da to isto pruži svojim pacijentima - još jednu šansu za nov početak zdravog i kvalitetnijeg života.

Renovo radi i razvija viziju da bude prepoznat kao centar koji je savremen, kvalitetan, poverljiv partner u lečenju i unapređenju zdravlja. Renovo je posvećen svojim pacijentima, svakodnevno pruža blagovremeni, kvalitetnu i savremenu uslugu poštujući etiketu i vodiče dobre prakse.

Renovo ima izvaredan stručni tim koji je svoje znanje sticao kako u Srbiji, tako i u inostranstvu i uspešno se suprostavljao i rešavao različite izazove koji su bili pred njim. Pored stručnog tima Renovo poseduje i najsavremeniju aparaturu za relaksaciju, rehabilitaciju i unapređenje vašeg zdravlja.

Ono što Renovo odlikuje jeste profesionalnost, brzina rešavanja problema, privatnost klijenata i naravno porodična atmosfera koja vlada u našoj, a od ovog trenutka nadamo se i Vašoj kuci "Renovo".
LOKACIJA
SLIČNE PONUDE
*
44%
*
1.000 RSD umesto 1.800 RSD

Spermogram i spermokultura u Poliklinici LaboMedica!

POGLEDAJ
20130312
*
59%
*
2.200 RSD umesto 5.400 RSD

Pregled interniste gastroenterologa sa ultrazvukom abdomena u Egzakta Medika ZZZR!

POGLEDAJ
20130312
*
55%
*
2.500 RSD umesto 5.500 RSD

Ginekološki sistematski pregled u Egzakta Medika ZZZR!

POGLEDAJ
20130312
*
64%
*
1.490 RSD umesto 4.100 RSD

Ombre hair ili balayage kose uz sisanje i feniranje Viktorija City!

POGLEDAJ
20130312