*
3
Poruči kupon telefonom ili putem SMS-a
011 322 58 50, 063 222 102
 • Vrednost790 din
 • Ušteda0 din
 • Popust0 %

Napomene za ovu ponudu

 • Jedna osoba može kupiti više kupona
 • Kupon važi za jednu osobu
 • Ponuda važi uz vaučer u iznosu od 790 din
 • Aranžman obuhvata:
  - prevoz turističkim autobusom prema programu putovanja
  - smeštaj na bazi 2 noćenja ND u hotelu sa 3* u širem delu
  grada Milana u 2-krevetnim i 3-krevetnim sobama,
  svaka soba ima TV, klimu, TWC
  -  usluga vodiča/pratioca
  - troškove realizacije programa
  - obilazak Milana u pratnji vodiča
 • Aranžman ne obuhvata:
  - ulaznice za lokalitete, muzeje
  - fakultativne izlete (jezero Komo 20€ odrasli, deca 15€ ;
  Đenova 30€ odrasli, deca 25€)
  - međunarodno zdravstveno osiguranje
  650,00din (od 18 – 70godina starosti),
  350,00din (od 6 meseci do 18godina starosti),
  1250,00din (od 70 – 80godina starosti)
  - individualne troškove putnika
  - obaveznu gradsku komunalnu taksu za Milano,
  za hotele sa 4* i 5* – 5 € dnevno po osobi,
  a za hotele sa 2* i 3* – 4 € dnevno po osobi
 • Termin putovanja
  28.4 - 02.05.2017.g.
 • Obavezna rezervacija mesta po dobijanju vaučera
 • Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja agencije Mozaik 021
 • Rok iskoristivosti
  do 28. aprila 2017.g.

 

Cena vaučera 790 RSD

Milano - Đenova - Jezero Komo,
5 dana, 2 noćenja sa doručkom
+ autobuski prevoz za samo 95 EUR!

Milano se smatra modnom prestonicom i centrom glamura i fudbala ali je prilično potcenjen kao istorijski grad u kom se mogu videti mnoge znamenitosti.

Veče provedeno u milanskoj Skali je vrhunac doživljaja za ljubitelje opere i baleta. Za potpuno drugačiji scenario posetite čuveni fudbalski stadion „San Siro” i upijte neverovatnu atmosferu koja vlada na tom mestu.

Ukoliko želite da predahnete od gradske vreve provedite dan u bujnoj okolini bašte „Publići”. Ova ogromna zelena oaza ima i fontane, statue i spomenike i je odlično mesto za decu koja mogu da uživaju u očaravajućem planetarijumu i istorijskom muzeju.

Možda ne može da se takmiči sa Rimom, Firencom ili Venecijom, ali i Milano ima svojih prednosti, a jedna od njih je i "Tajna večera", čuvena slika Leonarda da Vinčija. Nekoliko umetničkih i istorijskih muzeja takođe treba posetiti i posvetiti im punu pažnju, za šta će vam biti potreban ceo dan. Mnoga nacionalna blaga se čuvaju u Milanu.

Naravno, ne možete posetiti Milano a da ne odete u šoping. Čuveni modni butici u Ulici Montenapoleone vizuelno su urađeni podjednako zanimljivo kao i najbolji muzeji u ovom gradu. Ovde možete pronaći i jeftine, a originalne poklone jer su rasprodaje česte. Milanski butici i prodavnice su među najboljima na svetu.

Prošetajte se i kroz ulice Dela Spiga, Sant Andrea i Manconi i otkrijte najbolje modne marke na svetu. Ima ih na hiljade i svako može da pronađe nešto po svom ukusu.

Komentari (0)
Podaci o ponuđaču
Turistička agencija
MOZAIK 021

A Bulevar Cara Lazara 19, Novi Sad
(kod pokretnih stepenica)

T 021 66 16 764
W www.mozaik021.rs

Rok iskoristivosti 
do 28. aprila 2017.g.Program putovanja: 1.Dan 28.04.2017. (petak): Polazak iz Novog Sada/Beograda sa dogovorenog mesta u poslepodnevnim časovima. Noćna vožnja kroz Srbiju, preko Hrvatske i Slovenije sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora…

2.Dan 29.04.2017. (subota): Dolazak u Milano u prepodnevnim časovima. Razgledanje grada: srednjovekovni zamak Sforca, Sempione park, piazza dei Mercanti, piazza del Duomo sa Katedralom, Kraljevskom palatom, Galerijom Viktor Emanuel II, piazza della Scala sa čuvenom Milanskom skalom, gradskom kućom i spomenikom Leonardu sa Vinčiju, čuveni šoping bulevar Corso Venezia… Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

3.Dan 30.04.2017. (nedelja): Doručak. Posle doručka fakultativni izlet za Đenovu. Obilazak: Trg Ferari, Opera, Duždeva palata, Katedrala Sv. Lorenca, stari svetionik La Lanterna (najstariji svetionik na svetu, koji još uvek radi), kuća Kristofera Kolumba... Povratak u popodnevnim časovima za Milano uz usputni odlazak u šoping centar. Noćenje.

4.dan 01.05.2017. (ponedeljak): Doručak. Napuštanje hotela. Fakultativni izlet do jezera Komo. Slobodno vreme za uživanje na ovom mondenskom jezeru. Idealan praznični dan za šetnju po obali jezera ili ručak u nekom od restorana. Povratak u popodnevnim časovima za Milano. Nastavak puta ka Srbiji istom putanjom kao i u odlasku

5. Dan 02.05.2017. (utorak): sa dolaskom u prepodnevnim časovima. Kraj programa.