*
56 %
174
Poruči kupon telefonom ili putem SMS-a
011 322 58 50, 063 222 102
 • Vrednost5.000 din
 • Ušteda2.800 din
 • Popust56 %

Napomene za ovu ponudu

 • Možete kupiti 2 kupona, jedan za sebe i jedan na poklon
 • Zakazivanje putem telefona 
  011 316 3074
  063 7740 401
 • Radno vreme:
  pon-pet: 10-20h 
 • Rok iskoristivosti kupona:
  07.11.2011-15.01.2012.
2.200 RSD umesto 5.000 RSD

2.200 din. umesto 5.000 din.
za kolposkopski pregled, Papanicolaou test
i vag. sekret + gratis ultrazvučni pregled
u Ginekološkoj ordinaciji EVA!

Broj obolelih od karcinoma grlića materice u našoj zemlji se rapidno povećao u poslednjih 10 godina. Ako tome dodamo podatak da je i starosna granica obolelih daleko niža, nameće nam se obaveza da ovom problemu posvetimo posebnu pažnju. Odgovornost je na obe strane. Žena je dužna da se blagovremeno javi na ginekološki pregled, a mi smo sa druge strane dužni da primenimo najsavremenije dijagnostičke i terapijske procedure u otkrivanju i lečenju prvenstveno premalgnih promena na grliću materice, vagini i vulvi. Ubrzan način života nam je izgovor da ove važne preglede stalno odlažemo i ostavljamo za neko drugo vreme što, dugoročno, može stvoriti veliki problem svakoj od nas. Portal PolaCene Vam je omogućio da u prijatnom ambijentu Ginekološke ordinacije Eva, obavite kolposkopski pregled sa PAPA testom kao i ultrazvučni pregled i time učinite veliki korak za svoje zdravlje.

Komentari (6)
Podaci o ponuđaču
SPECIJALISTIČKA GINEKOLOŠKO AKUŠERSKA ORDINACIJA "EVA"

A Dubrovačka 3, Zemun
T 011 316 3074
M 063 7740 401
E  ordinacijaeva@gmail.com
W www.ordinacijaeva.com

Radno vreme:
pon-pet: 10-20h  

Rok iskoristivosti kupona:
07.11.2011-15.01.2012.
Često se dešava da same pacijentkinje koje dolaze na pregled i ne znaju kakav je pregled kolposkopija, te je veoma važno skrenuti pažnju na ovaj preventivni pregled. Kolposkopski pregled i PAPA test spadaju u najvažnije metode u otkrivanju premalignih i ranih malignih promena na grliću matrice. Zbog sve većeg broja mladih žena obolelih od karcinoma grlića materice, važno je da stepen primarne dijagnostičke sigurnosti povećamo na što visi nivo. Kolposkopski pregled uz PAPA test pouzdan je u 95% slučaja. Te dve metode se dopunjuju i zajedno sa biopsijom ili LOOP ekscizijom, ukoliko je to potrebno, su dovoljne da se sa sigurnošću postavi dijagnoza. To su metode koje imaju veliku prednost, jer se pregled vrši brzo, lako i jednostavno. Sam kolposkopski pregled je apsolutno bezbolan za ženu. Podrazumeva upotrebu kolposkopa, aparata kojim je moguće videti grlić materice, vaginu i vulvu pod raznim uveličanjima.

SPECIJALISTIČKA GINEKOLOŠKO AKUŠERSKA ORDINACIJA "EVA"

Specijalistička ginekološko akušerska ordinacija “EVA” osnovana je 2000. godine. Nalazi se u centru Zemuna.

Naš stručni tim čine Mr sci med dr Gordana A. Ilić, specijalista ginekologije i akušerstva, dr Igor D. Jeremić, specijalista ginekologije i akušerstva i medicinska sestra akušerskog smera Kristina M. Petrović.

Ordinacija je opremljena savremenom opremom kojom se pouzdano mogu izvoditi dijagnostičke i terapijske procedure.

U ordinaciji se obavljaju kompletni ginekološki pregledi; ultrazvučni pregledi sa color Doppler pregledom; rana dijagnostika i prevencija karcinoma grlića materice – kolposkopski pregledi, Papanicolaou test, biopsije, intervencije radiotalasnom tehnikom - loop excizija i vaporizacija grlića materice, uklanjanje kondiloma svih lokalizacija kod žena i muškaraca, uklanjanje bradavica i mekih fibroma, intervencije laserom; lečenje steriliteta; praćenje trudnoće, CTG zapis; mogu se uraditi kompletni brisevi kod žena i muškaraca - mikrobiološki, virusološki, HPV tipizacija, brisevi na Chlamidiu tr., Mycoplasmu h., Ureaplasmu ur., bakterijsku vaginozu i drugi; kompletni pregled dojki.

Mogu se organizovati i konsultativni pregledi drugih specijalista.