*
78 %
16
Poruči kupon telefonom ili putem SMS-a
011 322 58 50, 063 222 102
 • Vrednost1.300 din
 • Ušteda1.010 din
 • Popust78 %

Napomene za ovu ponudu

 • Kupon važi za jednu osobu
 • Jedna osoba može kupiti više kupona
 • Ponuda obuhvata
  - 3 TRETMANA za decu u trajanju od 25 minuta ili
  - 2 TRETMANA za odrasle u trajanju od 45 minuta
 • Radno vreme
  od ponedeljka do petka, 8 - 21h
 • Obavezno zakazivanje nakon dobijenog kupona
 • Iskoristivost kupona
  do 28. januara 2018.g.

 

290 RSD umesto 1.300 RSD

SLANA SOBA - LAKO DO ZDRAVLJA!

TRI tretmana za decu u trajanjau od 25 minuta
ili DVA tretmana za odrasle u trajanju od 45 minuta!

Ukoliko imate probleme sa disajnim putevima, probleme sa sinusima, hronične upale grla, angine, upale krajnika, upale pluća, astmu ili probleme sa kožom.

Iskoristite sjajnu ponudu u slanoj sobi Health i uradite nešto za svoje zdravlje. Zamenite tri dana na moru jednim tretmanom u slanoj sobi.

U našoj slanoj sobi, u prijatnom ambijentu i mirnom okruženju, uz blagodeti dejstva terapije solju sa lakoćom ćete se se osloboditi stresa, napetosti, depresije.

Dodatno, za Vašu potpunu relaksaciju, možemo Vam ponuditi i parcijalnu i masažu celog tela. Sve ovo čini jednu celinu koja pozitivno utiče na duh i telo i čini Vas spremnim za izazove koji Vas očekuju u svakodnevnom životu.

Prirodni tretman solima za odrasle traje 45 minuta, a za decu 25 minuta. Deca vreme u slanoj sobi mogu provesti aktivno kroz igru i zabavu. Pod sobe deci pruža osećaj igranja u pesku, a tu su i razne igračke (kantice, lopatice...). Tokom tretmana deca mogu uživati u omiljenim pesmicama, pričama ili crtanim filmovima.

Uz dete se za vreme tretmana nalazi roditelj ili osoba koja je dovela dete. I odrasli vreme u slanoj sobi mogu provesti uz omiljenu muziku ili film i tako se maksimalno relaksirati. Enterijer naše slane sobe čine i himalajske lampe. Poreklo ovih proizvoda potiče iz dubina Himalaja.

Čovečanstvo vekovima koristi ovo prirodno bogatstvo koje ima sledeće karakteristike: Poboljšava moć koncentracije i omogućava lak san Deluje blagotvorno na oboljenja alergije i astme Neutrališe elektrosmog koji se stvara oko električnih aparata u domaćinstvu (TV, PC itd.)

Poboljšava efekat relaksacionih vežbi. Pored blagotvornih dejstava sona lampa daje blagu, toplu svetlost, veoma je dekorativna i može da bude ukras u vašem stanu. Ako ste često napeti i pod stresom ili vodite računa o Vašem zdravlju ovo je pravo mesto za Vas. Posetite nas i uverite se u to i sami.

Komentari (0)
Podaci o ponuđaču
 HEALTH slana soba

A Stevana Đurđevića Trošarinca 2
(kod Doma zdravlja)


Radno vreme:
od ponedeljka do petka, 8 - 21h

Iskoristivost kupona
do 28. januara 2018.g.
Studio za poboljšanje fizičkog stanja HEALTH - SLANA SOBA otvoren je za sve koji brinu o svom zdravlju.

Kod nas možete pobeći od svakodnevnog stresa i opustiti se uz prirodne tretmane solima, a za Vašu potpunu relaksaciju nudimo Vam i usluge parcijalne masaže i masaže celog tela.
LOKACIJA
SLIČNE PONUDE
*
44%
*
1.000 RSD umesto 1.800 RSD

Spermogram i spermokultura u Poliklinici LaboMedica!

POGLEDAJ
20171210
*
90%
*
2.690 RSD umesto 28.000 RSD

On-line dvomesečni kurs enleskog jezika!

POGLEDAJ
20171210
*
50%
*
1.250 RSD umesto 2.500 RSD

Internistički pregled u ordinaciji Dynamic Medic!

POGLEDAJ
20171210