Pola Cene
*
67 %
159
Poruči kupon telefonom ili putem SMS-a
011 322 58 50, 063 222 102
 • Vrednost3.000 din
 • Ušteda2.005 din
 • Popust67 %

Napomene za ovu ponudu

 • Možete kupiti 2 kupona, 
  jedan za sebe i jedan na poklon
 • Zakazivanje na telefone:
  063 18 55 067
 • Radno vreme: 
  pon-pet: 10 - 22h, 
  sub: 11 - 17h, 
  nedeljom: ne radi
 • Kupon možete aktivirati u periodu (prvi termin)
  od 21.11.2011 do 21.12.2011
 • Ponuda obuhvata program 
  za mršavljenje ili klasičan bodybuilding
  sa trenerom (12 mesečnih termina)

 

995 RSD umesto 3.000 RSD

995 din umesto 3.000 din za 12 termina individualnog mesečnog programa
za oba pola u Spin Masters-u!
Program za mršavljenje ili klasičan bodybuilding - odlučite sami!

Pravo je vreme da ovu zimsku sezonu započnete vežbanjem i oblikovanjem svog tela. Ako nemate ideju o tome kako biste pravilno vežbali, tu su profesionalni treneri koji će Vam pomoći da izaberete ono što je najbolje za Vaše telo i prilagoditi trening Vašim ličnim afinitetima. Bilo da želite da izgubite koji kilogram ili da dovedete svoju mišićnu masu do savršenstva, ovo je idealna ponuda za Vas. Uz njihovu stručnu pomoć i Vama prilagođen program osetićete se lepše, zadovoljnije i zdravije. Ova teretana i fitness centar je namenjena i muškarcima i ženama, pa eto prilike da zajedno sa svojim partnerom uživate u vežbanju u dvoje. Zato zgrabite svoj kupon, opremu u ruke i pravac u centar Spin Masters, koji se nalazi kod Kalenić pijace, u srcu Vračara.

Komentari (7)
Podaci o ponuđaču
Spin Masters teretana i fitness centar

A Maksima Gorkog 5, Beograd
T 011 2456 074
M 063 1855 067
W www.spinmasters.rs
E spin@spinmasters.rs

Radno vreme:

pon-pet: 10 - 22h,
sub: 11 - 17h,
nedeljom: ne radi

Rok iskoristivosti kupona:
do 21.12.2011.
* Program obuhvata testiranje vežbača (na prvom treningu), što podrazumeva proveru opšteg stanja tela i organizma (u kakvoj ste formi, da li ima nekih povreda i problema sa zdravljem i/ili da li vas ili njega bilo šta sprečava da radite određene vežbe…).
* U konsultaciji sa vama, a u zavisnosti od individualnih potreba, trener će sačiniti individualni program vežbi i pratiti rad svakoga zasebno. Program ne obuhvata samo, npr. mršavljenje, već to može biti i klasičan bodybuilding (znači povećanje mišićne mase ili definicija), za šta su češće zainteresovani muškaraci ili pak različiti programi zatezanja, za žene… no, svakako sve prilagođeno individualnoj želji svakoga od vas ponaosob.
U slučaju da vi niste sigurni šta bi vam od programa najviše odgovaralo, tu su naši treneri koji će za vas osmisliti adekvatan sadržaj i pratiti tok napretka, kao i kod svakog drugog vežbača, naravno.
* Za vas koji se odlučite za program mršavljenja, takav trening se kombinuje sa kardio spravama (biciklom, nordijskim skijanjem, steperom), kao i sa vežbama u parteru (koje obuhvataju stomačne i leđne mišiće, spoljašnju i unutrašnju butinu, gluteus).
* A ukoliko se odlučite za klasične bodybuilding treninge, naši treneri će vas detaljno upoznati sa programom po kome ćete raditi, za poćetnike ili pak naprednije vežbače, zavisno od ranije pomenute početne procene i međusobnog dogovora, kao, naravno, i prema vašoj građi, godinama i opštoj formi.
Teretana Spin Masters se nalazi u vrlo prijatnom, svetlom i klimatizovanom prostoru, u srcu opštine Vračar, preko puta Kalenić pijace.
Stalni nadzor svih Vaših vežbi i treninga je najbezbednija varijanta, naročito za početnike u cilju sprečavanja povreda, a i idealna je za vežbače koji ne žele da razmišljaju koja je vežba sledeća, koliko ponavljanja treba uraditi i sl. Nakon nekoliko treninga i testiranja vežbača u našoj teretani, a u zavisnosti od njihove fizičke spreme, godina, telesne težine i želja, trener priprema program vežbi.

Za sve one korisnike koji zbog posla i brojnih obaveza ne mogu da stignu da treniraju u okviru radnog vremena kluba na Vračaru, teretana Spin Masters omogućava da termine zakažu van radnog vremena, i to kao regularne ili individualne treninge.
Ponuda teretane: Programi zatezanja, mršavljenja, korigovanja pojedninih delova tela, programi za povećanje mišićne mase, kardio program, individualni treninzi uz koriscenje savremenih sprava za vežbanje.
Pogodnosti: Vračarski parking na Kalenić pijaci udaljen samo 50m, instruktori – treneri, klimatizovana i svetla teretana, svlačionica, više prostorija za vežbe, mokri čvor, blizina velikog broja autobuskih, trolejbuskih i tramvajskih linija, shop za opremu, coffe bar.
  • Pola Cene - Beograd
  • Korisnički servis i prodaja
  •  
  • A Majke Jevrosime 45/6
  • T 011 322 4749, 322 5850
  • F 011 322 6737, 322 9297
  • M 063 222 102
  • E info@polacene.rs
  •  
  •