*
50 %
36
Poruči kupon telefonom ili putem SMS-a
011 322 58 50, 063 222 102
 • Vrednost5.000 din
 • Ušteda2.510 din
 • Popust50 %

Napomene za ovu ponudu

 • Jedna osoba moze kupiti
  najviše 4 kupona
 • Jedan kupon važi za jedan par ručno oslikanih baletanki
 • Vreme potrebno za izradu
  iznosi 15 - 45 dana
 • Dogovor oko motiva i broja
  obuće putem mail-a
  armustatjana@yahoo.com
  i putem telefona 064 068 50 09,
  od 15 do 20 h
 • Troškovi dostave,
  koja se vrši postexperess-om, 
  nisu uračunati u cenu
 • Rok iskoristivosti kupona
  iznosi 2 meseca

 

2.490 RSD umesto 5.000 RSD

2.490 din umesto 5.000 din
za ručno oslikane baletanke!

Svaka devojka još od detinjstva i priče o Pepeljugi i njinim staklenim cipelama mašta o savršenom paru visokih potpetica pravljenih samo za nju.

Cipele koje bi voleli i čuvali kao što je Doroti iz priče o čarobnjaku iz Oza, čuvala svoje crvene cipele.

O paru koji neće sresti isti takav par u dugim ili kraćim šetnjama, koji će ponosno trčkati velikim gradom, koji će dosadan dan pretvoriti u savršen, poseban i ispunjen.

Uživajte u svakom koraku i baš svakom ljubomornom pogledu…

Komentari (5)
Podaci o ponuđaču
Cupcake

E
armustatjana@yahoo.com
M 064 068 50 09

Radno vreme:
svakog dana: 15 - 20h
Rok iskoristivosti:
60 dana od dana dobijanja kupona
Cupcake je radionica magije iz komšiluka. Naši slatkiši napravljeni su u onoj čarobnoj zemlji iza ogledala, negde između Nedođije i Sendmenovog kraljevstva. Vilinski prah, komadić brbljive ruže i samo mrvica noćne more je ono što ih čini tako neodoljivim. Potpuno drugačije od svega što možete naći u prodaji.

Ručno oslikane i unikatne, po stilu prepoznatljive i definitivno nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Ove cipele treba da ponese osoba koja ima svoj lični stil, koja ima samopouzdanja i uživa u ljubomornim pogledima ili prosto neko ko želi da jednim komadom stvori outfit koji ce biti zapažen i zapamćen.

Da Cupcake cipele imaju miris bila bi to aroma božićnih kolačića sa cimetom i đumbirom iz mamine pećnice. Unikatne, lepršave i jednostavno posebne. Holivudske dive, slatkiši, španske lepeze, likovi iz kultnih filmova i još na stotine motiva našlo je mesto na beloj površini cipela sa visokom potpeticom.

Cupcake – unique acessories
je nov brend na našem tržištu iza čijeg imena stoji dizajner Tatjana Armuš. Tatjana je diplomirala na Fakultetu umetnosti – Priština (Zvečan) na smeru likovna grafika. Od 2010. godine bavi se oslikavanjem predmeta raznovrsnih akcesoara (cipele, tašne, novčanici, rukavice i sl.). Korisnicima društvenih mreža poznatija je pod imenom Tanja Kapkejk.

Radi se o specijalnoj tehnici oslikavanja obuće kojom vlada samo nekoliko ljudi u Evropi. Slične proizvode gotovo je nemoguće pronaći u slobodnoj prodaji ne samo u Srbiji već i po svetskim metropolama i prestonicama mode. Svaki prozvod koji izlazi iz ove radionice je unikatan i ručno oslikan. Boje koje se koriste su veoma postojane i otporne na spoljne uticaje, vodootporne, otporne na udarce i UV zrake. Materijal koji dominira je kvalitetna eko koža.

Teme za oslikavanje su raznovrsne, uglavnom inspirisane modernom kulturom (platna poznatih slikara, likovi iz crtanih filmova, junaci iz stripova super heroji, kultni filmovi, holivudske dive…).

Cupcake cipele
su postale vrlo prepoznatljive, najviše kroz street fashion i modne blogove.