*
50 %
29
Poruči kupon telefonom ili putem SMS-a
011 322 58 50, 063 222 102
 • Vrednost10.000 din
 • Ušteda5.000 din
 • Popust50 %

Napomene za ovu ponudu

 • Jedna osoba
  može kupitii više kupona
 • Tretman traje 6 nedelja
 • Neophodno je zakazivanje putem telefona
  011 292 01 95, 065 2920195
 • Za sve dodatne informacije
  neophodno je da direktno
  kontaktirate ordinaciju "MADU"
 • Iskoristivost kupona
  od 28. maja do 28. jula 2012
5.000 RSD umesto 10.000 RSD

5.000 din umesto 10.000 din
akupunkturom uha smanjite TELESNU TEŽINU
u ordinaciji "MADU"!
Izgubite do 5 kg u prve dve nedelje!

Višak kilograma je mučio skoro svakog od nas u određenom životnom dobu.

Bilo da su u pitanju samo par kilograma viška ili možda par desetina kilograma, taj problem nam deluje kao najveći problem na svetu, i svaka nova metoda koja bi nam rešila problem je nešto što svakako moramo probati.

Portal PolaCene u saradnji sa renomiranom ordinacijom Madu, nudi Vam, ne tako novu, ali svakako revolucionarnu metodu u lečenju gojaznosti.

Aurikulo akupunktura je tradicionalna metoda koja svojim delovanjem na akupunkturne tačke, može rešiti mnoštvo zdravstvenih problema današnjice, poput, regulisanja telesne težine, odvikavanja od pušenja ili umanjenja stresa.

Ovo je pravi način da da se rešite viška kilograma za nekoliko nedelja.

Zar to nije nešto što smo oduvek želeli!

Poručite svoj kupon i rešite svoj estetski problem na vreme, kako bi ste leto dočekali spremni.

Poslušajte iskustvo Danice Cvetković iz Beograda.

Komentari (2)
Podaci o ponuđaču
Specijalistička ordinacija "Madu"

A Visokog Stevana 2/1
T 011/292-0195, 065/344 545
W www.slanaterapija.rs

Iskoristivost kupona
od 28. maja do 28. jula 2012
Akupunktura, drevni način lečenja, će vam pomoći da izgubite između 3,5 do 5 kg u roku od 6 nedelja i to na sasvim prirodan način, a da pri tom ne osećate glad.

Kako u akupunkturnom smislu uho predstavlja ljudsko telo u smanjenim razmerama delovanjem određene akupunkturnih tačaka na uhu možemo da utičemo na svaki organ ponaosob ili na sisteme organa uspostavljajući ravnotežu.

Tretmanu prethodi razgovor i konsultacija sa lekarom kako bi se ustanovila specifična potreba u lečenju, nakon čega se postavljaju iglice u obliku rajsnadli (10 kom) koje se ne vide jer su veoma tanke i dugačke svega 1,5mm.

Tako zalepljene iglice-rajsnadle se nose 6 nedelja tokom kojih dolazi do gubitka telesne težine kao i uspostavljanja ravnoteže čitavog organizma. Prirodnost ovog vida lečenja je u navođenju organizma da koristeći sopstvene kapacitete uspostavi dugotrajan efekat.

Tretman traje 6 nedelja da bi se stabilizovala uspostavljena ravnoteža a da se nakon tretmana ne bi „vratili” izgubljeni kilogrami tj da se izbegne jo-jo efekat. Dosadašnja iskustva ukazuju da pacijenti gube prosečno 3,5-5kg za prve dve nedelje.

Evo par svedočenja zadovoljnih korisnika.

"Za 5 meseci oslabila sam 35kg i posle toga iako jedem svu hranu, nisam vratila ni kologram.Izuzetno sam zadovoljna, nastavicu i dalje da pratim uputstva ordinacije Madu."

S postovanjem, S. M.

"Obzirom da terapiju magnetima i akupunkturnim iglicama, koja se sprovodi u Ordinaciji Madu smatram majkom modernih terapija, obratila sam se Dr Mandić i zakazala konsultacije. Sacekalo me je ljubazno osoblje i prijateljska atmosfera. Dr. Mandić je pozitivna i vedra osoba koja zrači optimizmom i uliva poverenje svojim znanjem i stručnoću. Sa osmehom na licu, doktorka je, potpuno bezbolno, plasirala deset iglica u akupunkturne tacke na uhu.

Predlozila mi je i korekciju ishrane, koje se, da budem iskrena, nisam baš pridržavala. Medjutim, zahvaljujuci iglicama, osecaj gladi je bivao manji, lakse sam kontrolisala apetit, redje "umirala" za slatikišima i sveukupno manje jela. Kilogrami su, najpre stidljivo i polako a posle nekoliko nedelja sasvim vidno, odlazili. Jednostavno - nestajali. Dva meseca kasnije, rezultat je bio -15kg!
Posle mnogo godina borbe, sve je izgledalo tako lako, bez napora i umora.... I sto je najbolje, kilogrami se ne vraćaju. Svaki put kad mi se učini da teže kontrolišem apetit, jednostavno vratimo iglice i - to je to!
Ja sam nasla svoj "čarobni štapic" u Ordinaciji Dr.Mandić".
Zahvalna,     Ž. R.    Beograd

Za metodu mršavljenja pomoću akupunkturnih iglica sam čula od drugarice, koja je to već problala. Već duže vreme sam imala 72 kg, bar 10 više nego što moja visina preporučuje. Našla sam sajt sa imenom dr Mandić, što me je ubedilo da ona ima i obrazovanje i iskustvo dostojno uvažavanja.

Zakazala sam tretman na osnovu ponude sa sajta Pola cene, što je bila još jedna povoljna okolnost. Ubadanje iglica je prošlo bez ikakvih problema i bilo je gotovo neosetno. Imam poverenja u akupunkturu, što smatram pozitivnim faktorom u uspehu ove terapije.

Za prve dve nedelje sam oslabila 3,5 kg bez ikakvog napora. Jednostavno, gladi nije bilo. Jela sam ne više od dva puta dnevno, jer nisam bila gladna. Osećala sam se dobro. Radila sam uobičajene poslove i išla na jogu koju i inače vežbam već duže vreme.

Nisam primećivala neke posebne promene, osim što sam dosta manje pušila. Bila sam zadivljenja što sam tako lako smanjila težinu, prvo ispod 70, a onda i ispod 69 kg. Ne pamtim kad sam poslednji put imala toliko kg (imam 58 godina). Posle dve nedelje sam otišla na kontrolu i promenila uvo, tj. tražila da mi se iglice premeste sa jednog na drugo uvo. Lista preporučenih namirnica se promenila. Uspela sam da se preporučene ishrane pridrzavam nedelju dana. Jedino mi je bilo teško da poštujem princip da jedem 4-5 puta dnevno, jer sam imala puno obaveza. Tokom te nedelje sam izgubila još jedan kilogram. Nakon toga sam izvadila iglice iz uva jer sam otisla na duži put, gde nije bilo moguće da nastavim sa dijetom. Izgubljeni kilogrami se nisu vratili.

J. M.   Beograd

  • Pola Cene - Beograd
  • Korisnički servis i prodaja
  •  
  • A Majke Jevrosime 45/6
  • T 011 322 4749, 322 5850
  • F 011 322 6737, 322 9297
  • M 063 222 102
  • E info@polacene.rs
  •  
  •