*
3
Poruči kupon telefonom ili putem SMS-a
011 322 58 50, 063 222 102
 • Vrednost590 din
 • Ušteda0 din
 • Popust0 %

Napomene za ovu ponudu

 • Jedna osoba može kupiti više kupona
 • Kupon važi za jednu osobu
 • Kupovinom vaučera cena aranžmana iznosi 79 €
 • Aranžman obuhvata
  - prevoz autobusom turističke klase
  (visokopodni ili dubledecker,klima,audio/video oprema)
  - smeštaj na bazi 2 noćenja sa doručkom
  (kontinentalni švedski sto) u hotelusa 3*
  u Montekatiniju u 1/2 i 1/2+1 sobama
  - obilaske prema programu (Bolonja – panorama grada)
  - troškove organizacije
  - usluge stručnog pratioca grupe 
 • Aranžman ne obuhvata
  - obaveznu boravišnu taksu u Montekatiniju,
  plaća se na recepciji 1 € ponoći.
  - ulaznice i fakultativne izlete
  - individualne troškove
  - putno osiguranje 
 • Termini putovanja
  21. septembar 2017.g.
  5. i 19. oktobar 2017.g.
  16. novembar 2017.g.
 • Radno vreme
  od ponedeljka do petka, 10 - 17h
  subotom, 10 - 15h
 • Nakon dobijanja kupona, obavezna rezervacije mesta
 • Opšti uslovi putovanja agencije Party Travel
  su sastavni deo ovog programa
 • Rok iskoristivosti kupona
  do 16. novembra 2017.g.

 

Cena vaučera 590 RSD

Toskana- Cinque Terre,
Bolonja - Montecatini, Firenca!
5 dana, 2 noćenja sa doručkom + prevoz
za samo 79 EUR!

Toskana je jedna od 20 regija Italije, nalazi se u njenom središnjem delu. Glavni grad je Firenca, a ostali značajni gradovi su Piza, Livorno, Prato, Sijena, Luka… Toskana je poznata po zaštićenim predelima i po velikom broju očuvanih starih gradova, zbog čega se na njenom tlu nalazi nekoliko mesta stavljeno na spisak baštine UNESKO-a, a sama regija je jedna od turistički najposećenijih u svetu… Firenca za Italijane, ali i ostatak zapadne Evrope ima veliki istorijski, obrazovni I kulturni značaj, pa je poznata i kao Italijanska Atina.

Kao grad sa dobro očuvanim starim gradskim jezgrom i nizom vrednih građevina Firenca je i važno turističko odredište u Italiji. Stari deo Firence je pod zaštitom UNESCO-a.Cinque Terre, ne prilagođeni deo obale italijanske rivijere, nalazi se u oblasti Ligurija.

Sastoji se od pet malih naselja: Monterosso al Mare, Vernazza, Corniglia, Manarola, i Riomaggiore. Ovaj deo obale, pet gradića i brda u okolini su zajedno deo Cinque Terre Nacionalnog parka I ujedno su deo UNESCO Svetske baštine.

Komentari (0)
Podaci o ponuđaču
Party Travel

A Čumićevo sokače 2, lok.139

W www.partytravel.rs

Radno vreme
od ponedeljka do petka, 10-17h
subotom, 10-15h

Rok iskoristivosti kupona
do 16. novembra 2017.g.PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan (četvrtak) Beograd
Polazak iz Beograda sa parking na N.Beograda,Blok 42, preko puta OTC u 18.00 h I vožnja do Novog Sada iz koga je polazak u 19.30 sa parking ispred Lokomotive. Noćna vožnja preko Hrvatske I Slovenije uz usputna zadržavanja radi odmora I graničnih formalnosti…

2. dan (petak) Bolonja – Montekatini
Prepodnevni dolazak u Bolonju. Po dolasku obilazak grada: spomenik Neptunu, bazilika San Petronio, univerzitet, Due Tori, palata Banki, palata Notai, palata Akursio, trg Mađore... Slobodno vreme nakon obilaska. Nastavak putovanja za Montekatini – poznate italijanske banje. Po dolasku smeštaj u hotel.Slobodno vreme. Noćenje.

3. dan (subota) Montekatini– Cinque Terre (ĆinkveTere) –Piza - Montekatini
Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme ili mogućnost odlaska na celodnevni fakultativni izlet kroz Nacionalni park Cinque terre, slikovita sela Monterosso al Mare, Vernazza, Corniglia, ManarolaiRiomaggiore deo su ovog nacionalnog parka. Autobusom dolazimo do mesta la Spezia gde se ukrcavamo na voz, koji nas vozi kroz čaroban pejzaž.
Ovo je jedno od najslikovitijih I najpoznatijih mediteranskih mesta. Slobodno vreme za šetnju. Povratak u La Speciju I nastavak putovanja ka Pizi. Po dolasku obilazak grada: Krivitoranj, katedrala, krstionica, KampoMirakul... Slobodno vreme nakon obilaska. Povratak u Montekatini. Noćenje.

4. dan (nedelja) Montekatini – Firenca – Montekatini
Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme ili mogućnost organizovanja fakultativnog odlaska do Firence, grada u kome su živeli I radili Leonardo, Mikelanđelo, Donatelo, Makijaveli, Dante, Bokačo... Obilazak grada: katedrala Santa Maria del Fiore, krstionicaJovanaKrstitelja, TrgSinjori, Galerija Ufici (nije predviđena grupna poseta), most Vekionareci Arno... Nakon obilaska slobodno vreme za šetnju I individualne aktivnosti. U poslepodnevnim časovima povratak u Montekatini. Slobodno vreme. U kasnim poslepodnevnim časovima polazak ka Srbiji. Noćna vožnja kroz Sloveniju I Hrvatsku.