Pola Cene
*
59 %
4
Cena 1.490 RSD KUPI
Preostalo vreme:
20180823
Poruči kupon telefonom ili putem SMS-a
011 322 58 50, 063 222 102
 • Vrednost3.600 din
 • Ušteda2.110 din
 • Popust59 %

Napomene za ovu ponudu

 • Jedna osoba može kupiti više kupona
 • Ponuda obuhvata
  - tretman odvikavanja od pušenja – akupunkturom
 • Za pun efekat potrebno je 6 tretmana
  Jedan kupon važi za jednu osobu
 • Tretman obuhvata jedno stavljanje iglica
 • Zakazivanje unapred nakon dobijenog kupona
 • Ukoliko ste zakazali ali ne možete da stignete,
  ne zaboravite da otkažete termin
 • Radno vreme
  - od ponedeljka do petka, 10 - 20h
  Rok iskoristivosti
  do 31. avgusta 2018.g.

 

1.490 RSD umesto 3.600 RSD

TRETMAN AKUPUNKTURNOG
ODVIKAVANJA OD PUŠENJA
u ordinaciji DR SEKULIĆ!

Ostavite loše navike na prirodan
i siguran način!

Duvanski dim sadrži preko 4000 različitih sastojaka. Najpoznatiji od njih, nikotin, stvara zavisnost.

Poznato je da pušenje znatno povećava rizik od mnogih bolesti, a posebno od bolesti srca i krvnih sudova. Takođe, smatra se da je pušenje glavni faktor rizika za razvoj raka usne šupljine, grla, jednjaka i pluća. Pušenje, takođe, povećava rizik za nastajanje neplodnosti.

Da li su to dovoljni razlozi da kažete zbogom cigaretama?

Odvikavanje od pušenja uz pomoć akupunkture je prirodan način i siguran metod, bez neželjenih efekata. Što je veoma važno, ne unosimo u organizam nikakve hemijske supstance da bismo postigli željeni efekat.

Delovanjem na određene centre stimuliše se lučenje endorfina, hormona koji izaziva osećaj zadovoljstva u našem telu. Tokom procesa odvikavanja od pušenja, pomoću akupunkture, ne dolazi do kriza ni pojačane nervoze. Nakon nedelju dana od prestanka pušenja, čula, naročito čulo ukusa, postaju osetljivija, dok se posle godinu dana znatno smanjuje rizik od kardio-vaskularnih bolesti, kao što su šlog i infarkt.

Komentari (0)
Podaci o ponuđaču
 Porodični doktori SEKULIĆ

A Požeška 36, Banovo brdo

W www.drsekulic.com


Radno vreme
od ponedeljka do petka, 10 - 20h


Rok iskoristivosti
do 31. avgusta 2018.g.  Akupunktura je deo kineske tradicionalne medicine i zasniva se na temeljima drevne kineske filozofije.
Akupunktura kao metoda lečenja datira još od 2.800. godine pre nove ere. Kineski car Huang Ti, kao prvi učitelj ove metode, pominje se kao prvi autor knjige primene akupukture. Akupunktura se primenjuje u zemljama Dalekog istoka.

Osim Kine, primenjuje se i u Japanu već više od hiljadu godina. Akupunktura se zasniva na lečenju pomoću igala kojima se stimulišu tzv. akupunkturne tačke koje su raspoređene duž celog tela i čijom stimulacijom se telo dovodi u balans. Akupunktura je potpuno bezbedna metoda lečenja i primenjuje se kod oba pola, svih starosnih doba.

Porodični doktori Sekulić (dr med. Jovan Ž. Sekulić, dr med. Vesna R. Sekulić) brinu o vašem ličnom i zdravlju cele porodice. Za svoj primarni zadatak smatraju preventivu. Svoje pacijente vode putem aktivnog zdravlja, naravno uz saradnju njih samih. Ukoliko ipak dođe do bolesti, lečenje se odvija putem zapadne medicine i akupunkturom kojom se bave više od trideset godina, a jedini su lekari kod nas koji su pisali naučno-istraživački rad iz domena akupunkture pod okriljem Medicinskog fakulteta u Beogradu.

Kod njih možete obaviti: pregled, dijagnostiku energetskih potencijala, konsultacije, ali ih možete zvati za kućno lečenje i merenje štetnih zračenja u vašem domu. Sa velikim uspehom leče: gojaznost (za vreme 10-odnevnog tretmana možete oslabiti od 3 do 5kg), celulit, bolesti kičme, reumatska oboljenja, alergije, astmu, migrenu, sterilitet, iscrpljenost, kao i mnoga druga stanja i bolesti.

LOKACIJA
SLIČNE PONUDE
*
50%
*
1.250 RSD umesto 2.500 RSD

Internistički pregled u ordinaciji Dynamic Medic!

POGLEDAJ
20180823
*
44%
*
1.000 RSD umesto 1.800 RSD

Spermogram i spermokultura u Poliklinici LaboMedica!

POGLEDAJ
20180823