*
50 %
22
Poruči kupon telefonom ili putem SMS-a
011 322 58 50, 063 222 102
 • Vrednost900 din
 • Ušteda450 din
 • Popust50 %

Napomene za ovu ponudu

 • Jedna osoba može
  kupiti više kupona
 • Ponuda obuhvata
  predstavu Perverzije u Čikagu
  u renoviranom teatru Šumadija
  na Banovom Brdu
 • Rezervacija karata putem
  telefona 011 2544 972
 • Predstava se odigrava
  4. novembra 2012.g. u 20h
   

 

450 RSD umesto 900 RSD

450 din umesto 900 din
za predstavu KO JE OVDE IDIOT
(Milan Kalinić i Srđan Ivanović)
+ GRATIS piće po Vašem izboru
u teatru Šumadija, 4. novembra u 20h!

Igraju Milan Kalinić i Srđan Ivanović, koji potpisuju adaptaciju i režiju.

Reč je o komadu ruske spisateljice Muze Pavlove iz 1903. godine. U to vreme, u Rusiji su pre venčanja morale da se uzmu brojne potvrde, između ostalog i od psihijatra.

Radnja počinje kada budući mladoženja, posle burne momačke večeri odlazi kod psihijatra po potvrdu...

U predstavi je na humorističan način prikazan segment iz svakodnevnog života, diskretno prožet sa bliže oslikavanjem dobro znanih likova iz političkog života, kao i stavljanje publike u ulogu ostalih aktera predstave.

Tako će pojedinci ovu predstavu pamtiti po nenamernim malim učešćem u istoj i velikim pitanjem u sopstvenoj glavi ko je ovde idiot, ali sa osmehom na usnama.

Komentari (0)
Podaci o ponuđaču
Teatar Šumadija

A Turgenjeva 5
T 011 2544 972

Predstava se odigrava
4.novembra 2012.g. u 20h
"KO JE OVDE IDIOT " Igraju: Igraju Milan Kalinić i Srđan Ivanović, koji potpisuju adaptaciju i režiju. Reč je o komadu ruske spisateljice Muze Pavlove iz 1903. godine. U to vreme, u Rusiji su pre venčanja morale da se uzmu brojne potvrde, između ostalog i od psihijatra. Radnja počinje kada budući mladoženja, posle burne momačke večeri odlazi kod psihijatra po potvrdu... U predstavi je na humorističan način prikazan segment iz svakodnevnog života, diskretno prožet sa bliže oslikavanjem dobro znanih likova iz političkog života, kao i stavljanje publike u ulogu ostalih aktera predstave. Tako će pojedinci ovu predstavu pamtiti po nenamernim malim učešćem u istoj i velikim pitanjem u sopstvenoj glavi ko je ovde idiot, ali sa osmehom na usnama.

"KAKO SMO VOLELI DRUGA TITA " Tekst i režija: Radoslav Zlatan Dorić Uloge: Ivan Bekjarev, Miša Janketić, Ljiljana Stjepanović, Petar Mihailović Hteli mi to ili ne, interesovanje za Tita, njegovo vreme i delo sve više raste. Najpopularniji beogradski grafit je već godinama: "BRAVAR JE BIO BOLJI !" Ko ga je napisao? Zašto? Kome je upućen? Ko je sve plakao za Titom kada je umro a sada to poriče? Ko je sve nosio Titovu štafetu i pevao pesme njemu u čast? ... kafići, restorani, klubovi sa Titovim imenom, u njegovom znaku, niču na sve strane. Ponovo se nosi štafeta! ... Šta se to događa?

"MENJAMO ŽENE " Tekst i režija: Rade Vukotić Igraju: Milan Kalinić, Mina Lazarević, Ivana Knežević, Srđan Ivanović PO BRODVEJSKOM HITU “ I LOVE MY WIFE” – MAJKLA STJUARTA - KOMEDIJA MENJAMO ŽENE Dva mlada bračna para, po ideji već jako poznate televizijske emisije “ menjam ženu”, pokušavaju da jedno popodne provedu tako što će medjusobno razmeniti bračne partnere. Uz mnogo peripetija i smešnih situacija sve se završava tamo gde su i počeli...

"AMERIKANAC U BEOGRADU" Tekst: Branislav Nušić Adaptacija i režija: Velimir Mitrović Uloge: Gojko Baletić, Nela Mihajlović, Boško Puletić, Sonja Knežević "Ja volim ljude i volim ih baš sa svim njihovim slabostima, i to me ne sprečava da budem nemilostiv. Ko čita kakvu moju priču, gde se smejem čijoj slabosti, osetiće jednovremeno da ja simpatišem onoga kome se smejem i dotičem se nežno njegove rane bojeći se da mu ne izazovem bol." - Branislav Nušić Nušić je pisao i drame razrešavajući sukobe – etikom, patetikom ili – rodoljubljem, a pišući komedije razrešavao je sukobe – smehom koji deluje brže i istinitije od svih etičkih principa. Smeh deluje previše kao sunčeva svetlost. Kada se ima na umu koliko je bilo patnjiu Srbiji Nušićevog doba, a i u Nušićevom životu, onda se može videti koliko je Nušićev smeh bio i lek i samoodbrana i osećanje perspektive i akcija u patnji i superiornost u akciji... Ukratko – iako je proisticao iz istinskih ljudskih slabosti, Nušićev smeh je snagom svog čovekoljublja („Ja volim ljude...“) uzdizao i ljude iznad njihovih slabosti delujući kao katarza.
LOKACIJA
SLIČNE PONUDE