*
55 %
28
Poruči kupon telefonom ili putem SMS-a
011 322 58 50, 063 222 102
 • Vrednost1.000 din
 • Ušteda550 din
 • Popust55 %

Napomene za ovu ponudu

 • Možete kupiti više kupona
 • U ponudi su minđuše od
  rozenkvarca, gorskog kristala, ametista, žada i kristala
 • Izbor i poručivanje nakita putem telefona: 
  063 498 693
 • Preuzimanje na adresi: 
  Pop Lukina 17, Beograd
 • Preuzimanje minđuša
  tri dana nakon poručivanja
 • Radno vreme: 
  od ponedeljka do petka, 09-16h
 • Rok iskoristivosti kupona:
  mesec dana od dobijanja kupona

 

450 RSD umesto 1.000 RSD

450 din umesto 1000 din
za minđuše od poludragog kamenja,
rozenkvarca, gorskog kristala, ametista ili žada!

Žene i nakit su nerazdvojno društvo od nastanka čovečanstva. Dame su oduvek imale želju da se okite i ulepšaju, a u tu svrhu su koristile najrazličitije materijale. Odabir i nošenje nakita vremenom je postalo umeće, ali i odraz karaktera, ukusa, želja...

Minđuše su najženstveniji komad nakita, a u zavisnosti od boje, oblika i veličine slikovito govori o tome kakva je njihova vlasnica.

Ljubav na prvi pogled između lepšeg pola i nakita ostala je do danas, i, po svemu sudeći, ostaće zauvek.

Zablistajte sa svojim novim minđušama!

Komentari (0)
Podaci o ponuđaču
Atelje Blue Mare

M 063 498 693

Rok iskoristivosti kupona:
mesec dana od dobijanja kupona
Radno vreme:
pon - pet: 09-16h
ROZENKVARC 

Poludragi kamen kojem se često pripisuje vrednost rubina. Slavi se kao kamen ljubavi i srca. Podstiče unutrašnju potrebu za vernošću i ljubavlju i osnažuje naš osećaj za lepotu. Donosi sreću, samopouzdanje i sigurnost. Olakšava emocionalne rane kao što su duboka žalost, stres i ljutnja. Rozenkvarc ima i lekovita dejstva. Njegovo težište je na ublažavanju bolesti koje ugrožavaju srce i krvotok. Preventivno deluje protiv tromboze i srčanog infarkta. Istovremeno utiče na dovoljnu potrebu srca za kiseonikom i poboljšava cirkulaciju. Uspešno pomaže mališanima kod glavobolje. Dobra su zaštita od kompijuterskog zračenja i treba ih koristiti pri radu za računarom.

GORSKI KRISTAL 

Prema legendi Herkul je bacio kristal istine sa Olimpa koji se razbio u milione komada koje danas nazivamo Gorskim kristalom. To je kamen sunca, zdravlja, blagostanja i sreće. Gorski kristal je providne boje, ponekad je čistiji i prozirniji od vode. Poznat je kao jedan od najsvetlijih kamenova. Apsorbuje sunčevu energiju i služi kao talisman i izvor svetlosti i nade. Gorski kristal, kao i rozenkvarc, ima snažna lekovita svojstva. Udvostručava naše biomagnetno polje i štiti od štetnog zračenja. Njegovo posebno svojstvo leži u preventivnom, pročišćavajućem i lekovitom delovanju na vene, krvne sudove i konorarne arterije. Takođe pozitivno deluje na vid, krvna zrnca, krvarenja, creva, žlezde, masno tkivo, srce, hormone, protok krvi, pluća, limfu, nervni sistem, probavu i vitalnost organizma. Stimuliše funkcije mozga i pojačava koncentraciju.

ŽAD

Žad je kristal koji donosi mir, mudrost i ravnotežu. Ovaj drevni princ mira i spokoja izvanredan je tihi pomagač koji na nenametljiv način podiže svesnost ljudi na viši nivo. Svrstan je u istu kategoriju kao i dijamanti zbog svoje izvanredne opšte efikasnosti. Žad se od davnina smatra kraljevskim kamenom i veruje se da je inkarnacija kosmičkih principa univerzuma. On odgovara na vibracije planete Neptun i zato su mnoge duše rođene u nekom od vodenih znakova posebno snažno privučene ovim kristalom. Žad je kamen ravnoteže i isceljenja, smiruje neurozu i emocije zasnovane na strahu. On nikada ni na koji način ne može da povredi čoveka koji ga nosi, jer jednostavno ne apsorbuje loše vibracije iz okoline. Štiti nas od negativnosti i neprestano izračuje umirujuće i pročišćujuće energije. Žad je u stanju da uspostavi i učvrsti vezu između različitih slojeva mentalnog tela i uveća intelektualni potencijal. Istočnjačke civilizacije su vekovima unazad bile svesne njegovih atributa.

AMETIST

Ametist je varijetet kvarca,ljubičaste boje. Ime je dobio od grčke reči koja u prevodu znači NE OPITI, jer se verovalo da štiti od opijanja. Ljubičasta boja potiče od nečistoća gvožđa, a ukoliko se zagreje boja mu prelazi u žutu. Nalazi se unutar se unutar vulkanskih stena, najviše ga ima u Brazilu,Urugvaju i Rusiji. Kod nas se može naći u rejonu rudnika Lece kod Medveđe. Ne preporučuje se preterano izlaganje suncu, jer bledi. Puni se pored gorskog kristala. Rimljani su verovali da štiti od pijanstva i zato su pravili posude za piće od ametista. Ametist je kamen duha, kamen unutrašnje harmonije i mira. Veruje se da štiti od košmara i da je dobro staviti ga pod jastuk dok spavamo da bi lepo sanjali i budili se sveži i odmorni. Pomaže pri učenju, radu, poboljšava koncentraciju, takođe pomaže pri meditaciji. Mnogi katolički sveštenici ga koriste pri molitvi. Poboljšava memoriju, štiti srce i živce, štiti od zlih sila i pretvara loše misli u pozitivne. Smanjuje tugu i bol. Pomaže nam da se pomirimo sa gubitkom.
  • Pola Cene - Beograd
  • Korisnički servis i prodaja
  •  
  • A Majke Jevrosime 45/6
  • T 011 322 4749, 322 5850
  • F 011 322 6737, 322 9297
  • M 063 222 102
  • E info@polacene.rs
  •  
  •