*
50 %
20
Poruči kupon telefonom ili putem SMS-a
011 322 58 50, 063 222 102
 • Vrednost1.200 din
 • Ušteda600 din
 • Popust50 %

Napomene za ovu ponudu

 • Jedna osoba može kupiti više kupona
 • Kupon važi za jednu osobu
 • Ponuda podrazumeva 
  Digitalni ortopan obe vilice
  (štampanje na filmu + slanje na email)
 • Obavezno je zakazivanje unapred, nakon dobijanja vaučera
 • Ukoliko ste sprečeni da dođete, blagovremeno pomerite
  zakazani termin
 • Rok iskoristivosti kupona
  do 15. avgusta 2018.g.

 

600 RSD umesto 1.200 RSD

DIGITALNI ORTOPAN obe vilice,
štampanje na filmu + slanje na email!

Snimanje na najmodernijem aparatu
poslednje generacije u stomatološkoj
ordinaciji dr Maja Cvetković!

Digitalni ortopan, panoramski snimak vilice sa svim zubima, jedno je od najčešćih snimanja koje stomatolozi koriste u dijagnostičke svrhe.

Zahvaljujući razvoju aparata sasvim drugačije konstrukcije i načina snimanja, danas su doze zračenja koje pacijent primi svedene na minimum, tako da je korišćenje ove dijagnostičke metode zbog njenih prednosti veoma zastupljeno.

Digitalni ortopan stomatolozima omogućava da adekvatno planiraju sve korekcije zuba i da stomatoloske intervencije budu u potpunosti uspešne, a da bez ograničenja mogu pri tome koristiti rendgen dijagnostičke metode.

Uz kupon portala PolaCene u prijatnom ambijentu stomatološkoj ordinaciji dr Maja Cvetković za samo nekoliko minuta možete uraditi digitalni ortopan obe vilice uz popust od %!

Snimak Vam može biti odštampan na filmu ili dostaviti putem e-maila.

Komentari (0)
Podaci o ponuđaču
Stomatološka ordinacija Maja Cvetković

A Mirijevski bulevar 41ž


W www.stomatologmajacvetkovic.rs

Radno vreme
od ponedeljka do petka, 09-21h
subotom, 10-15h

Rok iskoristivosti kupona
do 15. avgusta 2018.g.


Stomatološki rendgen centar za snimanje zuba nalazi se u okviru stomatološke ordinacije, u Ulici Mirijevski bulevar 41ž, na granici Karaburme i Mirijeva u Beogradu. Rendgen kabinet poseduje aparate za snimanje zuba najnovije generacije, jednog od vodećih svetskih proizvođača Planmeca iz Finske.

Aparati su nabavljeni i proizvedeni 2017 godine, a karakteriše ih minimalna doza zračenja sa vrhunskim dijagnostičkim mogućnostima i superioran kvalitet snimaka zuba. Naši aparati omogućavaju više programa snimanja za različite radiografske potrebe, kako bi se doze zračenja svele na minimum. Postoji i specijalan način rada za snimanje dece, gde su površina snimanja i vrednosti ekspozicije i doze zračenja smanjene.

Digitalni ortopanom vrši se kompletno snimanje svih zuba obe vilice, okolnih anatomskih struktura ukljucujući i sinuse. Ortopan snimkom moze se precizno videti položaj zuba, korenova, stanje umnjaka, upalnih procesa i ostalih stvari povezanih sa zubima. Snimanje je potpuno bezbolno i traje nekoliko sekundi.

Snimanje obavlja iskusni rendgen tehničar, a po potrebi tu je i naš stomatolog koji u slučaju potrebe može dati mišljenje i savete vezano za urađeni snimak.
LOKACIJA
SLIČNE PONUDE
*
50%
*
1.250 RSD umesto 2.500 RSD

Internistički pregled u ordinaciji Dynamic Medic!

POGLEDAJ
20180905
*
44%
*
1.000 RSD umesto 1.800 RSD

Spermogram i spermokultura u Poliklinici LaboMedica!

POGLEDAJ
20180905