*
3
Poruči kupon telefonom ili putem SMS-a
011 322 58 50, 063 222 102
 • Vrednost690 din
 • Ušteda0 din
 • Popust0 %

Napomene za ovu ponudu

 • Jedna osoba može kupiti više kupona
 • Kupon važi za jednu osobu
 • Kupovinom vaučera cena aranžmana iznosi 65 €
 • Aranžman obuhvata
  - prevoz komfornim turističkim autobusom 
  - smeštaj na bazi 2 noćenja sa doručkom
  (kontitentalni-samoposluživanje) u hotelu 3*u Lido di Jesolu
  (ili okolini) u dvokrevetnim sobama ili okolini.
  - razgledanje grada prema programu putovanja
  - usluga predstavnika agencije-vodiča,
  - troškove realizacije programa
 • Aranžman ne obuhvata
  - fakultativne izlete-organizovan odlazak na obilazak
  Verone i Sirmione 25 €
  - fakultativni izlet u Vicencu i Padovu 20 €
  - paket izleta Verona, Sirmione, Vicenca i Padova je 40 €
  - povratnu kartu za brodić u Veneciji 15 €
  - međunarodno zdravstveno osiguranje 4 €
  - individualne troškove putnika
  - ulaznice za posetu muzejima.
 • Termini putovanja
  14. septembar, 19. oktobar,
  16. novembar, 22. decembar 2017.
 • Radno vreme
  od ponedeljka do petka, 10 - 17h
  subotom, 10 - 15h
 • Nakon dobijanja kupona, obavezna rezervacije mesta
 • Opšti uslovi putovanja agencije Party Travel
  su sastavni deo ovog programa
 • Rok iskoristivosti kupona
  do 22. decembra 2017.g.

 

Cena vaučera 690 RSD

PUTOVANJE U VENECIJU
sa posetom Veroni i Vićenci,Sirmioneu i Padovi!
5 dana, 2 noćenja sa doručkom za samo 65 EUR!

Čudesna i jedinstvena Venecija jedna je od najbogatijih riznica italijanske i evropske kulture i umetnosti.Drevnom istorijom i beskonačnim plovnim kanalima konstantno privlači turiste iz svih krajeva sveta.

Izgrađena u V veku u prostranoj laguni, na ušću reke Brente u Venecijanski zaliv, na preko sto malih ostrva koje razdvaja oko 180 kanala i spaja preko 400 mostova.

Čini je beskrajni niz malih kaldrmisanih dvorišta i zavojitih sporednih ulica, povezanih lučnim mostovima i načičkani barovima, tradicionalnim restoranima i baveznim turističkim prodavnicama suvenira.

Verona je dragulj srednjovekovne arhitekture i umetnosti, kakvih je mnogo u Italiji. Gradić u Italiji u koji veliki Šekspir smešta radnju, s pravom je nazvan "Gradom romantike.

Verona privlači putnike iz svih delova sveta, ponajviše raskošnim građevinama i burnom istorijskom pričom, najlepše i najtragičnije ljubavi svih vremena, pričom o Romeu i Juliji.

Komentari (0)
Podaci o ponuđaču
Party Travel

A Čumićevo sokače 2, lok.139

W www.partytravel.rs

Radno vreme
od ponedeljka do petka, 10-17h
subotom, 10-15h

Rok iskoristivosti kupona
do 22. decembra 2017.g.


 
PROGRAM PUTOVANJA

1. dan POLAZAK
Polazak sa parkinga preko puta OTC Blok 42, Novi Beograd u večernjim časovima (skup putnika je u 17.30h a polazak u 18.00h). Odlazak po putnike u Novi Sad. Noćna vožnja kroz Srbiju, preko Hrvatske i Slovenije sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora.

2. dan LIDO DI JESOLO – VENECIJA - LIDO DI JESOLO
Dolazak do luke Punta Sabione.Vožnja brodom do Venecije i pesacko razgledanje grada: kanal Grande, most uzdaha, most Rialto, Duždeva palata, Trg Sv.Marka, crkva Sv.Marka, šetnja ulicama duž kanala…Slobodno vreme za šetnju i uživanje. Povratak u Lido Di Jesolo. Smeštaj u hotel. Noćenje.

3. dan LIDO DI JESOLO – VERONA-SIRMIONE - LIDO DI JESOLO
Dorucak. Posle doručka fakultativni polazak za Veronu i Sirmione. Verona je grad bogate istorije, poznat po rimskoj areni iz prvog veka. Posetićete Julijinu kuću , Trg Bra, Arena, Via Mazzini, piazza Erbe, Trg Sinjori sa spomenikom Dante Aligijeriju.... Nastavak puta ka Sirmioneu koji se nalazi na jezeru Lago di Garda. Poseticemo dvorac Skalidjerijevih, kucu Marije Kalas i uzivati u najboljem sladoledu u Italiji (Gelato). Slobodno vreme za uzivanju u ovom zivopisnom gradicu na obali prelepog jezera. Povratak u Lido di Jesolo. Noćenje.

4. dan LIDO DI JESOLO – VICENCA -PADOVA - LIDO DI JESOLO
Dorucak. Pakovanje stvari. Fakultativni izlet u Padovu i Vićencu. Dolazak u Padovu, šetnja sa vodičem. Obilazak grada: Trg Prato dela Vale (jedan od najlepših u Italiji), IL Santo-Bazilika Sv. Antuna, Palacao Radjone-gradska većnica, Krstionica, Caffe Pedroki (u njemu su svojevremeno kafu pili Balzak i Lord Bajron).Slobodno vreme. Nastavak puta ka Vicenci.Vićenca je prelep univerzitetski gradic sa 23 građevine Andrea Palladia. Ovaj prelepi grad sa svojim skladnim ulicama i prelepom arhitekturom ce vas oduševiti i jednostavno ostaviti bez daha. Obilazak grada čuvenog Andrea Paladia: Bazilika Paladijana, Teatro Olimpiko, Crkva Santa Marija dela Corona u kojoj je i sahranjen čuveni arhitekta Paladio. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Povratak u Lido Di Jesolo u večernjim časovima po putnike koji nisu išli na izlet. Polazak za Srbiju i noćna vožnja kroz Sloveniju i Hrvatsku sa pauzama radi odmora i obavljanja pasoških formalnosti.

5. dan BEOGRAD
Dolazak u Beograd u prepodnevnim časovima.