*
73 %
18
Poruči kupon telefonom ili putem SMS-a
011 322 58 50, 063 222 102
 • Vrednost6.600 din
 • Ušteda4.800 din
 • Popust73 %

Napomene za ovu ponudu

 • Jedna osoba može kupiti više kupona
 • Kupon važi za jednu osobu
 • Ponuda obuhvata
  - Kardiološki pregled
  - EKG - elektrokardiogram
  - VCG - vektorkardiogram
  - Završni izveštaj specijaliste interne medicine i kardiologa
 • Obavezno je zakazivanje unapred, nakon dobijanja kupona
 • Ukoliko ste sprečeni da dođete,
  potrebno je blagovremeno otkažete zakazani termin
 • Radno vreme
  od ponedeljka do petka, 10 - 18h
 • Rok iskoristivosti kupona
  do 28. februara 2018.g.

 

1.800 RSD umesto 6.600 RSD

KARDIOLOŠKI PREGLED + EKG
+ VEKTORKARDIOGRAM
u specijalističkoj internističkoj
ordinaciji CARDIO MM!

Bolesti srca i krvnih sudova glavni su uzrok oboljevanja i smrtnosti savremenog čoveka. Život savremenog čoveka obeležava stres, kao jedan od najbitnijih faktora rizika za nastanak bolesti. Uz ovo, treba dodati još i pušenje, gojaznost, uzrokovanu nepravilnom ishranom, i naslednu komponentu. Sve ovo dovodi do nastanka koronarne bolesti, povišenog krvnog pritiska, srčanog i moždanog udara.

Da bi na vreme sprečili nastanak kardiovaskularnih oboljenja, moramo preventivno delovati i eliminisati sve faktore rizika, a najbolji način za to je preventivni kardiološki pregled, koji treba da se uradi pre nego što se bolest ispolji.

Ponuda obuhvata:

- Klinički pregled interniste-kardiologa po sistemima
- EKG - elektrokardiogram
- VCG - vektorkardiogram

VCG je trodimenzionalni način posmatranja električnih zbivanja u srčanom mišiću. Doprinosi proširenju znanja iz elektrokardiografije u svetlu teorije vektora. Određuje veličinu leve komore, poremećaje sprovođenja, blokove grana, infarkt miokarda, njegovu lokaciju, proširenost, ishemiju, stepen, akutnost ili hroničnost promene. Otkriva i preležane infarkte srca za koje pacijent ni ne zna.

Komentari (0)
Podaci o ponuđaču
CARDIO M
specijalistička internistička ordinacija

A Crnotravska 13b

W www.cardiomm.co.rs

Radno vreme
od ponedeljka do petka, 10 - 18h

Rok iskoristivosti kupona
do 28. februara 2018.g.
 
Specijalistička internistička služba u ordinaciji CARDIO MM čini niz subspecijalnosti: kardiolog, gastroenterolog, edokrinolog, pulmolog, nefrolog, reumatolog, hematolog...

Bavi se prevencijom, dijagostikom i lečenjem svih oboljenja unutrašnjih organa. Angažovani su doktori sa velikim kliničkim iskustvom.
U svakodnevi rad uključene su i preventivne mere u cilju korigovanja faktora rizika koji su osnov za nastanak vrlo kompleksnih , po život opasnih oboljenja kao što su Infarkt srca, šećerna bolest, tumori.

U tome pomaže i savremena sofisticirana oprema, aparatura od EKG-a, 24-satni Holter-EKG, 24-satnog Holter-krvnog pritiska, prostornog –EKG-a, Vektorkardiograma te aparata za ultrazvučni pregled sa mogućnošću Color Doppler dijagnostike svih unutrašnjih organa. Tako sertifikovana, inovativna oprema je i prilagođena za rad kako bi lekari na najbrži i najprecizniji način utvrdili dijagnozu.
U ordinaciji je stalno prisutan internista –kardiolog sa dugogodišnjim kliničkim iskustvom sa velikim brojem stručnih i naučnih pulikacija iz oblasti interne medicine, posebno kardiologije.
LOKACIJA