*
3
Poruči kupon telefonom ili putem SMS-a
011 322 58 50, 063 222 102
 • Vrednost590 din
 • Ušteda0 din
 • Popust0 %

Napomene za ovu ponudu

 • Jedna osoba može kupiti više kupona
 • Kupon važi za jednu osobu
  Kupovinom vaučera cena aranžmana iznosi 49 €
 • Aranžman obuhvata
  - Prevoz autobusom turističke klase
  (visokopodni ili double decker, audio/video oprema, klima/grejanje)
  - Smeštaj u hotelu Globus*** u dvokrevetnim i trokrevetnim
  standardnim sobama (telefon, TV, TWC) u Pragu
  na bazi 2 noćenja sa doručkom (doručak - švedski sto)
  - Uslugu lokalnog vodiča u Pragu
  - Troškove organizacije i vođstva puta
 • Aranžman ne obuhvata
  - Fakultativne izlete za Karlove Vary (25 €), za Drezden (30 €)
  krstarenje Vltavom (1h – 10€)
  - Putno zdravstveno osiguranje od 6 € po osobi
 • Termini putovanja:
  20. jul, 10. i 24. avgust,
  21. septembar, 19. oktobar 2017.g.
 • Radno vreme
  od ponedeljka do petka, 10 - 17h
  subotom, 10 - 15h
 • Nakon dobijanja kupona, obavezno rezervišite meste
 • Opšti uslovi putovanja agencije Party Travel su sastavni
  deo ovog programa
 • Rok iskoristivosti kupona
  do 19. oktobra 2017.g.

 

Cena vaučera 590 RSD

PUTOVANJE PRAG - DREZDEN
5 dana, 2 noćenja sa doručkom
za samo 49 EUR!

Prag se smatra jednom od najlepših i najočuvanijih evropskih metropola. Glavni je i najveći grad Češke. Nazivaju ga i “Zlatni Prag” zbog njegove bogate istorije i kulture.

U njemu su živeli i stvorili najveća remek dela Mocart, Betoven, Kafka...Istorijski centar Praga je proglašen svetskom kulturnom baštinom i pod zaštitom je UNESCO-a.

Raznovrsna arhitektura, široke ulice, tržni centri, mnogobrojne prodavnice i restorani oduševiće sve njegove posetioce.Samo 10 minuta šetnje će Vas dovesti do Karlovog mosta, preko muzeja Franca Kafke, za samo 15 minuta bićete na Old Town Squere, sa brojnim atrakcijama, uključujući i čuveni astronomski sat.

Čuven po lepoti građevina i impresivnoj arhitekturi, bogatoj istoriji, tradiciji i najboljem pivu, Prag uvek ima šta da ponudi, bilo da planirate razgledanje i uživanje u znamenitostima, šoping ili da se ludo provedete i iskusite noćni život ovog divnog grada!

Komentari (0)
Podaci o ponuđaču
Agencija PARTY TRAVEL

A Čumićevo sokače 2, lok.139

W www.partytravel.rs
Radno vreme
od ponedeljka do petka, 10 - 17h
subotom, 10 - 15h

Rok iskoristivosti kupona
do 19. oktobra 2017.g.PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan (cetvrtak) BEOGRAD - Polazak autobusa u 19:00h sa parkinga N.Bgd, blok 42 preko puta OTC (Buvljaka). Polazak iz Novog Sada u 20.00 sa parkinga kod „Lokomotive“. Lagana vožnja prema granici sa Mađarskom uz usputna zadržavanja radi odmora i obavljanja graničnih formalnosti. Noćna vožnja kroz Mađarsku i Slovačku sa pauzama za odmor.
2.dan (petak) PRAG– HRADČAN Dolazak u Prag u prepodnevnim satima. Odlazak na razgledanje Hradčana uz pratnju stručnog vodiča. Najtoplije preporučujemo udobnu obuću jer, srce starog Praga obilazimo pešice. Prolazimo pored Strahovskog manastira u kom je čuvena biblioteka, prelepe Loretanske crkve, Praškog dvorca Hrad, ući ćemo u katedralu Sv. Vita, stare kraljevske palate, bazilike Sv. Đorđa, i ukoliko grupa želi proći kroz Zlatnu ulicu i po izlasku iz zidina videti Prag kao na dlanu. Smeštaj u hotel. Odmor od puta i u večernjim satima odlazak do centra gradskim prevozom uz pratioca grupe. Preporučujemo fakultativnu vožnju brodom po Vltavi ili slobodno vreme za individualna razgledanja i šetnju. Noćenje.
3.dan (subota) PRAG – DREZDEN (fakultativno) Doručak. Polazak za Drezden sa stručnim lokalnim vodičem na srpskom jeziku i po dolasku slobodno vreme za upoznavanje sa baroknim građevinama ovog grada. Povratak u Prag. Slobodno vremeza individualne aktivnosti.. Preporučujemo i fakultativni odlazak na večeru u neku od čuvenih praških pivnica. Noćenje.
4. dan(nedelja) PRAG– KARLOVE VARI (fakultativno)-BEOGRAD Doručak. Napuštanje hotela i slobodno vreme do polaska za Beograd ili fakultativni odlazak u Karlove Vari uz usputnu pauzu u Kruševicama gde možete probati poznato pivo ili kupiti suvenire. Po dolasku u Karlove Vari obilazak čuvene banje i njenih kolonada a zatim slobodno vreme za individualna razgledanja i šetnju. Povratak u Prag i slobodno vreme do polaska za Beograd. Lagana vožnja sa usputnim pauzama po potrebi grupe i za obavljanje graničnih formalnosti.

5.dan (ponedeljak) BEOGRAD Dolazak u Beograd u podnevnim satima.