*
50 %
7
Poruči kupon telefonom ili putem SMS-a
011 322 58 50, 063 222 102
 • Vrednost400 din
 • Ušteda200 din
 • Popust50 %

Napomene za ovu ponudu

 • Jedna osoba može
  kupiti više kupona
 • Kupon važi
  za jednu osobu
 • Ponuda podrazumeva tablete
  - Cedexbon POLEN  
  - Cedexbon KANTARION ili
  - Cedexbon JABUKOVO SIRĆE
 • Isporuka se vrši u prostoru
  Naturalis Pharma
 • Informacije putem telefona
  011 729 2010, 013 752 142
 • Moguća je dostava
  na kućnu adresu
 • Troskovi dostave
  nisu uključeni u cenu
 • Rok iskoristivosti kupona
  do 20. marta 2013.g.
   

 

200 RSD umesto 400 RSD

200 umesto 400 din
za Naturalis proizvode Cedexbon POLEN,
Cedexbon KANTARION ili
Cedexbon JABUKOVO SIRĆE tablete

Cedexbon POLEN tablete sadrže cvetni prah - polen, anhidrovani
med, propolis, dekstrozu i magnezijum stearat.

U cedexbon tabletama, polen se nalazi u fino usitnjenom stanju i obliku jakog ekstrakta polena.

Pakovanje ima 30 tableta u blisteru.

Ojačajte imunitet i pripremite svoj organizam, kako bi se izborio sa prehladama, virusima, povišenom temperaturom i ostalim nedaćama koje donose ovi hladni zimsli dani.

Zato je portal PolaCene uvek tu da Vam omogući kupovinu najboljih proizvoda po najpovoljnijoj ceni.

Požurite i poručite svoj kupon na vreme!Komentari (0)
Podaci o ponuđaču
NATURALIS Pharm

A Branka Radičevića 23, Bavanište
T 011 729 2010
T 011 676 9078
T 013 752 142
W www.naturalis.co.rs

Rok iskoristivosti kupona
do 20. marta 2013.g.
Polen - cvetni prah koji skupljaju i obrađuju pčele predstavlja složen koncetrat mnogih dragocenih hranljivih i lekovito-profilaktičkih materija. Izvanredan je izvor belančevina, aminokiselina, mnogih vitamina (ceo kompleks B vit.), najsloženijih minerala, antibiotičkih materija, karotena,ugljenih hidrata, globulina, lecitina, masnih i etarskih ulja i najvažnijih fermenata. Kao prirodni imunoi biostimulator, polen ubrzava i stimuliše životne procese. Pomaže da se uspostavi ravnoteža endokrinog sistema i ispoljava izuzetno povoljno dejstvo na prostatu. Povećava koncentraciju, radne i intelektualne sposobnosti,a kod dece i apetit. Kao svakodnevni i prirodni dodatak u ishrani polen je blagotvoran za nervnisistem i jačanje imuniteta.

Matični mleč je prirodni pčelinji produkt izuzetne biološke vrednosti. Sadrži aminokiseline, vitamine, mnoge minerale i oligoelemente. Deluje na poboljšanje otpornosti i opšteg stanja organizma, održava ravnotežu metabolizma. Pospešuje libido, umne i fizičke sposobnosti, povećava vitalnost, a kod dece povoljno utiče na razvoj i poboljšava apetit. Preporučuje se deci, sportistima, rekonvalescentima i svim osobama izloženim većim psihofizičkim naporima, stresu i zamoru. Koriste se 3 puta dnevno po 2-4 tablete.

Cedexbon KANTARION tablete sadrže 330mg suvog ekstrakta kantariona standardizovanog na 3mg/gr hipericina odnosno ukupno 1mg hipericina i 330mg pomoćnih materija . Echinacea kao jak prirodni imunostimulans potencira aktivnost ćelija makrofaga i belih krvnih zrnaca odnosno stimuliše i podiže odbrambene sposobnosti organizma. Idealna je kao preventivno i zaštitno sredstvo, posebno tokom hladnijeg godišnjeg perioda, kada je organizam podložniji prehladama i infekcijama,a aktivnost bakterija i virusa, pogotovo gripa, veća.

Echinacea je u sinergizmu sa vitaminom C I propolisom, i treba je obavezno koristiti tokom prehlade, gripa i febrilnih stanja. Preporučuje se svima, a naročito aktivnijim, osobama oslabljenog imuniteta, osetljivijim, starijim osobama i pušačima. Kantarion je hemijski mnogokomponentna biljka od davnina poznata po svom korisnom i blagotvotrnom dejstvu. Sadrži izmedju ostalog, etarska. ulja, tanine, flavonoide, vitamine, karotene i hipericinski kompleks. Ima višestruke i različite primene u različitim farmakološkim oblicima i koncentracijama.Koristi se za poboljšanje psihoemotivno-mentalnih stanja, sna ili olakšavanje tegoba u klimakterijumu. Preporučuje se svim osobama koje osećaju potištenost, neraspoloženje, uznemirenost ili emotivno nezadovoljstvo.

Pakovanje ima 30 tableta.

Koristi se 2 puta po1 tableta dnevno i to ujutru i rano uveče pre obroka uz dosta tečnosti. Ne preporučuje se trudnicama i dojiljama, deci mladjoj od 12 godina Cedexbon tablete jabukovog sirćeta sa vitaminom E se nalaze u blister pakovanju od 30 tableta . Svaka tableta sadrži 500mg jabukovog sirćeta,280mg mikrokristalne celuloze, 20mg vitamina E u obliku tokoferola i magnezijum stearat. Cedexbon tablete sadrže idealno jaku dozu (500mg) jabukovog sirćeta. Antioksidativni Vitamin E čini krvne sudove elastičnim, vitalnijim i prohodnijim. Cedexbon tablete se lako apsorbuju u organizmu. Jabukovo sirće ima višestruka blagotvorna i korisna dejstva na organizam i u sinergizmu je sa vitaminom E.

Bogato je kalijumom u kompleksnom stanju koji značajno vezuje i druge neophodne mineralne sastojke. Bitno utiče na metabolizam masti, tj. snižava holesterol, pa samim tim, kao i drugim efektima, utiče na mršavljenje osoba sa uvećanom telesnom težinom. Jabukov pektin blago oblaže sluzokožu creva i želuca. Preporučuje se kako radno aktivnoj populaciji i starijim osobama,tako i svima koji žele da regulišu povećanu telesnu težinu ili imaju povišene vrednosti masnoća u organizmu. Upotrebljava se 2 puta 1 tableta dnevno, ujutru i uveče uz ili posle obroka sa dosta tečnosti.

NATURALIS PHARM se već više od 15 godina uspešno bavi preradom pčelinjih proizvoda i proizvodnjom biljnih, vitaminskih i dijetetskih preparata-dodataka u ishrani ponajvišim standardima.

Proizvodi NATURALIS se redovno kontrolišu i odobreni su od svih nadležnih ustanova. Više od 40 proizvoda koji sadrže najkvalitetnije prirodne sastojke se mogu nabaviti u svim bolje snabdevenim apotekama širom Srbije i regiona.
LOKACIJA

SLIČNE PONUDE
  • Pola Cene - Beograd
  • Korisnički servis i prodaja
  •  
  • A Majke Jevrosime 45/6
  • T 011 322 4749, 322 5850
  • F 011 322 6737, 322 9297
  • M 063 222 102
  • E info@polacene.rs
  •  
  •