*
65 %
42
Poruči kupon telefonom ili putem SMS-a
011 322 58 50, 063 222 102
  • Vrednost4.100 din
  • Ušteda2.650 din
  • Popust65 %

Napomene za ovu ponudu

  • Kupon važi za jednu osobu
  • Možete kupiti najviše dva kupona, jedan za sebe i jedan na poklon
  • Kupon možete koristiti odmah po dobijanju 
  • Uslugu možete iskoristiti do 01.09.2011.

 

1.450 RSD umesto 4.100 RSD

1450 din umesto 4100 din
za neograničeno korišćenje saune, fitness i cardio zone mesec dana sa dve masaže u fotelji u Top Form unisex fitness centru!
Budite u formi!

Leto je stiglo i pravo je vreme da pokažete sebe u naboljem svetlu. Ako pak, još uvek niste svoju liniju doveli do savršenstva vreme je da posetite fitnes centar Top Form na Bežanijskoj kosi. Ovaj fitnes centar je namenjen i muškarcima i ženama pa eto prilike da zajedno sa svojim partnerom uživate u vežbanju u dvoje. Zato ne trošite dragoceno vreme ispred računara uz kesicu čipsa već opremu u ruke i pravac Top Form.

Komentari (13)
Podaci o ponuđaču
Top Form unisex

A Peđe Milosavljevića 76a, Beograd


E unisex@topform-unisex.com
W www.topform-unisex.com
 
Naša današnja ponuda u unisex fitness centru Top Form obuhvata neograničeno korišćenje saune, fitness i cardio zone mesec dana sa dva termina u masažnoj fotelji. Fitness centar nudi sve vrste sprava sa opterećenjem koje su potrebne i muškarcima i ženama za oblikovanje tela. Pored sprava sa opterećenjem u ponudi je i cardio program sa četiri trake za trčanje,dva orbiteka(simulacija skijanja) i dva stepera. U sklopu fitness centra nalazi se i mala wellness oaza gde se možete opustiti posle napornih vežbi i koristiti usluge masaže, saune i spa kapsule. Osoblje fitness centra je tu za vas za bilo koju informaciju o vežbanju, ishrani i ostalim pratećim stvarima. Vežbanje je radost bez obzira na starost, jedna je od osnovnih parola centra. Naše pravilo je:
možes… lako je … voli sebe…