*
43 %
21
Poruči kupon telefonom ili putem SMS-a
011 322 58 50, 063 222 102
 • Vrednost800 din
 • Ušteda340 din
 • Popust43 %

Napomene za ovu ponudu

 • Jedna osoba može
  kupiti više kupona
 • Jedan kupon važi
  za jedan komad nakita
 • Ponuda obuhvata
  mindjuse ili lančić
  sa priveskom od
  poludragog kamenja
 • Kamenje je veličine
  - 8mm (minđuše) 
  - 10 ili 12mm (privezak)
 • Nakon dobijenog kupona
  poručiti nakit putem
  telefona 060 0167 260 
 • Preuzimanje nakita je
  u Ateljeu AMAZIS
  uz najavu 3 dana pre
 • Moguća je dostava
  uz naplatu troškova
 • Rok iskoristivosti
  do 5. januara 2013.g.

 

460 RSD umesto 800 RSD

460 din umesto 800 din
za nakit od poludragog kamenja
za Vaš horoskopski znak!

Koliko puta ste sedeli i razmišljali šta bi mogli da kupite nekom za poklon?

Kao i u nebrojeno slučajeva do sada, astrologija nudi pomoć, a sve što je potrebno da znate je - šta je osoba kojoj kupujete u horoskopskom znaku a planetarna energija će tada uraditi svoje.

U astrologiji, svakoj planeti i sazvežđu pripisuje se određeni dragi kamen ili plemeniti metal koji odražava određene osobine u skladu sa pojedinim horoskopskim znakom. Pravilno izabrano drago kamenje može, ne samo doneti sreću onome koji ga nosi, već i zaštititi ga od negativnih uticaja.

Svaki od 12 horoskopskih znakova ima svoj lekoviti kristal, dragi ili poludragi kamen, a nakit od poludragog kamenja je idealan poklon!

Komentari (5)
Podaci o ponuđaču
Atelje AMAZIS 

A Đorđa Stojkovića 6 
M 060 016 7260
M 064 397 0051
FB https://www.facebook.com/ateljeamazis?ref=ts&fref=ts

Rok iskoristivosti
do 5. januara 2013.g.

 
Kako bismo Vam pomogli prilikom odabira, navešćemo neke od karakteristika.

- Ovnovi su svesni svog cilja, odlučni, prodorni, realni i praktični, uvek ostaju otvoreni i pravedni, mogu da budu plahoviti i kolerični.
Granat - povećava samopouzdanje Ovna, podržava ga kod njegovih pozitivnih raspoloženja. Ostalo drago kamenje - karneol, gorski kristal  

- Bik je veoma svestan porodice i partnera, pouzdan, ne voli novitete i rado ostaje u pozadini.
Roze kvarc - omogućava Biku da bude pažljiviji prema sebi, opušta ga i bistri mu glavu. Ostalo kamenje - ahat, tirkiz

- Blizanci su društveni, radoznali, živahni, maštoviti, kreativni i veoma blage naravi.
Citrin - olakšava Blizancima rešavanje emotivnih teškoća i proširuje opseg njihovih osećanja. Ostalo kamenje - tigrovo oko,epidot  

- Rakovi imaju veliku potrebu za sigurnošću, veoma su ranjivi. Verni su i velikodušni, ali umeju da budu velika zlopamtila.
Mesečev kamen - pomaže osobama rođenim u znaku Raka da lakše dođu do cilja i da se iz sanjarenja vrate u stvarnost. Ostalo kamenje -  biser, karneol

- Lavovi grabe ka nezavisnosti i samostalnosti i neophodno im je divljenje drugih. Veoma teško podnose druge autoritete.
Gorski Kristal - lavovima poklanja snagu i pomaže im da prevaziđu nezadovoljstvo i da ponovo pronađu optimizam i sigurnost. Ostalo kamenje: oniks, sunčev kamen.

Device su pedantne, suzdržane, tačne, odgovorne i verne
Tigrovo oko - olakšava Devicama donošenje odluka, obuzdava eksplozivnost ovog znaka koji zna da plane zbog sitnica, slabi potrebu za sigurnošću Devica i olakšava rešavanje životnih i emotivnih problema. Ostalo kamenje - karneol, mesečev kamen.

Vaga mnogo očekuje od drugih i od sebe, traži pravdu, jasnoću i harmoniju, svakoj teškoći prilazi s optimizmom i lako se upušta u kompromise. Žad Vagama daje vitalnost, zdravlje i unutrašnju harmoniju Ostalo kamenje - akvamarin, roze kvarc 

- Škorpije su veoma samouverene i teško podnose kritike. Pouzdane su i jake, ali su istovremeno suzdržane i skeptične prema drugima. Najčešće su izrazito šarmantne Hematit.  
Škorpijama poklanja strpljenje, smirenost i spremnost na kompromise. Pomaže im da svoju volju ponekad stave i u drugi plan i da se u potpunosti predaju partneru. Ostalo kamenje - mesečev kamen, granat. 

- Strelci šire dobro raspoloženje, pozitivno su nastrojeni, otvoreni i živahni. Puni su samopouzdanja i zbog toga veoma retko spremni na kompromise Lapis lazuli podržava Strelce u ostvarivanju ciljeva i pomaže im da pri izboru partnera budu spremni na kompromise. Ostalo kamenje - ametist, plavi topaz.

- Jarčevima su karijera i uspeh na poslu veoma bitni. Marljivi su i ozbiljni, veoma realni, ali istovremeno jako nesigurni na polju osećanja Oniks Čini osobe rođene u znaku Jarca opuštenijim, pomaže im da se isključe iz svakodnevice i da se odmore, jača njihov osećaj odgovornosti i olakšava im rešavanje sukoba. Ostalo kamenje - malahit, ahat 

- Vodolije su rasterećene, vole slobodu, otvorene su i nesebične osobe, vole sve što je novo, uvek imaju mnogo ideja i planova, a ljudi ih vole zato što su po pravilu dobri prijatelji. Tirkiz koči preveliku žustrinu Vodolija dok tragaju za novim izazovima i vraća ih u stvarnost. Osim toga, tirkiz smanjuje prividnu ravnodušnost
Vodolija prema partneru Ostalo kamenje - žad, ametist.

Ribe su dobrodušne, lako prilagodljive i osetljive, ne žele da budu u prvom planu, spremne su da pomognu i veoma su saosećajne. Ametist daje ribama snagu i kreativnost da izraze osećanja i da ih pretvore u umetnička dela. Ostalo kamenje - akvamarin, mesečev kamen. 
LOKACIJA

SLIČNE PONUDE
  • Pola Cene - Beograd
  • Korisnički servis i prodaja
  •  
  • A Majke Jevrosime 45/6
  • T 011 322 4749, 322 5850
  • F 011 322 6737, 322 9297
  • M 063 222 102
  • E info@polacene.rs
  •  
  •