*
56 %
6
Poruči kupon telefonom ili putem SMS-a
011 322 58 50, 063 222 102
 • Vrednost2.000 din
 • Ušteda1.110 din
 • Popust56 %

Napomene za ovu ponudu

 • Jedna osoba može kupiti više kupona
 • Kupon važi za jednu osobu
 • Ponuda podrazumeva
  - epilacija celog lica diodnim laserom
  (nausnice, brada i zulufi)
 • Obavezno je zakazivanje unapred, nakon dobijanja vaučera
 • Ukoliko ste sprečeni da dođete, blagovremeno pomerite
  zakazani termin
 • Rok iskoristivosti kupona
  do 30. novembra 2017.g.

 

890 RSD umesto 2.000 RSD

EPILACIJA CELOG LICA
u Salonu lepote Happy Lady
u centru grada!
Epilacija diodnim laserom
najnovije generacije!

Diodni laser je najmoderniji laser za trajnu epilaciju i daje trajne rezultate. Njime se mogu tretirati svi tipovi kože i svi tipovi dlačica.

Epilacija diodnim laserom trajno uništava folikul dlake i matriks koji u sebi nosi genetsku informaciju o daljem rastu nepoželjnih dlaka, tako da su rezultati stvarno trajni za razliku od IPL i E-light tehnologija.

Kod diodnog lasera novije generacije se podešavanjem takta tj. frekvencije svetlosnog impulsa može drastično ubrzati trajanje tretmana velikih regija (npr. cele noge se urade za pola sata). Primenjuje SHR metodu, koja je i do 5 puta brža od klasičnog načina rada drugih lasera i klasičnih IPL. Stari diodni laseri rade na brzini od 2Hz a tretmani su bili spori i bolni, dok novi diodni laser ima brzinu 10Hz i gotovo bezbolne tretmane!

Energija prodire duboko u kožu sa visokom prosečnom snagom, niskom gustinom protoka i brzom stopom ponavljanja, što podiže kvalitet rezultata epilacije. Jedinstvena pulsna struktura sadrži posebne impulse. Kratki pulsevi bezbedno zagrevaju tkivo a dugački pulsevi efikasno uništavaju folikul dlake, dok se omogućava homogena raspodela i efikasniji protok energije.

Tretmani se rade jedan za drugim. Radi se prvo prelaz AFT- SHR laserom a potom prelaz diodnim laserom! Ovakva procedura dokazano daje najbolje rezultate! Uverite se i sami!

Komentari (0)
Podaci o ponuđaču
HAPPY LADY
Salon lepote

A Takovska 8 (dvorište RTS-a)

W www.salon-lepote-happylady.rs
Radno vreme
Žod ponedeljka do petka, 10-19h
subotom, 10-17h

Rok iskoristivosti kupona
do 30. novembra 2017.g.U ugodnom i mirnom ambijentu salona “Happy Lady” u Beogradu ulica Takovska broj 8, koji ima višegodišnje iskustvo i stručnost, pomažemo svakoj ženi koja želi negovati svoju kosu, lice i telo pravilnim odabirom tretmana kroz stalno usavršavanje i povezivanje tradicionalnih i savremenih metoda kroz praksu. Neželjeni efekti često “napadaju” našu kosu i kožu, dovode nas do gubitka samopouzdanja.

Pravilnom kombinacijom preparata postižu se željeni rezultati. Salon “Happy Lady” će vas oduševiti širokom paletom usluga. Osmislili su bogatu ponudu koja mora zadovoljiti i najzahtevnije korisnike u potrazi za lepotom, zdravljem i dobrom formom.
LOKACIJA
SLIČNE PONUDE
*
90%
*
2.690 RSD umesto 28.000 RSD

On-line dvomesečni kurs enleskog jezika!

POGLEDAJ
20171031
*
50%
*
1.250 RSD umesto 2.500 RSD

Internistički pregled u ordinaciji Dynamic Medic!

POGLEDAJ
20171031
*
44%
*
1.000 RSD umesto 1.800 RSD

Spermogram i spermokultura u Poliklinici LaboMedica!

POGLEDAJ
20171031