*
53 %
18
Poruči kupon telefonom ili putem SMS-a
011 322 58 50, 063 222 102
 • Vrednost3.000 din
 • Ušteda1.600 din
 • Popust53 %

Napomene za ovu ponudu

 • Jedna osoba može kupiti više kupona
 • Kupon važi za jedno vozilo
 • Ponuda podrazumeva
  - Dubinsko čišćenje tapaciranog nameštaja
  do 6 sednih mesta (trosed, dvoded, fotelja)
  ili tepiha do 15 m2
 • Radno vreme
  od ponedeljka do petka, 9 - 17h
  subotom, 9 - 14h
 • Obavezna je najava unapred po dobijanju kupona
 • Rok iskoristivosti kupona
  do 30. jula 2017.g.

 

1.400 RSD umesto 3.000 RSD

DUBINSKO ČIŠČENJE TAPACIRANOG NAMESTAJA
do 6 sednih mesta (trosed, dvoded, fotelja)
ili tepiha do 15 m2!

Portal PolaCene i City Clean Vam nude dubinsko čišćenje profesionalnim mašinama i netoksičnim i ekološkim preparatima, koji će Vašem nameštaju ili tepisima vratiti stari sjaj.

Dubinskim pranjem se uspešno odstranjuje dubinska prašinu, grinje i prljavština iz nameštaja, kao i razne fleke, masnoće i ostala zaprljanja sa nameštaja.

U svom radu City Clean koristi profesionalne mašine koje iz nameštaja i tepiha prvo izvlače nataloženu nečistoću, alergene igrinje, nakon čega se pristupa samom čišćenju PH neutralnim sredstvima koja ne izazivaju iritacije disajnih organa i kože.

Nakon dubinskog čišćenja, Vaš nameštaj ili tepih biće oslobođen alergena, grinja, fleka i drugih nečistoća i istovremeno zaštićen od njih do narednog čišćenja.

Po ceni od svega 1.400 dinara, nudimo Vam uslugu dubinskog čišćenja nameštaja (trosed, dvoded, fotelja) ili tepiha do 15 m2!

Komentari (0)
Podaci o ponuđaču
CITY CLEAN

A Molerova 11/12

W www.cityclean.rs
Rok iskoristivosti kupona
do 30. jula 2017.g.


   
CITY CLEAN je nastao iz potrebe naših sugrađana da žive u čistom i lepo uređenom Beogradu.
Usluge koje nude, kreirali su prema Vašim potrebama, kako biste svoje slobodno vreme mogli da iskoristite kvalitetno i sa Vama dragim ljudima. U savremenom vremenu u kom živimo, prebrza svakodnevica ne ostavlja dovoljno vremena da postignete baš sve, pa zato čišćenje i održavanje svog stambenog i poslovnog prostora prepustite CITY CLEAN ekipama!

Njihov profesionalne ekipe su stručno obučene prema najsavremenijim standardima struke, kako bi uz personalizovani pristup, naše usluge prilagodile Vašim potrebama onako kako Vi želite.

Korisnici naših usluga smatraju CITY CLEAN svojim prijateljima, jer smo za Vas uvek tu kvalitetno i diskretno.

CITY CLEAN je na raspolaganju fizičkim i pravnim licima za poslove kompletnog čišćenja i održavanja stambenih, apartmanskih i poslovnih objekata.
Vaša zgrada, Vaš stambeni i poslovni prostor su naša briga. Dopustite CITY CLEAN timu da brine o funkcionalnosti i izgledu Vašeg enterijera i eksterijera, dok Vi svoje slobodno vreme provodite kvalitetno i na način koji će Vam doneti radost života.  
LOKACIJA
SLIČNE PONUDE
*
68%
*
650 RSD umesto 2.000 RSD

Trepavice za automobil sa ugradnjom!

POGLEDAJ
20170623