*
30 %
6
Poruči kupon telefonom ili putem SMS-a
011 322 58 50, 063 222 102
 • Vrednost4.000 din
 • Ušteda1.200 din
 • Popust30 %

Napomene za ovu ponudu

 • Jedna osoba može kupiti više kupona
 • Kupon važi za jednu osobu
 • Ponuda podrazumeva
  - kompletan reproduktivni status
  (LH, FSH, prolaktin, progesteron, estradiol, testosteron)
 • Obavezno zakazivanje unapred, nakon dobijanja kupona
 • Kupon možete iskoristiti na jednoj od 2 ponuđene lokacije:
  - Drinčićeva 21
  - Dušana Mađarčića 7
 • Rok iskoristivosti
  do 10. marta 2018.g.

 

2.800 RSD umesto 4.000 RSD

Kompletan reproduktivni status
(LH, FSH, prolaktin, progesteron, testosteron, estradiol)
u laboratoriji Talija Lab na 4 lokacije!

Hormonski poremećaj može biti razlog za neplodnost i kod žena i kod muškaraca. Uradite na vreme analizu, kako Vaš lekar odredio da li je potrebna hormonska terapija.

Luteinizirajući hormon (LH) izaziva ovulaciju, tj. oslobađanje zrele jajne ćelije. Njegova vrednost je najviša u sredini ciklusa. Ako je povišen, a FSH u granicama normalnih vrednosti, najverojatnije postoji sindrom policističnih jajnika. Istovremeno povišeni LH i FSH upućuju na iscrpljenje jajnika.
Folikulostimulirajući hormon (FSH) deluje na jajnike i dovodi do sazrevanja jajne želije. U prvoj fazi ciklusa njegova vrednost postepeno raste, kulminaciju dostiže u periodu ovulacije nakon čega naglo pada.

Estradiol je glavni ženski seksualni hormon i određuje sekundarne polne karakteristike, dok testosteron ima istu tu funkciju kod muškaraca. Žene imaju manji nivo testosterona, kao i muškarci estradiola. Niske vrednosti uz povišen FSH dodatno potvrđuju dijagnozu iscrpljenja jajnika.

Progesteron nastaje u žutom telu, na mestu prsnutog folikula iz kojeg se oslobađa jajna ćelija i ima ulogu da pripremi sluzokožu materice za prihvatanje embriona posle oplodnje, da stvori uslove za njegovu implantaciju i obezbedi nesmetani razvoj. Najznačajnija je njegova vrednost u drugoj fazi ciklusa, jer u periodu ovulacije ima najvišu vrednost.

Prolaktin, hormon stresa, ima najveću vrednost u trudnoći, a uloga mu je da pripremi mlečne žlezde za laktaciju. Njegove vrednosti variraju tokom dana, ali i ciklusa. Stalno povišene vrednosti ovog hormona mogu sprečiti trudnoću.
Davanje uzorka za ovu analizu najbolje bi bilo da bude bar dva sata posle buđenja.

Ponuda obuhvata:

kompletnu analizu reproduktivnih hormona (LH, FSH, prolaktin, progesteron, estradiol, testosteron)

Analizu možete obaviti na dve lokacije u gradu:

- Drinčićeva 21 (kod Bitef teatra)
- Dušana Mađarčića 7, Zemun Polje

Komentari (0)
Podaci o ponuđaču
Talija Lab
Laboratorija za medicinsku biohemiju

A Drinčićeva 21 (kod Bitef teaatra)


Radno vreme
od ponedeljka do petka, 7.00- 20h
subotom, 8 - 15h

Rok iskoristivosti
do 10. marta 2018.g.Biohemijska laboratorija Talija Lab koja se nalazi na opštini Stari grad i zajedno sa mikrobiološkom laboratorijom Talija Mikrolab osnovana je početkom 2014. godine.

Idejni tvorci i osnivači ovih laboratorija jesu mladi i uspešni ljudi koji su sticali dugogodišnja iskustva u velikim laboratorijskim kućama i sa željom da sve ono dobro što su naučili pretoče u jedan mali porodični posao u kojem će svi raditi i razmišljati sa istim ciljem.

Vizija laboratorija jeste da se kvalitet dugoročno pamti i da jednoga dana brend Talija laboratorija bude izbor svake porodice.

Misija Talija Lab jeste da svakom korisniku bez obzira na pol, starost , rasnu pripadnost i socijalni status obezbedi vrhunski kvalitet i uslugu kada je privatna laboratorija u pitanju i da svaki korisnik iz laboratorije izađe zadovoljan i sa preporukama.

Zašto izabrati Talija Lab laboratorije?

Iako veoma mlada kuća stručni tim naših triju laboratorija broji tri biohemičara, doktora specijalistu mikrobiologije i čak 7 laboratorijskih tehničara.
LOKACIJA
SLIČNE PONUDE
*
44%
*
1.000 RSD umesto 1.800 RSD

Spermogram i spermokultura u Poliklinici LaboMedica!

POGLEDAJ
20180228