*
57 %
6
Poruči kupon telefonom ili putem SMS-a
011 322 58 50, 063 222 102
 • Vrednost700 din
 • Ušteda400 din
 • Popust57 %

Napomene za ovu ponudu

 • Ponuda obuhvata
  - 3 treninga sportskog penjanja na veštačkoj steni
  uz nadzor trenera po ceni od samo 300 dinara
 • Termini su
  ponedeljkom, sredom i petkom, 18 - 20h
  u OŠ ''Vuk Karadžić''
 • Potrebno je najaviti dolazak nakon kupljenog kupona
 • Jedna osoba može kupiti i iskoristiti maximum 2 kupona
 • Kupon važi za 1 osobu
 • Uz kupon obavezno ponesite ličnu kartu
 • Rok iskoristivosti kupona
  do 30. septembra 2016.

 

300 RSD umesto 700 RSD

3 TRENINGA SPORTSKOG PENJANJA
NA VEŠTAČKOJ STENI
uz asistenciju trenera!

Testirajte svoje granice izdržljivosti
uz ovu sjajnu adrenalnisku disciplinu!

Istestirajte svoje granice izdržljivosti i sklonost ka drugačijim sportskim disciplinama.Jedan od adrenalinskih disciplina koje će ispitati vaše mogućnsoti kao i fizičku spremnost i izdržljivost jeste i sportsko penjanje po veštačkoj steni Sportsko-penjačkog kluba Granit uz asitenciju tretnera!

Penjanje, posle hodanja i trčanja spada u elementarne oblike kretanja a ranije se smatrao i jedan od načina opstanka u samoj prirodi. Danas, penjanje predstavlja atraktivnu disciplinu i/ili rekreativno-sportsku aktivnost. U tom smislu služe veštačke stene koje zamenjuju prave stene a služe u cilju fizičke pripreme profesionalnih sportista ili zadovoljstvo rekreacije.

Ovaj vid sportske discipline kojim se jedinac suočava sa preprekama koje mora savladati kako bi dostigao što veću visinu.Pored snage, tu na testu su i moć percepcije i stanje samog uma svakog pojedinca kao i moć snalažljivosti.Bilo da je odabir ravne ili reljefne veštačke stene, pozitivno ili negativno nagnute i sl. Umeće, kordinacija pokreta onog ko se penja je od izuzetnog značaja.

Penjanje na veštačkoj steni zahteva specijalnu sigurnosu opremu za penjanje, čiji je zadatak da osigura bezbednost sportiste kao i stalan nadzor isntruktora ukoliko ste pasionirani rekreativac.

Komentari (0)
Podaci o ponuđaču
Penjački klub
GRANIT

A Takovska 41, Beograd
Prostorije OŠ ''Vuk Karadžić''


Termini su:
ponedeljkom,sredom i petkom, 18 - 20h


Rok iskoristivosti kupona
do 30. septembra 2016.


Sportsko penjački klub – Granit je osnovan u martu 2008 godine u Beogradu.Cilj kluba je prevashodno bio izgradnja penjačkog centra, kako za potrebe kluba tako i za vežbanje ostalih klubova, penjača i naravno takmičenja. Odmah nakon toga cilj je bio i omasovljavanje ovog slabo popularnog sporta.

SPK Granit broji oko 30 članova od kojih su večina takmičari, nekoliko reprezentativaca, a i naravno škola penjanja za najmladje je takodjevelikog značaja.


Krajem 2010 godine počela je izgradnja penjačkog centra i 5.februara.2011 godine bolder centar Granit je pušten u radi otvoren je upis za nove penjače.