*
44 %
19
Poruči kupon telefonom ili putem SMS-a
011 322 58 50, 063 222 102
 • Vrednost2.700 din
 • Ušteda1.200 din
 • Popust44 %

Napomene za ovu ponudu

 • Jedna osoba može kupiti više kupona
 • Ponuda obuhvata
  - kolor dopler vrata, ruku ili nogu

 • Obavezno je zakazivanje nakon dobijanja kupona
 • Ako ste sprečeni da dođete, obavestite Zavod Egzakta Medika,
  inače će Vam se kupon računati kao iskorišćen!
 • Sa sobom OBAVEZNO poneti odštampan kupon!
 • Radno vreme
  od ponedeljka do petka, 8 - 20h
  subotom, 9 - 15h
 • Rok iskoristivosti
  do 10. jula 2017.g.   

 

1.500 RSD umesto 2.700 RSD

KOLOR DOPLER REGIJE PO IZBORU 
Proverite svoje zdravlje po super ceni
u Zavodu Egzakta Medika u Zemunu!

Pravovremenim uvidom u stanje krvnih sudova pacijenata, uz pomoć sve savršenijih dijagnostičkih procedura,značajno im se može pomoći da izbegnu nekada i po život opasna vaskularna oboljenja. Kolor dopler je ultrazvučna metoda za ispitivanje strukture i oblika krvnih sudova, kao i kvaliteta cirkulacije.

Ona daje realnu sliku ispitivanih sudova, uz mnoštvo podataka o cirkulatornim parametrima najčešće magistralnih (glavnih) arterijskih i venskih krvnih sudova celog tela, što lekarima kliničarima ili vaskularnim hirurzima značajno olakšava terapijski pristup potencijalnom oboljenju.

Ovom metodom moguće je, pre svega, vrlo precizno proceniti kvalitet protoka, izražen u mililitrima u sekundi i tako definisati zadovoljavajući ili oslabljen protok. Uvid u stanje zidova krvnih sudova otkriće urođene ili stečene promene.

Takođe, moguće je otkriti i urođene promene oblika, komunikacija i projekcija krvnih sudova,urođene slabosti zidova, pa tako dijagnostifikovati aneurizme, angiome, AV malformacije i druga vaskularna oboljenja.

Komentari (0)
Podaci o ponuđaču
EGZAKTA MEDIKA ZAVOD ZA ZAŠTITU RADNIKA

A 22. oktobra 16, Zemun 


www.zavod-egzakta.rs 

Radno vreme 
od ponedeljka do petka, 8 - 20h 
subotom, 9 - 15h 

Rok iskoristivosti 
do 10. jula 2017.g. 
U Zavodu "Egzakta Medika" će Vas dočekati iskusno i stručno medicinsko osoblje, kao i kvalitet usluge na najvišem mogućem nivou iz različitih oblasti medicine - kardiologije, oftalmologije, otorinolaringologije i ginekologije.

Osnovni cilj ovog Zavoda jeste da bude mesto gde će se pacijenti osećati kao uvaženi ljudi, koji se primaju i slušaju sa najvećom pažnjom, gde se  njihovi zdravstveni  problemi  rešavaju stručno, racionalno i efikasno!

U Zavodu Egzakta Medika moguće je obaviti brojne dijagnostičke preglede, počev od ozbiljne i dobro organizovane laboratorije,  ultrazvučne dijagnostike: srca, stomaka, štitne žlezde, karlice, krvnih sudova sa kolor doplerom, ginekološkog ultra zvuka,  spirometrije, audiometrije  i timpanometrije, kompjuterizovanog vidnog polja itd.

Aparati sa kojima Zavod raspolaže su moderni, atestirani uređaji, na kojima je potpuno bezbedno obavljati preglede, pre svega za pacijente, ali i za lekare.
LOKACIJA