*
60 %
5
Poruči kupon telefonom ili putem SMS-a
011 322 58 50, 063 222 102
 • Vrednost2.000 din
 • Ušteda1.200 din
 • Popust60 %

Napomene za ovu ponudu

 • Jedna osoba može kupiti najviše 2 kupona
 • Kupon važi za jednu osobu
 • Ponuda podrazumeva
 • Lasersko podmlađivanje kože lica i vrata
 • Obavezno je zakazivanje unapred, nakon dobijanja vaučera
 • Ukoliko ste sprečeni da dođete, blagovremeno pomerite
  zakazani termin
 • Rok iskoristivosti kupona
  do 10. novembra 2017.g.

 

800 RSD umesto 2.000 RSD

LASERSKO PODMLAĐIVANJE KOŽE
u Salonu lepote Happy Lady u centru grada!
Najsavremeniji način uklanjanja bora
većeg stepena sa lica i vrata!

Lasersko podmlađivanje je trenutno najsavremeniji način uklanjanja bora većeg stepena sa lica i vrata. Blago termosenzitivno dejstvo razbija veze između sraslih elastičnih vlakana i stimuliše stvaranje novih ćelija kolagena, što dovodi do zatezanja i podmlađivanja kože, pa čak i ožiljnog tkiva. Ceo postupak je zaokružen upotrebom računara i mikroprocesorske tehnologije koja kontolišelaserski zrak, tako da je rad izuzetno precizan i ne postoji mogućnost greške. Već nakon prvog tretmana laserski rezultati su jasni, pri čemu vidno podmlađena koža izaziva veliko zadovoljstvo kod pacijenta. Koža dobija sjajan, podmlađeni izgled, punoću i elastičnost.

Svaki laserski tretman za podmlađivanje kože će dovesti do poboljšanja pigmentne i vaskularne nepravilnosti dok se teksturalna poboljšanja očekuju na kraju serije tretmana. Da li je lasersko podmlađivanje bolan tretman? Za većinu osoba ovaj tretman je bezbolan, dok manji broj osoba tretman doživljava poput blagog peckanja. Osećaj je često opisan kao ‘vruće peckanje’ ili osećaj bockanja. Taj osećaj traje samo sekundu a osećaj toplote/peckanja javlja se kratko posle toga. Lasersko lečenje akni, lasersko uklanjanje fleka i ožiljaka.

Komentari (0)
Podaci o ponuđaču
HAPPY LADY
Salon lepote

A Takovska 8 (dvoriste RTS-a)

W www.salon-lepote-happylady.rs

Radno vreme
od ponedeljka do petka, 10-19h
subotom, 10-17h

Rok iskoristivosti kupona
do 10. novembra 2017.g.U ugodnom i mirnom ambijentu salona “Happy Lady” u Beogradu ulica Takovska broj 8, koji ima višegodišnje iskustvo i stručnost, pomažemo svakoj ženi koja želi negovati svoju kosu, lice i telo pravilnim odabirom tretmana kroz stalno usavršavanje i povezivanje tradicionalnih i savremenih metoda kroz praksu. Neželjeni efekti često “napadaju” našu kosu i kožu, dovode nas do gubitka samopouzdanja.

Pravilnom kombinacijom preparata postižu se željeni rezultati. Salon “Happy Lady” će vas oduševiti širokom paletom usluga. Osmislili su bogatu ponudu koja mora zadovoljiti i najzahtevnije korisnike u potrazi za lepotom, zdravljem i dobrom formom.
LOKACIJA
SLIČNE PONUDE
*
44%
*
1.000 RSD umesto 1.800 RSD

Spermogram i spermokultura u Poliklinici LaboMedica!

POGLEDAJ
20171031
*
90%
*
2.690 RSD umesto 28.000 RSD

On-line dvomesečni kurs enleskog jezika!

POGLEDAJ
20171031
*
50%
*
1.250 RSD umesto 2.500 RSD

Internistički pregled u ordinaciji Dynamic Medic!

POGLEDAJ
20171031