*
64 %
9
Poruči kupon telefonom ili putem SMS-a
011 322 58 50, 063 222 102
 • Vrednost4.150 din
 • Ušteda2.660 din
 • Popust64 %

Napomene za ovu ponudu

 • Jedna osoba može kupiti više kupona
 • Kupon važi za jednu osobu
 • Ponuda podrazumeva
  - test intolerancije na 353 namirnice
  - kompletnu krvnu sliku
 • Obavezno zakazivanje unapred, nakon dobijanja kupona
 • Kupon možete iskoristiti na jednoj od 2 ponuđene lokacije:
  - Drinčićeva 21
  - Dušana Mađarčića 7
 • Rok iskoristivosti
  do 31. marta 2018.g.

   

 

1.490 RSD umesto 4.150 RSD

TEST INTOLERANCIJE na 353 namirnice
sa kompletnom krvnom slikom
u laboratoriji Talija Lab na dve lokacije!

Intoleranciju uzrokuje stalno ili ponavljano unošenje rizičnih namirnica. Budući da su nepogodne za naš organizam, te namirnice se ne mogu do kraja svariti, čime remete crevnu funkciju. Nepotpuno svarene namirnice, imuno sistem prepoznaje kao strane materije, i kreće ih napadati.

Posledice tog napada su upalni procesi i lezije, što nadalje alarmira imuno sistem na dodatnu aktivnost. Time naš organizam ulazi u začarani krug.
U krajnjoj posledici, pojačani rad imuno sistema dovodi do poremećaja metabolizma, slabljenja celokupnog energetskog sistema, a potom i do akutnih ili hroničnih oboljenja.

Laboratorija Talija Lab Vam omogućava da preko screening testa intolerancije na hranu saznate koje su to namirnice koje Vam prijaju ili namirnice koje Vaš organizam baš ne usvaja onako kako bi trebalo za postignute rezulatate a pre svega da se vi osećate psiho-fizički dobro.

Nakon što se uradi test intolerancije na hranu i utvrdi spisak nepoželjnih namirnica, savetuje se njihovo izbacivanje iz ishrane u periodu od najmanje dvanaest nedelja.

Uz test intolerancije na hranu, dobićete i nalaz kompletne krvne slike, glukoze i lipidnog statusa po ceni od samo 1.490 dinara.

Komentari (0)
Podaci o ponuđaču
Talija Lab
Laboratorija za medicinsku biohemiju

A Drinčićeva 21 (kod Bitef teaatra)Radno vreme
od ponedeljka do petka, 7.00- 20h
subotom, 8 - 15h

Rok iskoristivosti
do 31. marta 2018.g.
 
Biohemijska laboratorija Talija Lab koja se nalazi na opštini Stari grad i zajedno sa mikrobiološkom laboratorijom Talija Mikrolab osnovana je početkom 2014. godine.

Idejni tvorci i osnivači ovih laboratorija jesu mladi i uspešni ljudi koji su sticali dugogodišnja iskustva u velikim laboratorijskim kućama i sa željom da sve ono dobro što su naučili pretoče u jedan mali porodični posao u kojem će svi raditi i razmišljati sa istim ciljem.

Vizija laboratorija jeste da se kvalitet dugoročno pamti i da jednoga dana brend Talija laboratorija bude izbor svake porodice.

Misija Talija Lab jeste da svakom korisniku bez obzira na pol, starost , rasnu pripadnost i socijalni status obezbedi vrhunski kvalitet i uslugu kada je privatna laboratorija u pitanju i da svaki korisnik iz laboratorije izađe zadovoljan i sa preporukama.

Zašto izabrati Talija Lab laboratorije?

Iako veoma mlada kuća stručni tim naših triju laboratorija broji tri biohemičara, doktora specijalistu mikrobiologije i čak 7 laboratorijskih tehničara.
LOKACIJA
SLIČNE PONUDE
*
44%
*
1.000 RSD umesto 1.800 RSD

Spermogram i spermokultura u Poliklinici LaboMedica!

POGLEDAJ
20180118