Pola Cene
*
67 %
10
Poruči kupon telefonom ili putem SMS-a
011 322 58 50, 063 222 102
 • Vrednost1.500 din
 • Ušteda1.010 din
 • Popust67 %

Napomene za ovu ponudu

 • Jedna osoba može kupiti više kupona
 • Ponuda uključuje
  - pregled grudi Breast Light aparatom poslednje generacije
  baziranom na infracrvenim zracima
 • Aparat je potpuno neškodljiv
 • Pregled mogu raditi osobe svih uzrasta
 • Obavezno zakazivanje posle kupovine kupona
 • Ukoliko morate otkazati zakazani termin,
  obavezno je to učiniti minimum dan ranije
 • Radno vreme
  od ponedeljka do subote, 10 - 18h
 • Rok iskoristivosti
  do 28. januara 2018.g.

 

490 RSD umesto 1.500 RSD

PREVENTIVNI PREGLED GRUDI
Breast Light infracrvenim aparatom!

Super popust 67% u Delight studiju!

Preventivni pregled dojki kod žena je pregled koji svaka žena mora da obavi makar jedanput godišnje, kako bismo predupredili mogućnost nastanka mnogih teških oboljenja koje nastaju kao posledica nebrige o svom zdravlju.

Većina žena mora da pazi na promene na grudima i da pažljivo prati na pojave čvorića na njima. To je nešto što je važan deo brige o svom telu. Zaista, doktori preporučuju da žene treba da znaju kako im grudi izgledaju i da prate promene na njima. To se često naziva "svest o grudima".

Rak dojke je najčešći zloćudni tumor kod žena. Retko se javlja pre 20. godine života, a najčešći je između 55. i 70. godine života. Ova bolest preti sve većem broju žena, a najveći uzrok je mala informisanost, i ne redovni pregledi. Od raka dojke mogu oboleti i muškarci, ali je rak dojke stotinu puta češći kod žena, nego u muškaraca.

Većina žena zna da treba da proveri čvoriće koji se razlikuju od običnih. Međutim postoje i druge promene na dojkama na koje bi trebalo paziti.

Portal PolaCene je u saradnji sa renomiranim Studijem Delight pokrenuo akciju pregleda dojki infracrvenim aparatom poslednje generacije, čiji pregled omogućava rano detektovanje promena i pravovremenu reakciju.

Na početku pregleda se nanosi kontakt gel ispod grudi. Infracrvena svetlost duboko prolazi kroz tkivo, dozvoljavajući nam da vidimo svaku potencijalnu anomaliju.

Podignimo svest o ozbiljnosti ovog problema i iskoristite super popust 66%. Poručimo kupon za svaku od naših dragih dama, kako bismo ih podstakli na još bolju brigu o zdravlju!

Komentari (0)
Podaci o ponuđaču
DELIGHT-STUDIO

A Mije Kovačevića 10A
T.C. Bogoslovija, L.6

E office@delightstudio.co.rs
W www.delightstudio.co.rs
FB http://goo.gl/cFP5eZ

Radno vreme
od ponedeljka do subote, 10 - 18h

Rok iskoristivosti
do 28. januara 2018.g.

   
Sve zahtevniji savremeni način života i potreba dobijanja visokih rezultata za kratko vreme po pitanju nege lica i tela, prevencije od raznih bolesti su osnov stvaranja Delight studija.Opredeljeni su za tretmane aparaturnom tehnikom.Tretmani traju relativno kratko, a daju visoke rezultate.

Opseg njihovih usluga dovoljno je velik da reši svaku Vašu fizičku nesavršenost, a osoblje i atmosfera koja vlada, tu je da Vas makar na kratko i psihički rastereti.

Trudiće se da i dalje prate svetske trendove i sve nove kozmetičke inovacije u cilju poboljšanja i podizanja kvaliteta pruženih usluga.
LOKACIJA
SLIČNE PONUDE
*
50%
*
1.250 RSD umesto 2.500 RSD

Internistički pregled u ordinaciji Dynamic Medic!

POGLEDAJ
20171221
*
44%
*
1.000 RSD umesto 1.800 RSD

Spermogram i spermokultura u Poliklinici LaboMedica!

POGLEDAJ
20171221