*
70 %
81
Poruči kupon telefonom ili putem SMS-a
011 322 58 50, 063 222 102
 • Vrednost3.000 din
 • Ušteda2.110 din
 • Popust70 %

Napomene za ovu ponudu

 • Jedna osoba može
  kupiti više kupona  
 • Jedan kupon važi
  za jednu osobu, 
  muškog ili ženskog pola
 • Ponuda obuhvata
  - klasičan ili
  - biološki ili
  - anti age
  tretman lica kavijarom
 • Obavezno je zakazivanje
  unapred putem telefona
  011 2629 664, 065 618 13 55
 • Ukoliko morate otkazati
  zakazani termin obavezno
  je to učiniti minimum dan ranije!
 • Radno vreme
  od ponedeljka do petka, 09 - 20h,
  subotom, 09 - 16h
 • Rok iskoristivosti
  do 12. novembra 2012.g.


   

 

890 RSD umesto 3.000 RSD

890 din umesto 3.000 din
Klasičan higijenski tretman lica
ili biološki, regenerativni, antiaging tretman lica
kavijarom ili vitaminom C
u salonu The Beauty room!

Sigurno Vam je posle ovih velikih vrućina potrebno malo dodatne nege i hidratacije, ovo je prava ponuda za Vas!

Ako ovih dana treba malo više pudera da pokrijete nesavršenosti na licu, ozbiljno shvatite poruku koju Vam lice šalje i priredite mu generalno čišćenje.

Pripremite Vašu kožu za predstojeću jesen, kako bi Vaše lice zablistalo punim sjajem!

Upravo ovakav tretman čišćenja ili regenerativni tretman lica sa kavijarom ili vitaminom C, odabrali smo za Vas da što pre povratite mekoću i sjaj Vašeg lica!

Komentari (4)
Podaci o ponuđaču
The Beauty Room

A Kapetan Mišina 20, Beograd
F 011 2629 664
M 065 618 1355

Radno vreme
od ponedeljka do petka, 09 - 20h,
subotom, 09 - 16h


Rok iskoristivosti
do 12. novembra 2012.g.
Klasičan tretman podrazumeva skidanje šminke, obavezan mehanički piling lica, vrata i dekoltea, otvaranje pora vapozon aparatom, ćišćenje lica i ceđenje mitisera, balans PH faktora (koji je izuzetno važan za normalno funkcionisanje kože), dubinska ozonizacija dezinfekcija, ubacivanje seruma prema tipu kože i na kraju stavljanje maske koja odgovara svakoj koži pojedinačno. Vrsta maske određuje se tek kad se vidi šta toj koži odgovara. I za kraj odgovarajuća dnevna krema. Preparati: Dr.Hauschka, Skin -Teck i Oligo-Dermal.

Biološki ili regenerativni tretman lica, jeste tretman intenzivne hidratacije i namenjen je svim tipovima kože - izloženih stresu, umornih koža, pušačkih koža, aerozagađenju, klimatskih zatvorenih prostora, uv zračenje - kožama posle izlaganja sunčevom zračenju, sunčanja... Idealan za sva godišnja doba, posebno posle izlaganja suncu da bi se hidriralo lice i da bismo zadržali što duža mladalački izgled. Ova vrsta tretmana neophodna je tokom svih godišnjih doba jer koža postaje izložena nepovoljnom uticaju vetra, kiše, hladnoće, sunca, a pre svega česticama prljavštine.

Regenerativni tretman sprečava njeno starenje, gubitak svežine i elastičnosti, stvaranje sitnih bora i proširenih pora, vraća tonus. Zbog toga bi svaka žena kojoj je stalo do mladalačkog i lepšeg izgleda trebala da posveti malo vise pažnje nezi lica, posebno kada pređe tridesetu. Tretman se izvodi preparatima biljnog porekla koji hrane kožu dubinski, regenerišu ćelije, usporavaju pojavu bora, povećavaju moć upijanja seruma i krema za svakodnevnu negu. Efekat koji se postiže ovim tretmanom je prolepšavanje, svežija koža, jedrija, žute pušačke kože dobijaju sjaj vraća joj se elastičnost i baršunast izgled, preventiva je za prve borice, regeneracija i revitalizacija, jačanje tonusa kože i detoksikacija.

Krajnji ishod je podmlađena i blistava i zdrava koža. Tretman je individualan i prema tipu i stanju kože. Prilagođen svakom tipu kože, veoma prijatan i neinvazivan. Efekti su vidljivi već posle prvog tretmana, odmah su uočljiva izrazita svežina i zdrav izgled kože. Tretman sadrži sledeće faze: uklanjanje površinske nečistoće mlekom ili gelom, zatim piling kože, masažu lica vrata i dekoltea, masku prema tipu kože, serum prema tipu kože i završnu kremu. Tretman traje oko 1h. uživajte!

Kozmetika kojom se radi bilološki tretman: ALCHEMY

Anti age tretman lica kavijarom Kad je nega kože u pitanju, većina žena najviše pažnje poklanja licu. Sem dobre kreme i antirida u borbi protiv znakova starenja odlične rezultate daju brojni kozmetički tretmani koji se određuju zavisno od godina i tipa kože. Tretmani lica kavijarom su luksuzni i veoma efikasni tretmani za podmlađivanje kože.

Peparati sadrže vitalne elemente za obnovu ćelija kože, vraćaju joj svu potrebnu vlagu i uklanjaju sve tragove starenja. Postoji više vrsta tretmana kavijarom koji se određuju individualno, zavisno od starosti i tipa kože. Vreme menopauze i predmenopauza je najstresnije doba za kožu svake žene, kad dolazi do promjena u dubljim slojevima kože koje su vidljive i na površini, kad koža gubi tonus, elastičnost, sjaj i svežinu, mikrocirkulacija je oslabljena pa koža djeluje suva, umorna i uvela. Zapravo, od rodjenja količina vode u koži spontano i postepeno se smanjuje, udaljavajući kožu od njenog idealnog stanja. Ovaj proces je naročito vidljiv u menopauzi, kad se zbog naglog pada "hormona mladosti"- estrogena, menja kvalitet čitave kože, kad se bore javljaju naglo, u veoma kratkom vremenu a koža postaje neelastična, suva, tanka i krta.

U ovom periodu često dolazi do hiperpigmentacije, poznate kao "staračke pege". Kako se količina estrogena smanjuje, problemi sa kožom postaju sve veći. U ovom periodu koži pomažu, intenzivna nega hranjivim kremama koje sadrže visok postotak kolagena, elastina i proteina koji vezuju vodu i potpomažu održavanje vlažnosti kože, KAVIJAR je jedan od najsavremenijih i najtraženijih kozmetičkih preparata, poznat kao sredstvo za prirodni lifting kože. Prikladan je za sve tipove kože kojima je potrebna dubinska hidratacija,revitalizacija i remineralizacija, naročito nakon zime. Zahvaljujući visokoj koncentraciji oligoelemenata, aminokisjelina, mineralnih soli i extrakta kavijara, koji prodiru duboko u kožu i tako koža dobija sve elemente koji su joj potrebni za regeneraciju i održavanje normalnih funkcija.
LOKACIJA

SLIČNE PONUDE
*
50%
*
1.250 RSD umesto 2.500 RSD

Internistički pregled u ordinaciji Dynamic Medic!

POGLEDAJ
20121030
*
44%
*
1.000 RSD umesto 1.800 RSD

Spermogram i spermokultura u Poliklinici LaboMedica!

POGLEDAJ
20121030
  • Pola Cene - Beograd
  • Korisnički servis i prodaja
  •  
  • A Majke Jevrosime 45/6
  • T 011 322 4749, 322 5850
  • F 011 322 6737, 322 9297
  • M 063 222 102
  • E info@polacene.rs
  •  
  •