*
56 %
32
Poruči kupon telefonom ili putem SMS-a
011 322 58 50, 063 222 102
  • Vrednost2.700 din
  • Ušteda1.520 din
  • Popust56 %

Napomene za ovu ponudu

  • Kupon važi za jednu osobu
  • Možete kupiti maksimum 2 kupona, jedan za sebe i jedan na poklon
  • Radno vreme: 12h-20h
  • Vreme iskoristivosti kupona je od 22.06 do 22.08.2011
  • Obavezno je zakazivanje 3 dana ranije na telefone 011/2186-080 i 063/239-382

 

1.180 RSD umesto 2.700 RSD

1180 din umesto 2700 din
za klasičan tretman lica pilingmasažu lica gelomčišćenje lica i masku u zavisnosti od tipa kože. Uz sve ovo dobijate i korekciju obrva kao i  feniranje koje će upotpuniti Vaš novi, osveženi izgled.

Mala crna večernja haljina, prirodni biseri ili čuvena Channel torbica spadaju u uvek aktuelne modne klasike. Trendovi dolaze i prolaze ali je klasika nešto što uvak prija. Drage dame, častite sebe “klasičnim” tretmanom lica sa masažom, feniranjem kose i korekcijom obrva uz 56% popusta. Posle tretmana lica, obično nam frizura nije u najboljem izdanju. Stoga, jedno friziranje će nam itekako dobro doći. Sjajan treman lica i kose dvostruko je zadovoljstvo. Uigran tim salona Mi-Ma Plus je tu da kreira vaš novi “klasični look"! Iskoristite svoj kupon i uverite se da je klasika uvek u trendu!

Komentari (8)
Podaci o ponuđaču
Mi - MaPlus

A  Đure Jakšića 5, T.C. Prima, Beograd


E mi-maplus@hotmail.com
F Mi-MaPlus Facebook page
Mi-Ma Plus se nalazi u centru grada, u ul. Đure Jakšića br. 5, na uglu sa Knez Mihailovom ulicom. Lokacija je idealna da posle tretmana prošetate sa društvom i pohvalite se svojim novim izgledom. Vaš osvežen izgled izmamiće poglede i učiniti Vas pravom zavodnicom poput Odri Hepbern iz poznatog filmskog klasika Doručak kod Tifanija. Naša današnja ponuda obuhvata tretman lica, piling, masažu lica gelom, čišćenje lica i masku u zavisnosti od tipa kože. Uz sve ovo dobijate i gratis korekciju obrva. To nije sve,  na kraju kao šlag na tortu, dolazi feniranje koje će upotpuniti Vaš novi, osveženi izgled.

Pored tretmana lica u salonu Mi-Ma Plus možete koristiti i sledeće usluge:
*Mezoterapija(anti-aging, pege i fleke, akne, anticelulit...);
*Mezoterapija bola;
*Pedikir i manikir;
*Parafango;
*Ručna masaža;
*Depilacija;
*Brazilsko feniranje;
*Multidimenzionalno, stepenasto i klasično farbanje.