*
3
Poruči kupon telefonom ili putem SMS-a
011 322 58 50, 063 222 102
 • Vrednost690 din
 • Ušteda0 din
 • Popust0 %

Napomene za ovu ponudu

 • Jedna osoba može kupiti više kupona
 • Kupon važi za jednu osobu
 • Kupovinom vaučera cena aranžmana iznosi 79 €
 • Aranžman obuhvata
  - Prevoz autobusom turističke klase
  (visokopodni ili double decker, audio/video/klima)
 • Smeštaj u hotelu Globus 3* ili neki od hotela slične katagorizacije,
  u 2- krevetnim i 3-krevetnim standardnim sobama
  (telefon, TV, TWC) u Pragu na bazi 2 noćenja sa doručkom
  (doručak - švedski sto),
  - 1 noćenje u hotelu 3* u Bratislavi hotel 2*.
  - Uslugu lokalnog vodiča u Pragu
  - Troškove organizacije i vođstva puta
 • Aranžman ne obuhvata
  - Fakultativni izlete
  - Putno zdravstveno osiguranje od 6 € po osobi 
  - Individualni troškove putnika
 • Termini putovanja
  25.10, 22.11. 2017.g.
 • Radno vreme
  od ponedeljka do petka, 10 - 17h
  subotom, 10 - 15h
 • Nakon dobijanja kupona, obavezna rezervacije mesta
 • Opšti uslovi putovanja agencije Party Travel
  su sastavni deo ovog programa
 • Rok iskoristivosti kupona
  do 22. novembra 2017.g.

 

Cena vaučera 690 RSD

BEČ- BRATISLAVA- PRAG - DREZDEN
6 dana/3 noći i autobuski prevoz za svega 79 EUR!

Bilo da ste u ovom gradu prvi put ili se vraćate po ko zna koji put u Beč, on će Vas opet očarati I ponovo ćete uživati u fascinantnoj privlačnosti ovoga grada.
Katedrala Sv. Stefana u kojoj se venčao čuveni kompozitor Mocart, veličanstveni spomenici na Ringu, vrtovi palate Belvedere, dvorac Schönbrunn, Mariahilfer ili Kärtner Strasse su samo deo znamenitosti koje ovaj grad može da ponudi. Dok budete sedeli u nekom kafeu i uz zvuke Strausovog valcera uzivali u duhu aristokratije,vratite se u proslosti osetite zivot austrougarskih vladara...


Bratislava - prestonica Slovačke, grad u kome su se krunisali jedanaest austrougarskih kraljica I kraljeva...grad kipova ,grad u kome cete se osetiti kao da je vreme stalo... proverite zasto je to tako!

Prag- magični grad, grad stotinu tornjeva..Grad najvece istorijske vrednosti sa dugom tradicijom...Nastao je I razvijao se na raskrsnici puteva u srcu Evrope. Prag je glavni privredni, ekonomski I kulturni centar Češke Republike. Istorijski centar grada je pod zaštitom UNESCO-a.

U svojim delima Prag su opisali mnogi umetnici iz različitih epoha kao što su Bedžih Smetana, Antonjin Dvoržaki Franc Kafka, a njegovim ulicama su se šetali Mocart, Ajnštajni Nikola Tesla.

Vreme je da se njegovim ulicama prošetate i Vi !

Komentari (0)
Podaci o ponuđaču
Party Travel

A Čumićevo sokače 2, lok.139

W www.partytravel.rs

Radno vreme
od ponedeljka do petka, 10-17h
subotom, 10-15h

Rok iskoristivosti kupona
do 22. novembra 2017.g.PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan (sreda) BEOGRAD – Polazak autobusa iz Beograda u 22:00h sa parking preko puta OTC , Blok 42 (Novi Beograd).  Noćna vožnja kroz Mađarsku I Slovačku sa pauzama za odmor.

2. Dan (četvrtak) BEČ-BRATISLAVA. Dolazak u Bec u jutarnjim casovima.. Panoramsko razgledanje (iz autobusa): Ring, Opera, Hofburg, Trg Marije Terezije, Parlament, Rathaus (jedna od najlepših Gradskih kuća u Evropi), Univerzitet, Burg Teatar, Katedrala Sv. Stefana, Kunsthaus, Belvedere. Povratak u istorijski centar Beča i šetnja do Štefanove katedrale. Nastavak puta ka Bratislavi. Noćenje.

3. Dan (petak) BRATISLAVA- PRAG Doručak. Napustanje hotela. Razgledanje Bratislave u pratnji vodica: Bratislavska tvrdjava, Glavni Trg, Pozoriste, Katedrala Sv. Martina, Mihaljska Kula… Nastavak puta ka Pragu. Dolazak u Prag u popodnevnim casovima. Odlazak na razgledanje Hradčana uz pratnju stručnog vodiča.  Smeštaj u hotel. Noćenje.

4.dan (subota) PRAG – DREZDEN (fakultativno) Doručak. Polazak za Drezden sa stručnim lokalnim vodičem na srpskom jeziku i po dolasku slobodno vreme za upoznavanje sa baroknim građevinama ovog grada: Brilova terasa,Frauenkirhe,Hofkirhe,palata Cvinger, Semper opera…. Povratak u Prag. Noćenje.

5. Dan (nedelja) PRAG– KARLOVE VARI (fakultativno)-BEOGRAD Doručak. Napuštanje hotela i slobodno vreme do polaska za Beograd ili fakultativni odlazak u Karlove Vari uz usputnu pauzu u Kruševicama gde možete probati poznato pivo ili kupit suvenire. Povratak u Prag i slobodno vreme do polaska za Beograd.

6.dan (ponedeljak) BEOGRAD Dolazak u Beograd u podnevnim satima.