*
5
Poruči kupon telefonom ili putem SMS-a
011 322 58 50, 063 222 102
 • Vrednost390 din
 • Ušteda0 din
 • Popust0 %

Napomene za ovu ponudu

 • Jedna osoba može kupiti više kupona
 • Kupon važi za jednu osobu
 • Kupovinom vaučera cena aranžmana iznosi 29 €
 • Aranžman obuhvata
  - Prevoz autobusom turističke klase (audio/video oprema, klima/grejanje) 
  - Razgledanje Beča drugog dana programa (bez ulaznica) 
  - Uslugu tehničkog pratioca i organizacije puta
 • Aranžman ne obuhvata
  - Međunarodno zdravstveno osiguranje 2 € po osobi
  - Dvorac Šenbrun sa ulaznicom (Imperijal tura) 20 €
  ili samo prevoz 5 €
  - Večera u restoranu 25 €
 • Termin putovanja
  30.12. 2017.g.
 • Radno vreme
  od ponedeljka do petka, 10 - 17h
  subotom, 10 - 15h
 • Nakon dobijanja kupona, obavezna rezervacije mesta
 • Opšti uslovi putovanja agencije Party Travel
  su sastavni deo ovog programa
 • Rok iskoristivosti kupona
  do 30. decembra 2017.g.

 

Cena vaučera 390 RSD

DOČEK NOVE GODINE u Beču!
3 dana, autobuski prevoz, samo 29 Eur!

Beč, grad Štrausovog valcera, nekada prestonica velikog Habzburškog carstva, danas svojim posetiocima nudi svoje bogato nasleđe.

Pre svega, nudi svoje čuvene građevine i muziku genija klasične muzike, kao što su to bili Štraus, Betoven, Mocart...

Beč nije samo arhitektura i muzika, jer je to samo delić onoga što ovaj grad nudi na skoro svakom koraku.

Omiljena je evropska destinacija turista iz čitavog sveta, a godišnje ga posete milioni turista iz svih krajeva sveta, najviše zahvaljujući brojnim kulturno-istorijskim spomenicima, palatama i raznovrsnoj kulturnoj ponudi.

Beč je atraktivan turistima tokom cele godine, ali specijalna atrakcija je, svakako, doček Nove godine! Kao vodeća evropska metropola, postavio je standarde najspektakularnijih proslava i dočeka Nove godine na ulicama i gradskim trgovima.

Centar grada je pretvoren u džinovsku novogodišnju stazu - sve počinje od Gradske kuće na Trgu, i nastavlja se kroz brojne bine na kojima se odvija sjajan šou program, razni muzički sadržaji, od čuvenog bečkog valcera, opereta, uživo pop-rok muzike do poznatih evropskih DJ majstora.

U ponoć se oglašavaju zvona katedrale Svetog Stefana i počinje bombastični vatromet koji ćete pamtiti ceo život, a dva minuta pre ponoći počinje čuveni bečki valcer u centralnom parku Prater, ispod osvetljenog Panorama točka.

Na svakom koraku, prolaskom kroz "Novogodišnju stazu" imate priliku da uživate u raznim gastronomskim užicima i pićima, a svakako morate probati čuvene punčeve.

Zato, požurite i obezbedite svoje mesto i budite deo spektakularnog dočeka Nove 2018.-e u najboljoj evropskoj metropoli, i to uz fantastični popust od 35%!

Komentari (0)
Podaci o ponuđaču
Party Travel

A Čumićevo sokače 2, lok.139

W www.partytravel.rs

Radno vreme
od ponedeljka do petka, 10-17h
subotom, 10-15h

Rok iskoristivosti kupona
do 30. decembra 2017.g.PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan 30.12.2017. – BEOGRAD..PolazakautobusaizBeogradaoko 20:00h (tačnovremeproveritidanpre polaskanaputovanje) saparkingapreko puta OTC "Buvljak" Blok 42, Novi Beograd. Dolazak u Novi Sad kod Lokomotive po putnike I nastavak putovanja. Noćna vožnja prema granici sa Mađarskom uz usputna zadržavanja radi osveženja i obavljanja graničnih formalnosti. Noćna vožnja kroz Mađarsku.

2. dan 31.12.2017.– BEČ- Ulazak u Austriju u jutarnjim časovima (vreme dolaska zavisi od zadržavanja na srpsko-mađarskoj granici).Dolazak u Bec. Panoramskorazgledanje (izautobusa): Ring, Opera, Hofburg, Trg Marije Terezije, Parlament, Rathaus (jedna od najlepših Gradskih kuća u Evropi), Univerzitet, Burg Teatar, Katedrala Sv. Stefana, Kunsthaus, Belvedere. Povratak u istorijski centar Beča i šetnja do Štefanove katedrale a zatim slobodno vreme za individualna razgledanja i šetnju čuvenom Kerntner ulicom (glavnom trgovačkom i pešačkom ulicom). Mogucnost fakultativnog odlaska na razgledanje dvurca Senbrun. Doček nove godine.

3. dan 01.01.2018. BEČ – BEOGRAD
U ranim jutarnjim satima (oko 02:30 časova) polazak za Srbiju. Vožnja uz usputne pauze za odmor i obavljanje graničnih formalnosti. Dolazak u Beograd u podnevnim satima.