*
72 %
110
Poruči kupon telefonom ili putem SMS-a
011 322 58 50, 063 222 102
 • Vrednost2.700 din
 • Ušteda1.950 din
 • Popust72 %

Napomene za ovu ponudu

 • Kupon važi za jednu osobu 
 • Kupon možete iskoristiti tek po isteku ponude
 • Možete kupiti najviše dva kupona, jedan za sebe i jedan na poklon
 • Radno vreme:
  pon-pet 11-19h, sub 12-17h
 • Obavezno je zakazivanje tri dana unapred na :
  011 3348 100
 • Rok iskoristivosti kupona:
  od 10.2.2012. do 10.5.2012.

 

750 RSD umesto 2.700 RSD

750 din umesto 2700din
za VIP organski zimski tretman nege lica!
Gratis korekcija obrava, depilacija nausnica,
masaža šaka i lakiranje noktiju po želji!

Savremeno doba svedok je sve većih napora čoveka da se vrati prirodi i zdravom zivotu, uprkos stresnom tempu i ne baš zdravim uslovima u kojima živimo.

Stoga, sve se više vodi računa o zdravom životu i zdravim navikama, zdravoj hrani i kozmetici. Tako se i u nezi kože, kose i tela u celini, princip organskih materija primenjuje sa velikim uspehom. Na taj način, telo se neguje istim materijama koje ono već koristi u ishrani i time se organizmu obezbeđuju vitamini, minerali i proteini koje telo dobija u obliku u kom ih prepoznaje, i u kom ih lakše apsorbuje.

Masaža lica je posebno važna za tretmane zatezanja lica, jer pomaže ispravljanju bora, dok istovremeno, podstiče ćelije kože lica da se same obnavljaju i pročišćavaju.

Prirodna organska kozmetika ne sadrži nikakve veštačke materije, već se pravi od svežih namirnica, poput voća i povrća nabavljenih od proverenih proizvođača.

Organski tretman lica u salonu Bella Verona pravi je izbor za svakog ko vodi računa o svom zdravlju!

Komentari (2)
Podaci o ponuđaču
Bella Verona

A Trg Nikole Pašića 1
T  011 3348 100  
FB Bella Verona  
E salonbellaverona@gmail.com
Ponuđeni treman lica, tretira lice posebnom organskom kozmetikom koja je bez boja, mirisa i konzervansa. Ovaj tretman lica podrazumeva NEGU lica ne higijensko čišćenje i sastoji se od :
- obaveznog čišćenja lica od šminke i prašine  
-pilinga lica,
-dve masaže lica ( jedna od 20 minuta i druga od 10 minuta)
- maske za lice prema tipu kože gde jednom maskom se obavlja hidratacija kože a drugom maskom
- hranjenje kože  

Tretman se završava nanošenjem odgovarajuće kreme za lice. Pored lica paralelno se radi i vrat i dekolte.
Gratis: korekcija obrava, depilacija nausnica-ukoliko klijent to želi i masaža šaka sa lakiranjem noktiju po želji!
Osnovna razlika između industrijske i organske kozmetike je u načinu njihovog spravljanja i materijama koje sadrže. Dok industrijska kozmetika, na primer, uvek sadrži neki konzervans, da bi mogla da stoji i da se duže koristi, organska kozmetika se pravi isključivo od svežih namirnica, a rok njenog trajanja je obično znatno kraći. Organska prirodna kozmetika neposredno nanosi vitamin C iz limuna, proteine iz mleka, betakaroten iz šargarepe, tako da nega ide ruku pod ruku sa zdravljem.
Salon Bella Verona nudi organske tretmane lica, i to tretmane čišćenja, tretmane nege i anti-age tretmane, prilagođene posebno suvoj, masnoj, mešovitoj, osetljivoj i normalnoj kozi. Svaki od ovih organskih tretmana obuhvata sve elemente klasičnih kozmetickih tretmana - od čisćenja, hidratacije, prokrvljivanja, nege i prehrane kože, do njenog zatezanja, dubinskog čišćenja i hidriranja, zaštite i oporavka. Razlika je samo u načinu na koji se sve ovo postiže. Salon Bella Verona kombinuju dve vrlo efikasne strategije nege lica: prirodnu, organsku kozmetiku i specijalne tehnike masaže lica. Pored voća i povrća važne sastojke organske kozmetike čine mleko i med, zelena glina, te esencijalna ulja lekovitih biljaka. Svi ovi sastojci se koriste sveži i biraju tako da budu kvalitetni, ali pravi posao nastaje kada dođe do njihovog kombinovanja. Kao i u laboratoriji, nije lako uskladiti delovanje različitih supstanci i prilagoditi to potrebama nege kože. Pomoć tu nekada pružaju tradicionalni recepti, a nekada ni oni nisu dovoljni, već dugogodišnje licno iskustvo priskače da nadomesti nedostatke.
Sve preparate u salonu Bella Verona pripravljamo sami, pažljivim odabirom i sa ljubavlju, posebno za svaki pojedini tretman. Drugi važan element tretmana lica organskom kozmetikom u salonu Bella Verona predstavlja masaža. Tehnike masaže lica pomažu da se podstakne unutrašnji metabolizam kože lica, razmena materija i cirkulacija, protok kiseonika, sto sve vodi brzoj regeneraciji kože i njenom lepšem i zdravijem izgledu. Masirajući lice podstičemo kožu i mišiće lica da bolje prihvate i apsorbuju sve zdrave materije koje im putem organske kozmetike dajemo - masažom svaki od preparata tek dobija svoje puno dejstvo. Međutim, ni masaža ne može biti bilo kakva - važno je znati prave tehnike masiranja, kako bi se postigao pravi efekat. Potrebno je poznavati muskulaturu lica i prave pokrete koji će mišiće opustiti, a kožu zategnuti i ispraviti. Svako od nas ima specifične pokrete lica, specifičnu facijalnu ekspresiju, koju nesvesno svakodnevno ponavlja. Nakon godina istih pokreta pojedini mišići lica se naviknu da rade često i mnogo, te na određeni način - pomeraju se u određenom pravcu, dok drugi polako gube na elastičnosti jer ne rade mnogo, pa se opuštaju. Tako imamo situaciju da su neki delovi lica prenapregnuti i umorni, a drugi isuvise opušteni. Masaža pomaže u oba slučaja: opušta one mišiće koji su umorni, a one koji nisu podstiče na rad. Ovako osmišljena masaža usklađena je sa tehnikama joga istezanja i njihovim pravilima, pod vođstvom joga instruktora sa kojim salon Bella Verona sarađuje. Joga disanje takođe je uklopljeno u većinu tretmana salona, a ono pomaže brzoj razmeni kiseonika i dubinskom opuštanju. Kod mlađe kože ona se koristi i kao prevencija nastanka bora. 
  • Pola Cene - Beograd
  • Korisnički servis i prodaja
  •  
  • A Majke Jevrosime 45/6
  • T 011 322 4749, 322 5850
  • F 011 322 6737, 322 9297
  • M 063 222 102
  • E info@polacene.rs
  •  
  •