*
3
Poruči kupon telefonom ili putem SMS-a
011 322 58 50, 063 222 102
 • Vrednost790 din
 • Ušteda0 din
 • Popust0 %

Napomene za ovu ponudu

 • Jedna osoba može kupiti više kupona
 • Kupon važi za jednu osobu
 • Kupovinom vaučera cena aranžmana iznosi 75 €
 • Aranžman obuhvata
  - prevoz autobusom turističke klase
  (visokopodni ili doubledecker,klima,audio/video oprema)
  - smeštaj na bazi 2 noćenja sa doručkom
  (kontinentalni-švedski sto) u hotelu 3* u 1/2,
  1/2+1 standardnim sobama.
  - obilaske prema programu (Milano – panorama grada)
  - troškove organizacije i vođstva puta
  - usluge stručnogpratioca grupe tokom putovanja
 • Aranžman ne obuhvata
  - ulaznice i fakultativne izlete
  - individualne troškove
  - putno zdravstveno osiguranje u iznosu od 1 € po osobi/ dnevno
  (17-71g), 0,5 € (0,6 – 16,99 g), 2 € (71-84g)
  - obavezna gradska komunalna taksa za Milano i okolinu,
  plaća se na recepciji hotela, za boravak u hotelima
  sa 2* i 3* – 4 € po noćenju/po osobi,

  a za boravak u hotelima sa 4* i 5* – 5 € po noćenju/po osobi
 • Termini putovanja
  19. oktobar, 16. novembar 2017.g.
 • Radno vreme
  od ponedeljka do petka, 10 - 17h
  subotom, 10 - 15h
 • Nakon dobijanja kupona, obavezna rezervacije mesta
 • Opšti uslovi putovanja agencije Party Travel
  su sastavni deo ovog programa
 • Rok iskoristivosti kupona
  do 16. novembra 2017.g.

 

Cena vaučera 790 RSD

Milano - Đenova - Jezero Komo - Lugano,
5 dana, 2 noćenja sa doručkom
+ autobuski prevoz za samo 75 EUR!

Milano se smatra modnom prestonicom i centrom glamura i fudbala ali je prilično potcenjen kao istorijski grad u kom se mogu videti mnoge znamenitosti.

Veče provedeno u milanskoj Skali je vrhunac doživljaja za ljubitelje opere i baleta. Za potpuno drugačiji scenario posetite čuveni fudbalski stadion „San Siro” i upijte neverovatnu atmosferu koja vlada na tom mestu.

Ukoliko želite da predahnete od gradske vreve provedite dan u bujnoj okolini bašte „Publići”. Ova ogromna zelena oaza ima i fontane, statue i spomenike i je odlično mesto za decu koja mogu da uživaju u očaravajućem planetarijumu i istorijskom muzeju.

Možda ne može da se takmiči sa Rimom, Firencom ili Venecijom, ali i Milano ima svojih prednosti, a jedna od njih je i "Tajna večera", čuvena slika Leonarda da Vinčija. Nekoliko umetničkih i istorijskih muzeja takođe treba posetiti i posvetiti im punu pažnju, za šta će vam biti potreban ceo dan. Mnoga nacionalna blaga se čuvaju u Milanu.

Naravno, ne možete posetiti Milano a da ne odete u šoping. Čuveni modni butici u Ulici Montenapoleone vizuelno su urađeni podjednako zanimljivo kao i najbolji muzeji u ovom gradu. Ovde možete pronaći i jeftine, a originalne poklone jer su rasprodaje česte. Milanski butici i prodavnice su među najboljima na svetu.

Prošetajte se i kroz ulice Dela Spiga, Sant Andrea i Manconi i otkrijte najbolje modne marke na svetu. Ima ih na hiljade i svako može da pronađe nešto po svom ukusu.

Komentari (0)
Podaci o ponuđaču
Party Travel

A Čumićevo sokače 2, lok.139

W www.partytravel.rs

Radno vreme
od ponedeljka do petka, 10-17h
subotom, 10-15h

Rok iskoristivosti kupona
do 16. novembra 2017.g.
   
PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan BEOGRAD – HRVATSKA – SLOVENIJA- Polazak iz Beograda sa parkinga u Bloku 42 (prekoputa ulaza na buvlju pijacu)u 17.00 h i vožnja do Novog Sada iz koga je polazak u 18.30 sa parkinga ispred Lokomotive. Lagana noćna vožnja preko Hrvatske i Slovenije uz usputna zadržavanja radi odmora i graničnih formalnosti…

2. dan MILANO Dolazak u prestonicu “mode”. Razgledanje započinjemo od srednjovekovnog zamka Sforcesko. Najveća gotička katedrala Italije na prelepom Trgu Duomo. Poklonite se Madonini i zavirite u unutrašnjost glamurozne Galerije Vitorio Emanuele. Tu je i jedna od najpoznatijih opera sveta, čuvena Skala… Popodnevni smeštaj u hotel. Slobodno vreme iskoristite za individualni odlazak do centra, za šoping ili obilazak galerija i crkava. Noćenje.

3. dan MILANO – ĐENOVA – OUTLET SERRVALLE – MILANO- Doručak. Slobodan dan ili odlazakna celodnevni fakultativni izlet do Đenove. Đenova je poznata kao najveća luka Italije, poseduje velikoi dobroočuvano staro jezgro, koje je pod zaštitomUNESKO-a. Po dolasku obilazak grada: Trg Ferari, Opera, Duždeva palata, Katedrala Sv. Lorenca, starisvetionik LaLanterna (najstariji svetionik na svetu, koji još uvek radi), kuća Kristofera Kolumba... Nakon obilaska slobodno vreme. U poslepodnevnim časovima polazak iz Đenove i odlazak do jednog od najboljih italijanskih tržnih centara– outlet Serravalle. Slobodno vreme za kupovinu. Povratak u Milano u večernjim časovima. Noćenje

4. dan JEZERO KOMO – LUGANO- Doručak. Slobodan dan ili odlazak na poludnevni fakultativni izlet. Velelepno mondensko jezero Komo. Čarobna kombinacija Alpa i jezera čini ovo mesto izuzetnom turističkom atrakcijom, tako da nije nikakvo iznenadjenje što mnogi članovi jet-seta, poput Džordža Klunija imaju svoje vile ovde. Slobodno vreme iskoristite uživajući uz miris i ukus šoljice espresa, fenomenalni sladoled ili čašu italijanskog vina… Nastavak putovanja ka Švajcarskoj. Grad na obali jezera koji je očuvao svoju autentičnost poput Trga Reforma sa Gradskom kućom, sa starim krivudavim ulicama, prepoznatljivim kutcima i prelepim crkvama, medju kojima se ističe katedrala San Lorenco, brojnim palatama i parkovima... Slobodno vreme do povratka u Milano. Dolazak u Milano u kasnim poslepodnevnim satima i povratak za Srbiju. Noćna vožnja preko Slovenije i Hrvatske uz usputna zadržavanja radi odmora i graničnih formalnosti…
5. dan Beograd. Dolazak u mesto polaska u prepodnevnim satima. (Kraj usluga).