*
75 %
7
Poruči kupon telefonom ili putem SMS-a
011 322 58 50, 063 222 102
 • Vrednost4.000 din
 • Ušteda3.000 din
 • Popust75 %

Napomene za ovu ponudu

 • Jedna osoba može kupiti više kupona
 • Kupon važi za jednu osobu
 • Ponuda podrazumeva
  - dva tretmana gipsanih bermuda
 • Radno vreme
  od utorka do nedelje od 11 - 20h
 • Obavezna je najava unapred
 • Ukoliko niste u mogućnosti da dođete u zakazano vreme,
  potrebno je da pomerite termin minimum dan ranije
 • Rok iskoristivosti kupona
  do 20. maja 2017.g.
 

1.000 RSD umesto 4.000 RSD

GIPSANE BERMUDE
2 tretmana u salonu Lady 9 u Zemunu

Jedan od danas najpopularnijih i najdelotvornijih body-wrap tretmana je tretman Gipsanih Bermuda koji su pravo rešenje za korekciju obima.

Zašto su Gipsane bermude tako delotvorne?

Aktivne supstance gipsanih bermuda delujući međusobno, učvršćuju kožu, podižu joj tonus, daju elastičnost i tope masne naslage uzrokovane prisustvom toksina u organizmu.

U toku tretmana tretirano područje se osobađa viška slobodnih radikala i znojenjem se izlučuju, tako da je efekat vidljiv već nakon prvog tretmana. Takođe, podstiče se protok limfe, što dovodi do oslobađanja štetnih materija koje su glavni uzrok stvaranja celulita i neravnina na koži.

Posebnu vrednost ovog tretmana čini to što je pogodan za kritična mesta, bokove, zadnjicu, butine ili stomak pa na ovaj način uspešno možete korigovati ciljane delove tela veoma uspešno.

Komentari (0)
Podaci o ponuđaču
KOZMETIČKI SALON LADY 9

A Prvomajska 59, Zemun


Rok iskoristivosti kupona
do 20. maja 2017.g.Tretman gipsanih bermuda je umotavanje tela oligovitaminskim elementima u cilju dobijanja idealne figure. Na ovaj način se pospešuje cirkulacija i gubitak obima na najkritičnijim delovima tela (butine, bokovi i stomak), a kao rezultat je čak jedan konfekcijski broj manje. Naročito se preporučuje osobama koje imaju sklonost ka zadržavanju tečnosti u organizmu, kao i kod svih tipova celulita.

Podsticanjem protoka limfe izbacuje se višak tečnosti, kao i otpadni produkti metabolizma sa vidnim smanjenjem obima na tretiranim zonama. Najpre se na kritične regije laganom masažom nanosi poseban losion i serum sa oligomineralnim kompleksom, a potom se uz blagu masažu nadovezuje stručna limfna drenaža.

Ovim postupkom se otvaraju limfni putevi i pokreće proces detoksikacije koji će trajati tokom celog tretmana. Na limfnu drenažu se, u daljem postupku ponovo nadovezuje blaga masaža sa utrljavanjem multiaktiva koji deluje na celulit i masne naslage, i oligotona za zatezanje opuštene kože.

Na kraju sledi oligomaska koja se stegne kao gips i otavi da stoji. Rezultati su vidljivi već po završetku prvog tretmana, a za najbolje rezultate se preporučuje pet do sedam tretmana u seriji, jednom nedeljno.
LOKACIJA
SLIČNE PONUDE
*
44%
*
1.000 RSD umesto 1.800 RSD

Spermogram i spermokultura u Poliklinici LaboMedica!

POGLEDAJ
20170310
*
90%
*
2.690 RSD umesto 28.000 RSD

On-line dvomesečni kurs enleskog jezika!

POGLEDAJ
20170310
*
50%
*
1.250 RSD umesto 2.500 RSD

Internistički pregled u ordinaciji Dynamic Medic!

POGLEDAJ
20170310