*
52 %
227
Poruči kupon telefonom ili putem SMS-a
011 322 58 50, 063 222 102
 • Vrednost1.800 din
 • Ušteda930 din
 • Popust52 %

Napomene za ovu ponudu

 • Jedna osoba može
  kupiti više kupona
 • Kupon važi za
  jedno pakovanje
  od 60 kapsula
 • Po dobijanju kupona,
  izvršiti najavu putem telefona
  024 571 181, 571 683
 • Mogućnost preuzimanja
  proizvoda u prostorijama
  PolaCene, u centru grada
 • Mogućnost dostave
  na kućnu adresu
 • Troškovi dostave nisu
  uračunati u ovu cenu

  i iznose oko 200 din
 • Rok iskoristivosti
  do 15. oktobra 2012.g.

 

870 RSD umesto 1.800 RSD

870 din umesto 1.800 din
za veliko pakovanje Ajkus kapsula (60 kom)
Kupovinom dva pakovanja dobijate GRATIS
manje pakovanje od 30 kapsula

Portal PolaCene nudi Vam izuzetne Ajkus kapsule, koje sadrže lekovita ulja iz jetre ajkule.

Na osnovu tog ulja, Ajkus kapsule su idealno sredstvo za jačanje imuniteta jer utiču na povećanje broja odbrambenih ćelija, odnosno belih krvnih zrnaca u organizmu čoveka.

Imunološki sistem je od velikog značaja za naše celokupno zdravlje, i zato je jako važno ojačati ga u nastupajućem periodu pred dolazak hladnijih dana.

Glavni sastojak Ajkusa je alkoksiglicerol (poznatiji kao AKG), koga ima najviše u majčinom mleku, i koji je jedini antioksidans koji čisti ćelije od slobodnih radikala i tako sprečava pojavu kancera.

Portal PolaCene misli prvenstveno na Vaše zdravlje, ali i na Vaš novčanik, te Vam nudi Ajkus kapsule po jedinstvenoj ceni od 870 dinara!

Komentari (1)
Podaci o ponuđaču
Daduš d.o.o.

A Bolmanska 4/4
T 024 571 181
T 024 571 683
E infoajkus@gmail.com
W www.ajkus.rs Rok iskoristivosti
do 15. oktobra 2012.g.  
Ljudski imunološki sistem se veoma razlikuje od imunološkog sistema ajkule. Za razliku od njega, imunološki sistem ajkule je prilično jednostavan, a naučnici ga smatraju gotovo savršenim.

Obzirom da današnji čovek živi u prilično neprijateljskom okruženju zagađivača, virusa, bakterija, raznih hemijskih supstanci u hrani, vodi, vazduhu, i bolesti uzrokovanih stresom, njegov imunološki sistem je postao ranjiv i svaka najezda neprijateljskih čestica ga može lako napasti. Blagotvorno dejstvo Ajkus ulja iz ajkuline jetre podiže broj upravo odbrambenih ćelija, belih krvnih zrnca koji se bore sa neprijateljskim česticama.

Ajkus na taj način snaži organizam i jača njegov imuni sistem ne dopuštajući neprijateljima da ga napadnu, odnosno, savladaju.

Mnogobrojna pozitivna dejstva ovog ulja poznata su još od davnina.

Ajkus deluje na - Jačanje imuniteta
- Prevenciju/ pomoć pri lečenju prehlade i gripa
- Prevenciju/ pomoć pri lečenju astme i bronhitisa
- Protiv kancera - za sprečavanje štetnih posledica zračenja kod radioterapije i kod hemoterapije (stimuliše stvaranje odbrambenih ćelija)
- Protiv alergija
- Protiv holesterola i povišenog krvnog pritiska

Sastav
1 kapsula Ajkusa sadrži 500 mg ulja iz ajkuline jetre. % AKG-a u svakoj kapsuli iznosi 20-22%, odnosno, od 100-110 mg alkoksiglicerola (AKG-a)
Glavni sastojak Ajkusa je alkoksiglicerol, poznatiji kao AKG, inače najznačajniji za imunološki sistem organizma. AKG je jedini antioksidans koji prodire kroz membranu ćelije i čisti je od slobodnih radikala. Slobodni radikali vrše transmutaciju jezgra ćelije, a samo jedna mutirana ćelija je dovoljna da izazove kancer...

AKG je glavni sastojak i ljudskog majčinog mleka, koje kod novorođenčadi stvara zaštitu od virusa i bakterija dok oni sami ne razviju sopstvene odbrambene ćelije. Majčino mleko sadrži 10 puta veću koncentraciju AKG-a od kravljeg mleka, a ulje iz ajkuline jetre ima 2 puta više AKG-a od majčinog mleka! Ulje iz ajkuline jetre je najveći prirodni izvor alkoksiglicerola.
Ajkus ulje iz ajkuline jetre je tehnološki prečišćeno i ne sadrži nezasićene masne kiseline Omegu 3 (EPA i DHA masne kiseline), Omegu 6 i Omegu 9, kao ni vitamine A i D čijim prekomernim unosom može doći do hipervitaminoze. Takođe ne sadrži DDT i PCB, teške metale, kao ni holesterol, konzervanse, boje ili aditive. Ajkus je dobijen isključivo fizičkom preradom, nije hemijski obrađen.
Omotač Ajkus kapsule je goveđeg porekla te ga organizam lako prerađuje.
Doziranje i način upotrebe
Ajkus se koristi kao preventiva bolesti ili ukoliko je bolest već nastupila kao pomoć pri lečenju.
U preventivi:
Odrasli: Treba uzimati 1- 2 kapsule od 500 mg dnevno, najbolje uveče pred spavanje, jer je tada sposobnost apsorpcije organizma najveća.
Deca: 1 kapsula od 500 mg dnevno.
Ukoliko se koristi preventivno, 1-2 kapsule od 500 mg dnevno su dovoljne da Ajkus ojača imunitet i odbije viruse i bakterije koje ga napadaju.
Tokom bolesti:
Odrasli: Ukoliko se počne sa korišćenjem kada je organizam već oboleo, da bi Ajkus pomogao organizmu da nadjača neprijatelja, potrebno je uzimati 4-6 kapsula od 500 mg dnevno. Time se znatno skraćuje i vreme oporavka i jača organizam obolelog.
Deca: Kod dece, i u slučaju bolesti dovoljno je uzimati 1 kapsulu od 500 mg dnevno.

Preduzeće Daduš doo osnovali smo 1990.g. u Subotici i punih 20 g.uspešno poslujemo donoseći svojim korisnicima darove iz prirode.
Naša misija je ponuditi alternativu, potpuno zdrave, prirodne, vekovima korištene i tako i dokazane proizvode koje jačaju naš imunitet i čuvaju naše zdravlje.
Potpuno prirodni proizvodi Ajkus-ulje iz ajkuline jetre i Skvalen su naši proizvodi za koje ponosno možemo da kažemo da su vrlo brzo prepoznati na tržištu kao kvalitetni i zdravi i od tada potražnja za njima stalno raste. Brojni korisnici naših proizvoda često nam se javljaju objašnjavajući nam svoje probleme i koliko im je neki od proizvoda pomogao.
Tajna našeg uspeha je u tome što nudimo potpuno prirodna blaga koja snaže naš organizam čineći ga jakim i otpornim. Više o Ajkus kaspulama možete videti na sajtu www.ajkus.rs
LOKACIJA
SLIČNE PONUDE
*
50%
*
1.250 RSD umesto 2.500 RSD

Internistički pregled u ordinaciji Dynamic Medic!

POGLEDAJ
20121005
*
44%
*
1.000 RSD umesto 1.800 RSD

Spermogram i spermokultura u Poliklinici LaboMedica!

POGLEDAJ
20121005