*
70 %
50
Poruči kupon telefonom ili putem SMS-a
011 322 58 50, 063 222 102
  • Vrednost3.200 din
  • Ušteda2.240 din
  • Popust70 %

Napomene za ovu ponudu

  • Možete kupiti neograničeni broj kupona
  • Zakazivanje unapred na telefon 011/2427-333 Rok iskoristivosti kupona do 15. oktobra
  • Radno vreme: radnim danima (osim ponedeljka )od 12h – 19h, subotom od 10h - 15h
    Možete da izaberete jednu od sledećih ponuda: trajno uklanjanje dlačica 30 min ili uklanjanje kapilara i bradavica do 20 kom ili kompletnu depilaciju celog tela
960 RSD umesto 3.200 RSD

960 din umesto 3200 din
za trajno uklanjanje dlačica sa lica, kapilara ili bradavica elektrokauterom-strujom ili kompletnu depilaciju celog tela hladnim voskom u Beauty centru Stil!

Leto uveliko traje i krzno nam, bar do zime, još uvek nije potrebno. Čini Vam se da je partner već počeo da Vas posmatra kao čupavog kućnog ljubimca, što je donekle i simpa ali totalno nepraktično. Kratke šorceve i haljinice ste uredno zamenile dugim suknjama i pantalonama što je glavni pokazatelj da je pravo vreme za odlazak na depilaciju. Današnja ponuda Vam pruža nekoliko mogućnosti. Trajno uklanjanje dlačica sa lica elektrokauterom, uklanjanje kapilara ili bradavica ili pak depilacija celog tela hladnim voskom. Ovako sveobuhvatana ponuda je tu da vam pomogne u rešavanju nekoliko estetskih problema istovremeno. Portal Polacene Vam je omogućio 70% popusta na tretmane u Beauty centru Stil. Iskoristite ovu izuzetnu ponudu i natrag na plažu na još jednu turu sunčanja!

Komentari (9)
Podaci o ponuđaču
BEAUTY CENTAR STIL

A Bulevar kralja Aleksandra 85,
   Beograd 
T 011 2427 333
E ratko.mile@sbb.rs
Kompletna depilacija celog tela obuhvata: depilaciju celih nogu sa dubokim preponama, ruke, pazuh, nausnice, korekciju i farbanje obrva, depilacija brade.

Epilacija elektrokauterom je trajna metoda uklanjanja dlake. U svaku folikulu dlake se stavi izuzetno tanka igla koja elekričnom energijom uništi koren dlake. Visoko frekventnom strujom se može tretirati svaka dlaka, i tamna i svetla i tanka i debela. U zavisnosti od kvaliteta dlake, broja dlaka i zahvaćene regije procenjuje se koliko je terapijskih postupaka neophodno da bi postigao zadovoljavajući efekat. Naravno ukoliko je dlaka tanka potrebno je manje tretmana. Uz malo upornosti možete se rešiti neželjenih dlačica.
Kozmetički salon STIL postoji 25 godina a poslednjih 10 godina je na ovoj lokaciji. Od svog nastanka radi isključivo sa preparatima vrhunskog kvaliteta poštujući sve nove trendove i dostignuća u kozmetici i dermatologiji.

Vlasnica salona je specijalista dermatovenerolog pa svaki klijent u svakom trenutku može dobiti dermatološki pregled, konsultaciju i savet u vezi sa bilo kojim problemom na koži. Takođe, kozmetičke tretmane rade visoko obrazovni kozmetičari školovani na višoj medicinskoj školi.

U kozmetičkom salonu STIL možete dobiti sledeće usluge:

- Mezoterapija lica, vrata I dekoltea
- Punjenje bora hijaluronskom kiselinom
- Duboki hemijski pilinzi
- Trajno uklanjanje kapilara, bradavica i dlačica
- Lečenje problematične kože uz besplatan dermatološki pregled i savet
- Sve vrste kozmetičkih tretmana ( RVB, Maria Galand... preparati sa stem ćelijama )
- Sve vrste masaža
- Dermoskopski pregled mladeža

Posetite Beuty centar Stil i uživajte sa stilom!
LOKACIJA
SLIČNE PONUDE