*
62 %
11
Poruči kupon telefonom ili putem SMS-a
011 322 58 50, 063 222 102
 • Vrednost11.000 din
 • Ušteda6.800 din
 • Popust62 %

Napomene za ovu ponudu

 • Jedna osoba može kupiti više kupona
 • Ponuda obuhvata:
  - Pregled endokrinologa
  - Pregled oftalomologa
  - Ultrazvuk abdomena
  - Laboratorijske analize
    (Kvalitativni pregled urina sa sedimentom, Kompletna krvna slika
    (Er,Le, Hb,Hct,Le formula), Se, Urea, Glukoza u krvi,
    ukupni Bilirubin, AST, ALT, Kreatinin, Trigliceridi i ukupni holesterol,
    HBA1C-tromesečni šećer
 • Nakon dobijanja kupona, obavezno je zakazivanje
 • Ako ste sprečeni da dođete, obavestite Polikliniku,
  inače će Vam se kupon računati kao iskorišćen!
 • Sa sobom OBAVEZNO poneti odštampan kupon!
 • Radno vreme
  od ponedeljka do petka, 8 - 20h
  subotom, 9 - 15h
 • Rok iskoristivosti
  do 10. jula 2017.g. 

4.200 RSD umesto 11.000 RSD

PAKET ZA DIJABETIČARE
Kompletna ponuda sa pregledima i analizama!

Diabetes mellitus - šećerna bolest je hronično oboljenje, koje se karakteriše ubrzanim procesom ateroskleroze malih i velikih krvnih sudova, što vodi u izmenu funkcije i izgleda organa i sistema, koji ti krvni sudovi ishranjuju.

Upravo zbog svog hroničnog toka, kliničari su u obavezi da kod obolelih od šećerne bolesti sprovode redovne kontrolne preglede, u cilju detekcije komplikacija na organima i sistemima u ranim fazama, kada je striktnom kontrolom dijabetesa i tretmanom nastale komplikacije moguće sprečiti dalju neželjenu progresiju.

Pored toga, redovne kontrole su važne zbog evaluacije postojećeg stanja, ispitivanja komplijanse (testiranje kvaliteta sprovođenja preporučenih nefarmakoloških i farmakoloških modaliteta lečenja) i sprovođenja svih preventivnih mera čiji je cilj sprečavanje ili odlaganje nastanka hroničnih komplikacija.

Komentari (0)
Podaci o ponuđaču
EGZAKTA MEDIKA ZAVOD ZA ZAŠTITU RADNIKA

A 22. oktobra 16, Zemun 

www.zavod-egzakta.rs 

Radno vreme 
od ponedeljka do petka, 8 - 20h 
subotom, 9 - 15h 

Rok iskoristivosti 
do 10. jula 2017.g.

Dijabetičara savetuje kontrola na ½ godine, uz prikaz laboratorijskih hematoloških i biohemijskih analiza  (krva slika, lipidogram, hepatogram, kreatinin) parametara retrogradne metaboličke kontrole (HbA1C) i profila glikemija uz odredjivanje mikroalbuminurije u urinu.

Na godišnjem nivou se savetuje Doppler krvnih sudova donjih ekstremiteta i pregled neurologa (bez/sa EMNG-om) i očnog dna, ukoliko nema promena karakterističlnih za dijabetes. Ukoliko specijalista oftalmolog, vaskularni hirurg ili neurolog detektuju komplikacije, onda oni odredjuju frekventnost kontrolnih pregleda. Bolesnici koji boluju od tipa 1 dijabetesa traže češće kontrolne preglede, posebno biohemijske nalaze, parametre metaboličke kontrole i profile glikemija.

U zavisnosti od potrebe mogu se konsultovati i specijalisti drugih oblasti, ukoliko se javi problem (kardiolog, nefrolog, vaskularni hirurg, specijalista baromedicine, fizijatar, psiholog/psihijatar, ginekolog, urolog, nutricionista, kiropodista).

Redovnim kontrolama se upravo posvećuje pažnja u detekciji simptoma i znakova koji bi ukazali na oštćenje nekog od sistema, ne bi li se pravovremeno uključili pojedini pomenuti uži specijalisti.

Kvalitet života obolelog od dijabetsa može biti veoma dobar ukoliko se sprovode adekvatni principi samokntrole dijabetesa i kontrola svog dijabetologa.
LOKACIJA