*
64 %
40
Poruči kupon telefonom ili putem SMS-a
011 322 58 50, 063 222 102
 • Vrednost5.000 din
 • Ušteda3.210 din
 • Popust64 %

Napomene za ovu ponudu

 • Jedna osoba može
  kupiti 1 kupon za sebe i 1 na poklon
 • Ponuda uključuje
  DMDA lica+mezo lica+antiage serum!
 • Neophodno zakazivanje
  2 dana ranije putem telefona,
  011 303 3211 - za Studio
  na Trgu Nikole Pašića 8
  011 2136 800 - za Studio
  u Bulevaru Umetnosti 13
 • Radno vreme
  radnim danima, 8.30 - 20h
  vikendom, po dogovoru
 • Otkazivanje termina je moguće
  dan pre predviđenog termina!
 • Postoji mogućnost samo jednog
  pomeranja zakazanog termina!
 • Rok iskoristivosti
  do 1. marta 2013.g.

 

1.790 RSD umesto 5.000 RSD

1.790 din umesto 5.000 din
za Dijamantsku mikrodermoabraziju lica
+ Mezotretman lica + Antiage serum!
Smanjuje bore i tamne kolutove oko očiju,
ožiljke od akni ili staračke fleke!
PODMLAĐENI POSLE JEDNOG TRETMANA!

Evo još jednog revolucionarnog tretmana kojim ćete podmladiti i osvežiti svoje lice!

Studio Miolift je i ovog puta pripremio za Vas nešto potpuno novo na našem tržištu, trenutno jedan od najtraženijih dermatoloških tretmana u Americi.

Dijamnatska Mikroderma abrazija se vrši uz pomoć aparata koji, zahvaljujući pritisku, na kožu projektuje kristale, te se na taj način skida njen površinski sloj, a pritom je veoma prijatan treman za kožu. Istovremeno se sondom vrši i vakum masaža, izuzetnog dejstva , koja pomaže koži da se lakše reši otrova i prljavština, da se očisti što je bolje moguće, ali i da zadrži prirodno zdravo rumenilo na obrazima, s obzirom da poboljšava cirkulaciju.

Dijamantska mikrodermoabrazija je idealno rešenje ako želite SAVRŠENO LICE!

Ako ste kao tinejdžeri vodili borbu sa aknama zbog kojih sada imate ožiljke po celom licu, ovaj ,u neku ruku, MAGIČNI TRETMAN će Vam pomoći da se rešiti tih fleka, koje ne možete da prekrijete čak ni najboljim i najskupljim puderom.

Posle ovakvog, “generalnog” čišćenja, šminka vam neće biti ni potrebna, jer ćete imati zdravu, blistavu kožu i ujednačen ten kakav ste oduvek želeli.

Međutim, na ovaj način se može tretirati i telo. Povdrgnuvši se ovom tretmanu, “rizikujete” da postanete broj jedan na listi najlepšeg, najmekšeg, najnegovanijeg tela. Zvuči dobro, zar ne?

Osim što čisti kožu, mikrodermoabrazijom se možete rešiti celulita, ali i strija za koje se do sada verovalo da ih je nemoguće ukloniti!

Naročito je važno da tretman može da se uradi i u toku radnog vremena, nema crvenila, a lice čak može odmah i da se našminka.

Komentari (2)
Podaci o ponuđaču
Studio MIOLIFT

A Trg Nikole Pašića 8/I
T  011 303 32 11
A Bulevar Umetnosti 13

W www.centarlepote.co.rs

Radno vreme
radnima danima, 8.30 - 20h
vikendom, po dogovoru


Rok iskoristivosti
do 1. marta 2013.g.
 
Dijamantska mikrodermoabrazija je mehanicko skidanje površinskih, izumrlih slojeva kože uz pomoć sonde sa dijamantskom glavom i vakuma, koji ujedno vrše i vakum masažu, što doprinosi boljem cišcenju lica, ali i poboljšanju cirkulacije i limfne drenaže. Podstiče se rast novih ćelija kože u bazalnom sloju. Ovaj ciklus traje 2 nedelje, a u zrelijim godinama se usporava, pa ga treba ubrzati. Kod masne kože mladih ne dolazi do redovnog ljuštenja starih celija što stvara sklonost ka aknama. S toga se ovaj tretman preporucuje i mladim i zrelim kožama.

Smatrajte mikrodermoabarziju idealnim pilingom.

Doprinosi obnavljanju kože na sledeži način:
Smanjuje staračke pege (hiperpigmentacije) i male bore
Smanjuje proširene pore. Stimuliše nastanak novog kolagena
Poboljšava tonus i teksturu kože.

Stanje kože je vidno bolje već posle prve procedure. Na obrazima se pojavljuje rumenilo ten se izjednačava, koža je glatka!
Po pravilu, za optimalan efekat treba sprovesti 4 do 6 procedura, koje se rade jednom u 7 dana. Da bismo održavali lepotu kože, svaka 3 meseca sprovodimo nove procedure. Sama procedura ne traje duže od 30 minuta, i osim na licu, možemo je primeniti na rukama, vratu i dekolteu.

Mezoterapija lica i tela (bez igala)
Osnovni princip mezoterapije, optimalna količina aktivnih supstanci i na pravom mestu, omogućava njenu uspešnu primenu u tretiranju problema iz različitih oblasti medicine, ali i estetike.
Sa razvojem tehnologije, razvijali su se i alternativni načini unošenja mezoterapeutskih koktela - tzv. mezoterapija bez igle. U Miolift Studiju tretman mezoterapije bez igle izvodimo najsavremenijom vrstom aparata za mezoporaciju koja nam omogućava prolaznost čak 80 do 90% aktivnih materija do dermisa što je 5 do 10 puta više nego kod starijih metoda. Prednost ove napredne metode u odnosu na mezoterapiju iglama je to što se ne narušava integritet kože, nema rizika od infekcije, nema bola ni otoka.
Na ovaj način mogu se tretirati mnogobrojni estetski problemi lica - akne, bore, hiperpigmentacije, dehidrirana i opuštena koža, tamni kolutovi oko očiju, kao i tela (celulit, strije, opuštena koža,...), alopecije (opadanje kose).
Postupak nije bolan, a rezultati su vidljivi već posle samo jednog tretmana.

Mikrodermoabrazija je efikasna kod svih tipova kože, a naročito je potrebna onima, koji hoće da smanje pegice, ožiljke, bore, izjednače ten lica, pobojšaju stanje beživotne, sive kože, koja je ogrubela pod dejstvom sunca. Mikrodermoabrazija je idealno rešenje za žene sa problematičnom kožom, sklonoj pojavi akni, sa raširenim porama, malim ožiljcima .

Međutim, na ovaj način se može tretirati i telo. Povdrgnuvši se ovom tretmanu, “rizikujete” da postanete broj jedan na listi najlepšeg, najmekšeg, najnegovanijeg tela. Zvuči dobro, zar ne? Osim što čisti kožu, mikrodermoabrazijom se možete rešiti celulita, ali i strija za koje se do sada verovalo da ih je nemoguće ukloniti.
LOKACIJA

SLIČNE PONUDE
*
44%
*
1.000 RSD umesto 1.800 RSD

Spermogram i spermokultura u Poliklinici LaboMedica!

POGLEDAJ
20130227
*
59%
*
2.200 RSD umesto 5.400 RSD

Pregled interniste gastroenterologa sa ultrazvukom abdomena u Egzakta Medika ZZZR!

POGLEDAJ
20130227
*
55%
*
2.500 RSD umesto 5.500 RSD

Ginekološki sistematski pregled u Egzakta Medika ZZZR!

POGLEDAJ
20130227
*
64%
*
1.490 RSD umesto 4.100 RSD

Ombre hair ili balayage kose uz sisanje i feniranje Viktorija City!

POGLEDAJ
20130227
  • Pola Cene - Beograd
  • Korisnički servis i prodaja
  •  
  • A Majke Jevrosime 45/6
  • T 011 322 4749, 322 5850
  • F 011 322 6737, 322 9297
  • M 063 222 102
  • E info@polacene.rs
  •  
  •