*
50 %
10
Poruči kupon telefonom ili putem SMS-a
011 322 58 50, 063 222 102
 • Vrednost2.500 din
 • Ušteda1.250 din
 • Popust50 %

Napomene za ovu ponudu

 • Jedna osoba može kupiti više kupona
 • Ponuda podrazumeva:
  -color dopler i ultrazvuk štitne žlezde i ultrazvuk mekih tkiva
 • Obavezna najava unapred
  putem telefona
  011 2422 340 i 062 9494 009
 • Radno vreme:
  od ponedeljka do subote, 
  8- 21h
 • Rok iskoristivosti:
  do 20. jula 2017 g.

 

1.250 RSD umesto 2.500 RSD

Color dopler i ultrazvuk štitne žlezde i
ultrazvuk mekih tkiva (pljuvačne i limfne žlezde)
sa dve sonde MATRIČNOM i LINEARNOM SONDOM
na najsavremenijem aparatu Logiq S7 Expert
u ordinaciji HRAST DR POPOVIĆ!

Ultrazvuk štitne žlezde je pouzdana i bezbolna dijagnostička metoda, a u slučaju potrebe pregled se može ponavljati bez ikakvog rizika od oštećenja tkiva i ne zahteva posebnu pripremu pacijenta.
Ultrazvukom se dijagnostikuju sve promene u veličini, strukturi (građi) i prokrvljenosti štitne žlezde. Ukoliko se otkriju neke promene na štitnoj žlezdi, pacijent se upućuje na pregled kod endokrinologa koji procenjuje potrebu dalje dijagnostike (laboratorijske analize, scintigrafija...).

Ultrazvuk mekih tkiva vrata obuhvata i pregled paraštitastih žlezda (što je posebno korisno kod pacijenata sa kamenom u bubregu, kod pacijenata na hemodijalizi), submandibularnih i parotidnih pljuvačnih žlezda, prisustvo limfnih čvorova, tumora različitog porekla...
Neizostavan deo ultrazvučnog pregleda vrata je i pregled krvnih sudova vrata, njihova morfologija, prisustvo plakova, stenoza...

Posebno naglašavamo značaj pregleda matričnom sondom. Radi se o posebno tehnološki usavršenoj sondi kojom pregledamo dojke, štitastu žlezdu, mišićno-koštano-zglobne i druge mekotkivne strukture i pokazujemo do najsitnijih detalja građu tih struktura.

Koliko je ova sonda usavršena u odnosu na klasične sonde, pa čak i izuzetno dobre sonde koje se koriste u našim ustanovama pa i u drugim bolničkim sistemima, u drugim zemljama, pokazuje činjenica da ova sonda ima četiri puta više kristala koji su značajni za vizualizaciju ili prikaz promene u strukturama, te dobijamo izuzetno oštru, izuzetno rezolutivnu sliku a time i značajno više informacija,Komentari (0)
Podaci o ponuđaču
Ordinacija za ultrazvučnu dijagnostiku 
HRAST-DR POPOVIĆ

A Stojana Protića 57
E ordinacijahrast@gmail.com
W www.ultrazvucnipregledi.com


Radno vreme
od ponedeljka do subote, 08-21h

Rok iskoristivosti kupona
do 20. jula 2017 god.


 Ordinacija HRAST DR POPOVIĆA je ostvarenje želje jednog doktora da on i njegove koleginicedoktorke i kolege doktori uz dijagnostički ultrazvuk podare svojim pacijentima strpljenje,pažnju i vreme.


ŠTA JE ULTRAZVUČNI PREGLED?

Ultrazvučni pregled je bezbolan, brz i jednostavan pregled, bez jonizujućeg zračenja. Traje 20-30min, nakon čega pacijent dobija izveštaj i uputstva za dalje ispitivanje i lečenje.Pregled se u dijagnostičke svrhe može ponavljati bez ikakvog rizika od oštećenja tkiva i organa.

KAKO IZGLEDA ULTRAZVUČNI PREGLED?

U toku pregleda pacijent je uglavnom u ležećem položaju, ređe u stojećem ili sedećem.Na deo tela koji se pregleda, prislanja se sonda pomoću koje lekar specijalista na ekranu ultrazvučnog aparata ima uvid u stanje organa koji se pregleda. Pregled je bezbolan.

KOJA JE KORIST A KOJI SU RIZICI ULTRAZVUČNOG PREGLEDA?

Korist je prvenstveno u brzini i tačnosti nalaza. Kontrole se mogu ponavljati koliko je potrebno,bez opasnosti od neželjenih dejstava. Rizici pregleda ne postoje.
LOKACIJA
SLIČNE PONUDE
*
44%
*
1.000 RSD umesto 1.800 RSD

Spermogram i spermokultura u Poliklinici LaboMedica!

POGLEDAJ
20170618
*
90%
*
2.690 RSD umesto 28.000 RSD

On-line dvomesečni kurs enleskog jezika!

POGLEDAJ
20170618
*
50%
*
1.250 RSD umesto 2.500 RSD

Internistički pregled u ordinaciji Dynamic Medic!

POGLEDAJ
20170618