Pola Cene
*
3
Poruči kupon telefonom ili putem SMS-a
011 322 58 50, 063 222 102
 • Vrednost890 din
 • Ušteda0 din
 • Popust0 %

Napomene za ovu ponudu

 • Jedna osoba može kupiti više kupona
 • Kupon važi za jednu osobu
 • Kupovinom vaučera cena aranžmana iznosi 105 €
 • Aranžman obuhvata
  - Kompletnu organizaciju i vođenje puta
  - Smeštaj na bazi 3 noćenja sa doručkom (buffet)
  u hotelu u (1/2, 1/3 sobe), Ibis Bugget Bronovice i hotelu Krakowiak
  - Prevoz konfornim turistickim autobusima (A/C, audio i video oprema) 
 • Aranžman ne obuhvata
  - Fakultativne izlete i ulaznice za kulturno istorijske spomenike
  (Ausvic 25 eura, Rudnik soli 30 €)
  - Međunarodno zdravstveno osiguranje (700 din)
  - Odlazak u Diskoteku 25 eura za sve tri noći
  (30.12. -10 €, 31.12. -20 eura, 1.1. -10 €)
  - Individualne troškove putnika
 • Termin putovanja
  30.12. 2017.g.
 • Radno vreme
  od ponedeljka do petka, 10 - 17h
  subotom, 10 - 15h
 • Nakon dobijanja kupona, obavezna rezervacije mesta
 • Opšti uslovi putovanja agencije Party Travel
  su sastavni deo ovog programa
 • Rok iskoristivosti kupona
  do 30. decembra 2017.g.

 

Cena vaučera 890 RSD

DOČEK NOVE GODINE u Krakovu!
6 dana, 3 noćenja sa doručkom, samo 105 Eur!

Krakov je čak 500 godina bio prestonica Poljske, a danas je jedan od najvećih gradova u Poljskoj. To je grad koji odiše energijom, mladošću i jedan je od najvećih univerzitetskih centara u Evropi.

Nalazi se na obalama reke Visle. Krakov, kao i uopšte ovaj deo Poljske, smatra se srcem cele zemlje zato što obiluje bogatim kulturno-istorijskim nasleđem. Netaknut u II Svetskom ratu, stari deo grada prepun crkvi i muzeja, sa dominantnim kraljevskim dvorcem Vavelom podseća na slavne dane viševekovnog sedišta poljskih kraljeva.

Krakov je prvi grad u svetu čiji je istorijski centar stavljen na UNESCO–vu listu svetske baštine. Osim mnogih mesta u samom gradu koje treba posetiti, nedaleko se nalazi i rudnik soli Velička, kao i ozloglašeni koncentracioni logor Auschwitz.Krakov je podeljen na 18 opština koje su označene rimskim ciframa.

U Krakovu se nalazi 28 muzeja sa Narodnim muzejem na čelu, u kome se nalaze brojne kolekcije poljskog i svetskog slikarstva.

Komentari (0)
Podaci o ponuđaču
Party Travel

A Čumićevo sokače 2, lok.139

W www.partytravel.rs

Radno vreme
od ponedeljka do petka, 10-17h
subotom, 10-15h


Rok iskoristivosti kupona
do 30. decembra 2017.g.

 
PROGRAM PUTOVANJA

1. DAN (29.12.): Polazak autobusa sa parkinga preko puta OTC "Buvljak" Blok 42, Novi Beograd u 19:00h (skup putnika u 18.30). Upoznavanje u busu, euforija i dobra muzika... Noćna vožnja preko Mađarske I Slovačke sa kraćim usputnim pauzama radi odmora i obavljanja carinskih formalnosti.

2. DAN (30.12.): Dolazak u Krakov u prepodnevnim časovima. Slobodno vreme. Smeštaj u hotel u poslepodnevnim časovima. Slobodno popodne za odmor, šetnju i upoznavanje grada. Obilazak brda Vavel sa kraljevskim dvorcem I katedralom, stari gradski Rinek sa zvonikom – među najvećim u Evropi, Crkva Sv. Marije, Univerzitet Jagielo iz XIV veka, Barbakan, Cvetna vrata, ulica Kanonička sa zgradama iz XIV veka...). Uveče fakultativni odlazak u diskoteku na provod. Povratak u hotel. Noćenje.

3. DAN (31.12.): Doručak. Slobodno vreme za setnju i uživanje u ovom prelepom gradu. Mnoštvo prodavnica kafica, pivnica I restorana ce u potpuniti Vaš užitak. Povratak u hotel. Mogucnost odlaska na docek Nove godine u diskoteku. Noćenje.

4.DAN (01.01.): Doručak. Slobodno vreme ili fakultativni obilazak Aušvica, koncetracionog logora iz Drugog svetskog rata koji se od 1979. nalazi pod zaštitom UNESCO-a. Posle toga, obilazak koncentracionog logora Birkenau gde je sniman film Šindlerova lista.Povratak u Krakov.Slobodno vreme. Mogućnost odlaska u diskoteku na lud provod. Nocenje.

5. DAN (02.01): Doručak  i napuštanje soba. Fakultativni izlet u Rudnik soli, spuštanje stepenicama do dubine od 130 m, obilazak kapela od soli, slanih jezera, koncertnih dvorana... Povratak u Krakov islobodno vreme do polaska za Beograd. Noćna vožnja preko Slovačke I Mađarske sa uputnim kraćim zadržavanjima radi odmora i obavljanja carinskih formalnosti.

6. DAN (03.01.): Dolazak u Beograd u jutarnjim časovima.
LOKACIJA
SLIČNE PONUDE