*
3
Poruči kupon telefonom ili putem SMS-a
011 322 58 50, 063 222 102
 • Vrednost590 din
 • Ušteda0 din
 • Popust0 %

Napomene za ovu ponudu

 • Jedna osoba može kupiti više kupona
 • Kupon važi za jednu osobu
 • Kupovinom vaučera cena aranžmana iznosi 56 €
 • Aranžman obuhvata
  - Smeštaj u vilama u Paraliji, u 1/2 TWC ili 1/3 TWC
  sobama na bazi 3 noćenja
  - Prevoz autobusom turističke klase (klima,video –audio oprema)
  - Obilaske prema programu
  - Organizaciju i vodstvo puta
 • Aranžman ne obuhvata
  - Fakultativne izlete ( Meteori, Katerini, Litohoro )
  - Ulaznice za manastire- 3 eura po osobi
  - GrckoVeče - 20 eura
  - Doplata za dorucak 4 e po danu I osobi.
  - Putno zdravstveno osiguranje 6 eura po osobi
 • Termini putovanja
  04, 25. oktobar 2017.g.
 • Radno vreme
  od ponedeljka do petka, 10 - 17h
  subotom, 10 - 15h
 • Nakon dobijanja kupona, obavezna rezervacije mesta
 • Opšti uslovi putovanja agencije Party Travel
  su sastavni deo ovog programa
 • Rok iskoristivosti kupona
  do 25. oktobra 2017.g.

 

Cena vaučera 590 RSD

Solun sa posetom Meteora,
5 dana autobusom + 3 noćenja
za samo 56 EUR!

Solun ima vrlo burnu i vibrantnu istoriju. Od drevnih Makedonca, preko Grka i Rimljana, zatim preko Slovena, Vizantijaca i Srba, Krstaša, Turaka i tako redom smenjivale su se vlasti, kulture i vere nad njim.

Ukoliko želite dobar provod, šoping, obilazak muzeja i istorijskih spomenika uz prijatnu atmosferu, onda je Solun idelana destinacija za Vas!

Čitav grad je jedan veliki šoping centar. Ulice Soluna, koje se pružaju paralelno s morem, prepune su najrazličitijih radnji. Obavezno obiđite i tržni centar „Mediterranean cosmos“!

Paralia je omiljeno letovalište u podnožju planine Olimp,na obali Egejskog mora i udaljeno samo dva kilometra od Olimpic Beach-a, a na 70 km od Soluna i 6 km odgrada Katerini.

Paralia je izuzetno popularno letovalište srpskih turista zbog predivnih peščanih plaža sa postepenim ulaskom u more, pogodnim za decu I odrasle

Komentari (0)
Podaci o ponuđaču
Party Travel

A Čumićevo sokače 2, lok.139

W www.partytravel.rs

Radno vreme
od ponedeljka do petka, 10-17h
subotom, 10-15h

Rok iskoristivosti kupona
do 25. oktobra 2017.g.

PROGRAM PUTOVANJA:

1.dan – Polazak iz Beograda, sa parkinga kod OTC (preko puta Buvlje pijace-ugao ul.Juraija Gagarina i Antifasisticke borbe) u 21:00 čas. Noćna vožnja kroz Srbiju i Makedoniju sa usputnim kraćim zadržavanjima radi odmora i graničnih formalnosti.

2.dan - Dolazak u Solun u jutarnjim satima. Panoramsko razgledanje Soluna: Bela Kula, Via Egnatia, Crkva Svetog Dimitrija. Slobodno vreme za šoping...Nastavak obilaska srpskog vojničkog groblja na Zejtinliku. U dogovoreno vreme nastavak vožnje do Paralije. Smeštaj u apartmane - vile. Slobodno vreme za odmor. Noćenje.

3. dan –Odlazak do grada Katerini, privrednog i trgovinskog centra olimpske regije. Obilazak grada. Slobodno vreme. U dogovoreno vreme povratak u Paraliju. Slobodno vreme. U večernjim satima fakultativni odlazak na Grčko veče.Noćenje.

4.dan–U jutarnjim časovima fakultativni polazak na izlet do Manastira Meteora. Poseta radionici vizantijskih ikona u podnožju Meteora - Zindros (veliki zbor originalnih suvenira i rukom radjenih ikona). Obilazak manastira Veliki Meteori i Varlaam. Povratak preko Kalambake. Pauza za ručak. Usputni obilazak Crkve Svete Petke u klancu Tempi. Povratak u večernjim časovima u apartmane.Noćenje.

5.dan – U jutarnjim časovima polazak u mesto u podnožju Olimpa -Litohoro, obilazak mesta i odlazak do Zevsove kade. Slobodno vreme. U popodnevnim časovima polazak za Srbiju. Vožnja preko graničnog prelaza Evzoni sa kraćim zadržavanjem u Free Shopu-u. Nastavak vožnje preko Makedonije.
6.dan - Dolazak u Srbiju u prepodnevnim satima.