Pola Cene
*
50 %
123
Poruči kupon telefonom ili putem SMS-a
011 322 58 50, 063 222 102
  • Vrednost2.200 din
  • Ušteda1.100 din
  • Popust50 %

Napomene za ovu ponudu

  • Jedna osoba može kupiti jedan kupon
  • Kupone možete zameniti za kartu na biletarnici Beogradske Arene
  • Zamena kupona za kartu se može obaviti NA DAN DOGAĐAJA
  • Događaj se održava 3. Septembra 2011. godine
  • Broj kupona je ograničen 

 

1.100 RSD umesto 2.200 RSD

1100 din umesto 2200 din
za Amstel Belgrade Foam Fest 3. septembra u Beogradskoj Areni!

Doživite nezaboravno iskustvo na najluđoj pena žurci u Beogradu!

Zagrevanje za najveću pena žurku je upravo počelo. Pozovi svoju ekipu i pripremi se za đusku do zore! Najbolji svetski, evropski i domaći DJ-evi, stotine hiljada litara pene ispuštanih iz penopada i ogromnih pena topova, spektakularna rasveta od koje zastaje dah, gromoglasno ozvučenje i pre svega ogromna energija 15.000 mladih ljudi pod krovom Beogradske Arene, idealan su preduslov za ovu neviđenu noć. Budite deo pena spektakla u Beogradu!

Komentari (25)
Podaci o ponuđaču
Beogradska Arena

A  Bul. Arsenija Čarnojevića 58
W www.belgradefoamfest.com
Amstel Belgrade Foam Fest 2011

Bgd Foam fest je najspektakularniji muzičko-scenski događaj kod nas i naš grad će i ove godine 3. septembra imati čast da predstavi svoj treći po redu Bgd Foam Fest. 
Nastao je 2009. godine i od tada ga je posetilo 40.000 ljudi.

Inovativna, najsavremenija scenska, audio i video tehnika, laseri, akrobacije, živi performansi i jedinstveni spektakl u peni sa mnoštvom penopada i penatopova samo su deo ovog dvanaestočasovnog festivala.Da će provod biti nezaboravan govori u prilog činjenica da će u najvećoj domaćoj sportskoj areni biti instalirano na desetine topova za penu, ali i svetlosno zvučna oprema koja u 12 šlepera stiže iz Nemačke i Holandije. Ulaznica je jedinstvena tako se možete kretati i u parteru i po tribinama. Pena će se puštati samo u parteru tako da svi koji se odluče za kupanje u peni, ne moraju da brinu za garderobu jer će u Areni biti instalirani uređaji za sušenje garderobe kao i fenovi na glavnim izlazima arene. Svake godine predstavlja se nešto novo, ali energija publike je nešto što se ne menja.
Kapije Beogradske Arene otvaraju se 3. septembra u 20h, a zatvaraju 4. septembra u 08h.

Line up trećeg Bgd Foam Festa će biti zapamćen kao jedan od najekskluzivnijih do sada, čime će prevazići očekivanja mnogih fanova vrhunske klupske muzike.

Na ovogodišnjem Foam Festu nastupaće: Antoine Clamaran, Tom Novy, Cristian Varela, DJ Reeplee, Marko Nastić, Dejan Milićević, Kizami, Mirko&Mexx, Playa, Deep House Louge.