*
57 %
23
Poruči kupon telefonom ili putem SMS-a
011 322 58 50, 063 222 102
 • Vrednost890 din
 • Ušteda510 din
 • Popust57 %

Napomene za ovu ponudu

 • Jedna osoba može
  kupiti više kupona 
 • Ponuda obuhvata
  jedan par minđuša ili ogrlicu
 • U ponudi su sledeće četiri vrste
  poludragog kamenja
  - ahat
  - tirkiz
  - ametist
  - rozenkvarc
 • Neophodno je da proizvod
  rezervišete unapred,

  putem telefona
  011 26 21 851
 • Radno vreme
  od ponedeljka do petka, 9-16h
 • Rok iskoristivosti
  do 5. januara 2013.g.

 

380 RSD umesto 890 RSD

380 din umesto 890 din
za ogrlicu ili minđuše
sa poludragim kamenjem

Svakom znaku zodijaka odgovara određeno drago ili poludrago kamenje koje ima značajan energetski uticaj, zato i treba znati odabrati upravo onaj najbolji.

Za svaki znak postoji kamen koji stimuliše organizam i onaj koji ga smiruje.

Zato smo za Vas izabrali ponudu od četiri kamena:
- ahat - kamen opuštanja, mira, pročišćenja, ravnoteže, meditativnosti, vitalnosti, uzemljenja, smanjivanja bola, balansiranja jin i jang energije, stimulisanja analitičke sposobnosti, koji budi skrivene latentne talente, jača vid, pomaže kod stresa, stabilizuje auru
- tirkiz – pripada mu značenje "kamena sreće", simbol je ljubavi i bogatstva, pridavane su mu mistične sposobnosti, a pomagao je i u ozdravljenju od oboljenja psihičkih depresija i melanholije
- ametist - kamen duha, ljubičaste boje koja je, inače, boja duha i spiritualnosti. To je kristal zaštite, nesebičnosti, plemenitosti, spiritualne svesnosti, meditativnosti, ravnoteže, unutrašnjeg mira. To je kamen metamorfoze i preobrazbe, koji donosi mir i harmoniju u prostor
- rozenkvarc - simbol nežne ljubavi, zato olakšava emotivne probleme i leči srce, budi u nama životnu radost, podstiče na vernost i ljubav, jača smisao za lepotu, privlači i zadržava muške poglede.

Komentari (0)
Podaci o ponuđaču
Ozone plus

A Pop Lukina 17(ispod Brankovog mosta)
T 011 26 21 851

Radno vreme
od ponedeljka do petka, 9 - 16h

Rok iskoristivosti
do 5. januara 2013.g.
Ahat uravnotežava suptilne energije. Kaže se da pomaže u zaštiti, pogotovo zaštiti dece. Nadodaje hrabrost i pojačava kreativnost kod učenika ili umetnika. Njegovo pojačavanje energije dolazi u talasima, tako da je koristan kada je potrebno prevazići neku situaciju. Pomaže ljudima koji imaju problema sa praštanjem i u slučajevima kada je problem otpustiti gorčinu i očajanje pogotovo u odnosima sa drugim ljudima, porodici ili ljubavi. Nosite ahat ako se osećate sputani, pod pritiskom, zatvoreni i prigušeni u trenutnim dužnostima. Ukoliko imate u vidu teške pretstojeće bitke na porodičnom i poslovnom planu gde vam je potrebna snaga i hrabrost da budete iskreni pre svega sa sobom i istrajete na svom zacrtanom cilju, ahat je kamen za vas. Umirujući kamen koji donosi snagu i stabilizaciju telesne energije.

Duhovno - Podiže svest, podstiče meditaciju i duhovni rast.
Psihički - Olakšava prihvatanje samoga sebe jer razvija samopouzdanje i samoanalizu. Poboljšava koncentraciju i olakšava dolazak do praktičnih rešenja. Podstiče ljubav prema istini. Fizički - Nosite ga ako imate problema sa želucem. Dobar je za matericu i jača plodnost kod žena.

Tirkiz ima lekovita svojstva utoliko sto vlasnika upozorava na bolesti koje mu prete, jer menja boju ukoliko ga neko stalno nosi. Boja: plava, zelena, tirkizna. Ovo je kamen koji štiti i koristi se kao talisman, štiti srce. Kao kamen ravnoteže psihi daje snagu i sigurnost. Pomaže obolelom grlu i disajnim putevima. Jača imunitet i harmonizuje rad unutrašnjih organa, jača žlezde, hrani mišiće i živce. Čuva zube od karijesa i leči impotenciju. Čisti je jednom mesečno u posudi sa hematitom a puni pored gorskog kristala i bakarnih nugeta. Osetljiv je na toplotu, sapun i kiseline. Isceljujući kamen koji pruža duševnu utehu. Veruje se da menja boju u trenucima opasnosti.
Duhovno - Pomaže u meditaciji i razvija intuiciju, ujedinjuje mušku i žensku energiju i podstiče unutrašnji mir.
Psihički - Uz njega ćete lakše rešiti probleme. Dobar je kod umora, depresije i napada panike.
Fizički - Jača celokupni imunološki sistem, regeneriše tkivo. Štiti od štetnih spoljašnjih uticaja.

Ametist je poznat kao “dobroćudni”kamen ili “kamen sreće”. Znamenje mu je smirenost, spokoj i dostojanstvo. Od davnina se koristio za isceljivanje glavobolje, mamurluka, slabije memorije i za razvoj mentalnih sposobnosti. Njegova svetlost smiruje, opušta i obezbeđuje nosiocu jasnije misli, bolju koncetraciju i potpunu unutrašnju harmoniju. Kazu da se deci u sobi u kojoj su kristali ametista , umor nestaje kao od šale. Pripisuju mu i moć buđenja vidovitosti. Leči nesanicu, čisti krv, stimuliše imunološki sistem. Čistite ga u slanoj vodi, ali ga ne izlažite suncu. Zovu ga kamenom trezvenosti. Duhovno - Razvija telepatiju i druge duhovne sposobnosti. Izvrstan je kamen za meditaciju i molitvu te pomaže u spoznaji pravog životnog puta. Psihički - Ako želite da prestanete da pušite, nosite ametist jer pomaže u lečenju različitih vrsta zavisnosti. Donosi stabilnost, mir, ravnotežu i unutrašnju snagu. Olakšava bol i pruža osećaj sreće.
Fizički - Pomaže kod glavobolje, nesanice, artritisa, olakšava bolove, povoljno deluje na cirkulaciju, imunitet i protiv umora.

Rozenkvarc pomaže pri uspostavljanju emocionalne ravnoteze, ljubavi, smirenosti, prastanja, ljubaznosti, samopostovanja. Uz njega se lakse podnosi gubitak, stres, povredjenost, strah, ozlojedjenost, ljutnja. Pomaže kod slabosti organizma, umora, niskog pritiska, emotivnih i mentalnih problema. Štiti od štetnih zračenja u prostoru, posebno tehničkih uređaja, npr.kompjutera. Ne sme da se drži na suncu jer bledi. Osvezava se pod mlazom vode a puni pored ametista ili gorskog kristala.Kamen bezuslovne ljubavi i mira u život privlači nežnost, toleranciju, praštanje.

Duhovno - Donosi unutrašnji mir i ljubav prema sebi. Pomaže u kriznim razdobljima.
Psihički - Podseća nas na naše zaboravljene namere. Obavezno ga nabavite ako ste u krizi srednjih godina. Ako ga stavite pored kreveta, u život ćete privući ljubav.
Fizički - Deluje na srce i krvotok. Detoksifikuje jer poboljšava rad bubrega, podmlađuje i revitalizuje kožu. Pomaže kod Alzheimerove i Parkinsonove bolesti.
LOKACIJA

SLIČNE PONUDE
  • Pola Cene - Beograd
  • Korisnički servis i prodaja
  •  
  • A Majke Jevrosime 45/6
  • T 011 322 4749, 322 5850
  • F 011 322 6737, 322 9297
  • M 063 222 102
  • E info@polacene.rs
  •  
  •